TOIMIALA

Canon & Teollisuus

Canonin digitaalisen tiedonhallinnan ja tulostamisen ratkaisuilla voidaan kehittää teollisuuden koko arvoketjua, lisätä kilpailukykyä ja luoda ylivertaisia asiakaskokemuksia.
Pyydä lisätietoja
Teollisuus.jpg

Tieto haltuun, hyödyksi ja ainutlaatuisiksi asiakaskokemuksiksi

Canonin edistyksellinen ratkaisukokonaisuus auttaa teollisuuden yrityksiä jatkuvasti kiihtyvällä digitalisaatiomatkalla. Teollisuuden koko arvoketjun tueksi rakennetut teknologiaratkaisut mahdollistavat muun muassa tiedon älykkään haltuunoton, tehokkaan hyödyntämisen sekä entistä asiakaslähtöisemmän liiketoiminnan. Lisäksi maan laajuinen palveluverkostomme, Canonin vastuullisuusajattelu sekä sertifioitu osaaminen varmistavat, että kumppanuus kanssamme vastaa kaikkia kehittyvän teollisuuden tarpeita.

Canon Camera

Canon teollisuuden kumppanina

Suomalaiset teollisuusyritykset omaavat valtavasti osaamista valmistusprosesseihin ja muuhun ydinosaamiseensa liittyen. Teollisuuden arvoketju on kuitenkin täynnä osa-alueita, joita voidaan tehostaa, helpottaa ja järkeistää edistyksellisillä dokumentin- ja tiedonhallinnan sekä tulostamisen ratkaisuilla – ja niissä Canon on maailman paras.

Lue lisää Canon ratkaisuista teollisuuden arvoketjun kehittämiseen.

”Ei riitä, että kumppanin teknologia on state of the art, tarvitaan myös huippuasiantuntijoita ja heidän osaamistaan varmistamaan, että palvelun tuottaminen, kehittäminen ja ylläpitäminen on huippuluokkaa. Canonilla nämä palvelun osa-alueet ovat korkealla tasolla ja olemme kumppaniimme tyytyväisiä.”

Pia Melender
Projektipäällikkö, Vaasan Oy

Canon-ratkaisut teollisuuteen

Lue lisää digitaalisen tiedonhallinnan ja tulostamisen ratkaisuistamme, jotka helpottavat ja tehostavat teollisuuden eri prosesseja.

 • Tuotekehitys ja valmistus

  Teknisten dokumenttien digitaalinen hallinta ja tuotantoon integroitu dokumentaation tulostusratkaisu tehostaa koko tuotekehitys- ja valmistusprosessia.

 • Logistiikka

  Tiedon poiminta eri kanavista, integrointi, automaattinen reitittäminen sekä lähtevän tiedon prosessointi tehostavat logistiikkaa ja minimoivat virheet.

 • Myynti ja markkinointi

  Yrityksen sisäinen tulostusratkaisu mahdollistaa helposti päivitettävien ja asiakaskohtaisesti räätälöitävien myynti- ja markkinointimateriaalien kustannustehokkaan tuottamisen.

 • Talous ja HR

  Älykäs dokumentinhallinta- ja arkistointiratkaisu helpottaa kapasiteetin ja tuoteportfolion hallintaa sekä tukee hybridityötä.

 • Kunnossapito ja asiakaspalvelu

  Canonin asiakasviestinnän ratkaisuilla on helppo lisätä asiakastyytyväisyyttä ja pitää huollon sekä kunnossapidon palveluprosessit laadukkaina.

 • OTA YHTEYTTÄ

  Haluatko kuulla miten voimme auttaa yritystäsi?