Ratkaisut

Hybridityöskentely missä tahansa

Onnistuneessa hybridityöskentelyssä työ on tuottavaa, tiimityötä tukevaa ja tietoturvallista sijainnista riippumatta. Tutustu, miten Canon voi auttaa tässä.
LATAA KUVITETUT TARINAMME
Kolmen aikuisen kuva hybridityöskentelyä koskevan esitteen etukannesta

Yleiskuvaus

Canonin ratkaisut hybridityöskentelyyn

Varmista, että työntekijäsi voivat toimia tuottavasti, yhteistyössä ja tietoturvallisesti kaikilla laitteilla, ovatpa kyseessä nopeat skannaus- ja tulostustyöt tai monimutkaiset työnkulut. Tiimilläsi on työkalut menestykseen niin toimistossa, etätyössä kuin liikkeellä ollessa.
Sarjakuvatyylinen kuva miehestä, joka katsoo älypuhelintaan ulkona

Opas hybridityömalliin

Hybridityöskentely käytännössä

Hybridityömalliin siirtyminen ei ole helppoa. Oikein toteutettuna hybridityöskentelystä saadaan kuitenkin huomattavia hyötyjä: tuottavuus nousee ja työntekijät saavat enemmän joustoa ja vapautta.

Tehosta organisaatiosi toimintaa työkaluilla, jotka vastaavat hybridityöskentelyn haasteisiin. Hyödynnä sähköistä dokumentinhallintaa ja automatisoituja työnkulkuja esimerkiksi sopimusten elinkaaren hallinnassa.

Hybridityöskentelyn trendit

 • PwC

  87 %

  työntekijöistä sanoo, että toimisto on tärkeä tiimityöskentelyn kannalta

 • Capgemini

  60 %

  organisaatioista havaitsi etätyöskentelyn parantaneen tuottavuutta vuoden 2020 kolmannella neljänneksellä

 • Gartner

  82 %

  yrityksistä kertoo tukevansa työntekijöidensä etätyöskentelyä tulevaisuudessa

Tulevaisuuden työskentely

Tutustu infografiikkaamme hybridityöskentelyn trendeistä toimistossa, etätyössä, yhteistyötilassa ja liikkeellä ollessa. Saat tietoa eri ympäristöistä, toimintatavoista ja odotuksista, jotka muokkaavat tulevaisuuden työskentelyä.

Edut

HYBRIDITYÖSKENTELY CANONIN KANSSA: EDUT

Organisaatiollesi:
Kuva nuoresta naisesta kahvilassa työskentelemässä kannettavalla tietokoneellaan
 • Kehitä yhteistyötä ja liikkuvaa työskentelyä

  Dokumenttien tulostus, skannaus, käyttö, haku, jako ja hallinta mistä tahansa pilvipohjaisilla laitteilla, ratkaisuilla ja palveluilla.

 • Paranna työntekijöiden kokemusta

  Hybridityömallin avulla käyttäjät voivat tulostaa ja skannata yhtä tehokkaasti sekä toimistossa, etätyössä että liikkeellä ollessaan. Automatisoitujen työnkulkujen ja läpinäkyvyyden ansiosta voidaan valvoa käytettävyyttä ja vähentää virheitä.

 • Varmista sopiva pilvipohjainen strategia

  Nopeuta siirtymistä hybridityömalliin ja valitse ratkaisukokonaisuus, joka auttaa työntekijöitäsi työskentelemään ketterästi ja tuottavasti missä tahansa.

 • Edistä digitaalisia prosesseja ja tuottavuutta

  Nopeuta siirtymistä digitaalisiin toimintamalleihin tehostamalla tulostus- ja skannausympäristöä sekä integroimalla paperi- ja digitaaliset työnkulut edistyksellisellä tavalla.

 • Yrityksen tietoturvan vahvistaminen

  Teknologiaratkaisut ja niitä tukevat palvelut auttavat suojaamaan tiedot, täyttämään lainsäädännölliset vaatimukset ja ylläpitämään liiketoiminnan jatkuvuutta kaikissa työympäristöissä.

 • Edut

  HYBRIDITYÖSKENTELY CANONIN KANSSA: EDUT

  Sinulle, joka olet:
  Punaisiin pukeutunut nainen seisoo rakennuksen ulkopuolella, pitelee puhelintaan ja hymyilee.
 • Yrityksen omistaja

  Päivitä organisaatiosi tulevaisuutta varten ja anna työntekijöillesi mahdollisuus työskennellä tehokkaasti ja turvallisesti missä tahansa

 • IT-ammattilainen

  Nopeuta käyttöönottoja ja vapauta IT-resursseja valmisratkaisuilla. Tehosta toimintaa, suojaa tiedot ja varmista vaatimustenmukaisuus virtaviivaistamalla ja automatisoimalla liiketoimintaprosesseja.

 • Loppukäyttäjä

  Käytä laitteita ja digitaalisia tietoja helposti pilvipalvelun kautta. Näin työskentelet tehokkaasti ja tuottavasti kotona, sivutoimipisteessä, yrityksen pääkonttorissa tai liikkeellä ollessa

 • Hankintavastaava

  Valitse luotettava kumppani, joka pystyy toimittamaan laitteet, ohjelmistot ja elinkaaripalvelut kokonaispalveluna, tarpeiden mukaisesti.

 • Teknologiajohtaja

  Edistä digitaalista muutosmatkaasi ja nopeuta siirtymistä hybridityöskentelyyn pilvipohjaisella ekosysteemillä, joka on ketterä ja tehokas missä tahansa ja integroituu helposti uusimpiin ratkaisuihin

 • Ratkaisut

  Canonin Tiedonhallinnan ratkaisut

  Vauhdita digitalisaatiohankkeitasi yhdistämällä Tulostuksen- ja Tiedonhallinnan parhaat käytännöt yhdeksi kokonaisuudeksi.

  Lue, miten autat henkilöstöäsi työskentelemään tehokkaasti missä tahansa

  Tutustu organisaatioiden kohtaamiin hybridityön haasteisiin ja miten nämä haasteet on ratkaistu

  Artikkeli

  Tietoturva hybridityöskentelyssä

  Lue, miten voit vastata hybridityöympäristön yleisiin tietoturvahaasteisiin – esimerkiksi miten laajennat toimistolle rakennettua sisäistä tietoturvaa muihin työympäristöihin.

  Tietoturvaa ilmentävä kuva, jossa on sinisiä numeroita
  Kuva ihmisistä, jotka työskentelevät kannettavilla tietokoneilla toimistossa

  Artikkeli

  Hybridityöskentelyn tuottavuuden ylläpitäminen ja parantaminen

  Vastauksia yleisiin kysymyksiin, jotka koskevat tuottavuushaasteiden ratkaisemista hybridityöympäristössä – esimerkiksi miten paperipohjaisia työnkulkuja käyttävät tiimit voivat jatkaa tehokasta työskentelyä työpisteiden vaihtuessa.

  Artikkeli

  5 vinkkiä onnistuneeseen hybridityöskentelyyn

  Saat arvokkaita ohjeita miten mukauttaa organisaatiosi tehokkaaseen hybridityöskentelyyn alusta alkaen – työnkulkujen uudelleensuunnittelusta tietoturvan heikkojen kohtien arviointiin.

  Kuva naisesta, joka työskentelee tabletilla parvekkeella
  Kuva miehestä, joka tutkii kannettavaa skanneria ulkona

  Opas hybridityömalliin

  Hybridityöskentely Canonin kanssa

  Canonin Tiedonhallinnan ekosysteemin avulla voit työskennellä missä tahansa. Lue esitteestämme, miten voit varmistaa tiimisi pääsyn tarvittaviin yrityksen dokumentteihin ja työnkulkuihin.

  Miksi juuri Canon hybridityöskentelyn ja liikkuvan työn tarpeisiin?

  Mies ja nainen katsomassa tablettia hymyillen.
  • Tuote- ja palveluvalikoimamme

   Tuotteidemme ja palvelujemme laajasta valikoimasta löydämme juuri sinun yrityksellesi parhaiten sopivat ratkaisut hybridityöympäristön kehittämiseen

  • Luotettava kumppani

   Ansioituneena ja luotettavana teknologiainnovaattorina tarjoamme vankan kokemuksemme hybridityöskentelyn tukemiseen menestyksekkäästi.

  • Kattava tukipalvelu

   Autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun, opastamme muutoksissa ja päivityksissä ja tarjoamme tukea muihinkin kehitystarpeisiisi.

  • Vastuullisempi tulostusympäristö

   Autamme organisaatiotasi saavuttamaan vastuullisuuden tavoitteet tarjoamalla energia- ja kustannustehokkaita tuotteita, jotka auttavat vähentämään hiilidioksidipäästöjä koko elinkaaren ajan.

  Muut tuotteet ja ratkaisut

  Tutustu Canonin ratkaisuihin, jotka tukevat matkaasi kohti hybridityöskentelyä.

 • Ratkaisu

  Dokumentinhallinta

  Täydellinen pilvipalvelu dokumentinhallintaan ja yhteistyön tukemiseen niille yrityksille, joilla on käytössä hybridityömalli

 • Ratkaisu

  uniFLOW Online

  Kaikki työympäristöt yhdistävä pilvipohjainen alusta, jonka avulla voit hallita laitteita keskitetysti niiden sijainnista riippumatta

 • Monitoimilaite

  imageRUNNER ADVANCE DX C5800 -sarja

  Suunniteltu vaativiin toimistoympäristöihin, sisäänrakennettu mobiili- ja pilviyhteys sekä automatisoidut työnkulut, joiden avulla asiakirjoja voi käyttää ja muokata liikkuvassa työssä

 • Monitoimilaite

  imageRUNNER C3226i

  Edullisessa A3-laitteessa on erinomaiset liitettävyystoiminnot pienyrityksille ja yhteistyötiloille, jotka tarvitsevat tehokkaan laitteen toimistotiloihinsa

 • Monitoimilaite

  i-SENSYS X 1238iF

  uniFLOW Online -yhteydellä varustettu pienikokoinen laite, joka on helppo asentaa, ottaa käyttöön, käyttää ja huoltaa, joten työntekijät voivat työskennellä itsenäisesti kotona ilman IT-tukea

 • Monitoimilaite

  i-SENSYS X C1530p

  Suunniteltu paljon tulostaville pienille työryhmille, joko yhdelle osastolle esimerkiksi back office -toimintoihin tai sivutoimipisteen tiimille – perustason tietoturva- ja tulostus-toiminnot sekä kustannustenhallinta

 • Skanneri

  imageFORMULA ScanFront 400

  Tehokas ja huippunopea verkkoskanneri, jossa on parannetut tietoturvatoiminnot, sopii täydellisesti asiakirjojen nopeatahtiseen digitointiin isoissa yrityksissä

 • Skanneri

  imageFORMULA DR-S130

  Monipuolisilla verkkoliitännöillä varustettu pöytäskanneri, joka käsittelee monenlaisia dokumentteja passeista henkilökortteihin – täydellinen ratkaisu etätyöskentelyyn, jolloin käsitellään useita erimuotoisia dokumentteja

 • Skanneri

  imageFORMULA P-215II

  Liikkuvaan työskentelyyn sopiva pienikokoinen ja kevyt kannettava skanneri, jonka avulla käyttäjät voivat digitoida asiakirjoja missä ja milloin tahansa ja ladata ne pilveen mobiilisovelluksella

 • Lue lisää

 • Autamme ratkaisemaan liiketoimintahaasteitasi – lue tästä miten

  Me Canonilla haluamme tarjota yrityksellesi tietoturvalliset ja älykkäät ratkaisut tiedon haltuunottoon ja jalostamiseen hybridityöskentelyssä. Iiro kertoo miten yhteistyö etenee!

 • Tietoturvan varmistaminen hybridityöskentelyn aikakaudella

  Yrityksen toiminnot ovat nykyisin hajautettuina toimistoissa, yhteistyötiloissa, kotikonttorilla ja liikkuvassa työssä. Lue miten prosessit voivat toimia tehokkaasti eri sijainneista - tietoturvaa vaarantamatta.

 • Miten hallita ja käsitellä tietoa hajautetuissa tiimeissä

  Tiedon haltuunotto, hallinta, nopea tiedon jakaminen ja pääsy tarvittavaan tietoon paikasta riippumatta ovat tämän päivän kriittisiä tekijöitä, ollaanpa sitten etätyössä tai toimistossa. Pilvialusta yhdistää nämä tarpeet.

 • Pilvi on uusi normaali

  Pilvipalvelut auttavat yrityksiä ratkaisemaan ”uuteen normaaliin” liittyvät haasteet.

 • Saat lisätietoja ja vastauksia kysymyksiin ottamalla meihin yhteyttä.