CANON XF605

Joustava tallennus

Broadcast-käyttöön soveltuvat tallennusmuodot

XF605 tukee 10-bittistä 4K UHD 4:2:2 -tallennusta kuvataajuudella 59,94p/50,00p Canonin luotettavassa MXF-pohjaisessa XF-AVC-muodossa. Kamera tukee myös monipuolisia MP4-muotoja.

Parannetut tallennustilat

Hyödynnä XF605-kameran luovat mahdollisuudet eri tallennustilojen avulla. Hidastus- ja nopeutustilan ansiosta videoita voi tallentaa jopa 120P-kuvataajuudella FHD-tarkkuudella, kun halutaan kuvata toimintajaksoja tai upeaa hidastettua liikettä. Esitallennustilan ansiosta et menetä hetkeäkään. Voit tarkastella stop motion -animaatiokuvausta näytön tallennuksen kanssa ja luoda helposti intervallivideoita kamerassa intervallikuvauksen avulla.

XF605

XF605-kamerassa on laajennettuja mukautettavia kuvatiedostovaihtoehtoja, kuten kolme BT.709-versiota (normaali, laaja, vakio). Myös EOS Standard ja EOS Neutral lisäävät tuotannon joustavuutta.

Käyttäjät voivat myös ladata omia 3D LUT -taulukoitaan kameraan luomalla Look File -tiedostoja sisäistä tallennusta varten ja käyttämällä olemassa olevia Custom Picture (Mukautettu kuva) -asetuksia.

Tallenna monipuolisesti kahdelle SD-kortille

Kaksi UHS-II SD -korttipaikkaa tarjoavat joustavasti tallennusvaihtoehtoja, kuten samanaikaisen tallennuksen eri tiedostomuodoissa, eri tarkkuuksilla ja eri värinäytteenottomäärityksillä. XF605-kamera on varustettu myös uudella samanaikaisella äänitysvaihtoehdolla, jonka ansiosta puhtaaksikirjoitukseen käytettäviä äänitiedostoja voidaan tallentaa yhdelle kortille samalla, kun videota tallennetaan toiselle.

REKISTERÖIDY NYT

Rekisteröidy, jos olet kiinnostunut Canon XF605 -kamerasta

Saat ensimmäisten joukossa uusimmat Canon XF605 -päivitykset, Canonin tarjouksia, vinkkejä ja oppaita, tuoreimpia uutisia ja kutsuja paikallisiin tapahtumiin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

  1. Näissä kuvissa ja videoissa näkyvä Canon XF605 -kamera saattaa ulkonäöltään poiketa kaupallisesta tuotteesta.