CANON XF605

Kauko-ohjaus ja verkkotoiminnot

XF605-kamerassa on 12G-SDI-, Wi-Fi- ja Ethernet-liitännät, jotka tukevat erityisesti live-suoratoistoon soveltuvaa H.264-standardin mukaista IP-striimausta.

USB-videolähtö

XF605 on ensimmäinen ammattikäyttöön tarkoitettu XF-sarjan videokamera, joka tukee USB-C-liitännän videolähtöä (UVC) jonka avulla kameraa voi käyttää myös Webcam-käytössä. Kamera tukee myös USB PTP:tä, joten tiedostoja voi tuoda kamerasta tietokoneeseen.

Etähallintatoiminnot

XF605 on yhteensopiva useiden langattomien ja langallisten kauko-ohjausratkaisujen kanssa. Se tukee Canonin RC-V100-monitoimikauko-ohjainta ja uutta Browser Remote -sovellusta, joka on optimoitu yhden käyttäjän kuvaamiskäyttöön älypuhelimen tai tabletin kautta. Myös yhteensopivilla kauko-ohjaimilla, kuten RC-IP100-kauko-ohjaimilla, voidaan hallita XF605-kameraa osana monikamerajärjestelmää, jossa käytetään Canon PTZ-kameroita ja tiettyjä Cinema EOS -kameroita.

XF605

Content Transfer Mobile -sovelluksella voit siirtää kuvia ja videoita verkon kautta tai FTP-palvelimeen Wi-Fi- ja Ethernet-yhteydellä.

REKISTERÖIDY NYT

Rekisteröidy, jos olet kiinnostunut Canon XF605 -kamerasta

Saat ensimmäisten joukossa uusimmat Canon XF605 -päivitykset, Canonin tarjouksia, vinkkejä ja oppaita, tuoreimpia uutisia ja kutsuja paikallisiin tapahtumiin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

  1. Näissä kuvissa ja videoissa näkyvä Canon XF605 -kamera saattaa ulkonäöltään poiketa kaupallisesta tuotteesta.