CANON XF605

Uraauurtava automaattitarkennustekniikka

Automaattitarkennus silmiin

XF605 hyödyntää Canonin palkitun Dual Pixel CMOS -automaattitarkennuksen uusia ominaisuuksia. XF605 on XF-sarjan ensimmäinen videokamera, jossa on automaattitarkennus silmiin. Sen ansiosta XF605 tunnistaa ihmiset ja seuraa heitä tarkasti, vaikka etualalle ilmestyisi toinen kohde.

Edistyksellinen EOS iTR AF X

XF605 on ensimmäinen ammattikäyttöön suunniteltu videokamera, joka käyttää syväoppimiseen perustuvaa EOS iTR AF X -automaattitarkennustekniikkaa. Tarkennus pysyy lukittuna kohteen päähän, vaikka kohde kääntyisi poispäin kamerasta.

Dual Pixel -tarkennusopas

Kun XF605-kameralla tarkennetaan manuaalisesti, näytössä näkyvä tarkennusopas ilmaisee Dual Pixel CMOS -automaattitarkennusjärjestelmän tietojen avulla, onko tarkennus kohteen edessä vai takana. Kun näytön opas muuttuu vihreäksi, tarkennus on varmasti on terävä.

Automaattinen kasvojentunnistus

Automaattinen kasvojentunnistus asettaa automaattisesti tarkennuksen seuraamaan kuvattavan henkilön kasvoja, kun taas kasvojen automaattitarkennus reagoi vain silloin, kun kuvassa tunnistetaan kasvot.

Seurantakehys

Valitse kohde kosketusnäytön tai ohjaussauvan avulla, niin XF605 pitää kohteen tarkennettuna sen liikkuessa kuva-alalla.

REKISTERÖIDY NYT

Rekisteröidy, jos olet kiinnostunut Canon XF605 -kamerasta

Saat ensimmäisten joukossa uusimmat Canon XF605 -päivitykset, Canonin tarjouksia, vinkkejä ja oppaita, tuoreimpia uutisia ja kutsuja paikallisiin tapahtumiin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

  1. Näissä kuvissa ja videoissa näkyvä Canon XF605 -kamera saattaa ulkonäöltään poiketa kaupallisesta tuotteesta.