CANON XF605

Huippulaatuista kuvausta

Hyödynnä teho ja monipuolisuus

XF605 on XF-sarjan ensimmäinen kamera, jossa yhdistyvät 1.0-tyypin 4K CMOS -kenno ja DIGIC DV7 -kuvaprosessori. Se vie ammattimaisen lähetystasoisen kuvanlaadun uusiin ulottuvuuksiin.

Laadukas optiikka

XF605-kameran huippusuorituskykyisen L-sarjan 4K-objektiivin on optisessa rakenteessa on kaksi asfääristä linssielementtiä ja yksi Super UD -linssielementti. Ne takaavat upean kuvanlaadun koko näytön alueella. Monipuolinen 15-kertainen optinen zoom tarjoaa 35 mm:n filmiä vastaavan 25,5–382,5 mm:n polttovälin, ja 30-kertaisesti suurentava edistynyt zoomaus tarjoaa lisää joustavuutta ja takaa laadukkaan Full HD -tallennuksen.

Huipputehokas kuvanvakain

Canonin viisisuuntainen kuvanvakain varmistaa, että tulokset ovat erittäin tarkkoja myös käsivaralta tai liikkeessä kuvattaessa. XF605-kamerassa on tehokas kuvanvakautuksen säätö, joka käyttää tavallista, dynaamista ja tehostettua kuvanvakainta. Se soveltuu erilaisille kohteille ja erilaisiin kuvaustilanteisiin.

REKISTERÖIDY NYT

Rekisteröidy, jos olet kiinnostunut Canon XF605 -kamerasta

Saat ensimmäisten joukossa uusimmat Canon XF605 -päivitykset, Canonin tarjouksia, vinkkejä ja oppaita, tuoreimpia uutisia ja kutsuja paikallisiin tapahtumiin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

  1. Näissä kuvissa ja videoissa näkyvä Canon XF605 -kamera saattaa ulkonäöltään poiketa kaupallisesta tuotteesta.