CANON XF605

Käytettävyys ja joustavuus

Parannetut kosketusnäyttötoiminnot

Automaattitarkennusta ja näyttöasetuksia voi hallita kätevästi suositun kosketuskäyttöliittymän ansiosta. Lisäksi kameran 3,5 tuuman kääntyvän LCD-kosketusnäytön kosketustoiminnoilla voi hallita toiston ohjausta, valikoissa siirtymistä ja tallennusasetuksia.

Pienikokoisen pääyksikön 11 mukautettavaan painikkeeseen voidaan määrittää yli 100 toimintoa, kuten automaattitarkennus silmiin, herkkyyden tehostus ja tarkennusopas. Niitä on helppo käyttää samalla, kun katsotaan elektronisen etsimen läpi.

XF605_Lifestyle

Erilliset säätörenkaat

XF605-kameran pienestä koosta huolimatta optisessa zoom-objektiivissa on kolme säätörengasta. Tarkennusta, zoomausta ja himmennystä voi säätää erikseen objektiivin säätörenkailla. Kunkin renkaan ainutlaatuinen tuntuma takaa tarkan säädön.

XF605

Sisäiset ND-suotimet

Sisäisen, kääntyvän ND-suodinyksikön avulla aukkoa ja valotusaikaa voi hallita luovasti erilaisissa kuvaustilanteissa. Kolme tummuutta – ND 1/4, ND 1/16, ND 1/64 – ovat säädettävissä objektiiviin rungon lähelle kätevästi sijoitettujen ulkoisten painikkeiden avulla.

REKISTERÖIDY NYT

Rekisteröidy, jos olet kiinnostunut Canon XF605 -kamerasta

Saat ensimmäisten joukossa uusimmat Canon XF605 -päivitykset, Canonin tarjouksia, vinkkejä ja oppaita, tuoreimpia uutisia ja kutsuja paikallisiin tapahtumiin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

  1. Näissä kuvissa ja videoissa näkyvä Canon XF605 -kamera saattaa ulkonäöltään poiketa kaupallisesta tuotteesta.