CANON XF605

Ammattitason liitännät

Monipuoliset liitännät

Pienestä koostaan huolimatta XF605-kamerassa on kattava valikoima ammattitasoisia liitäntöjä, kuten 12G-SDI pakkaamattoman 4K-signaalin lähettämiseen yhden liitännän kautta, HDMI-lähtö, USB Type-C, kaksi XLR-tuloa ja paljon muuta.

XF605

Monikäyttöinen varustekenkä

XF605-kamerassa on sähköliitännöillä varustettu monikäyttöinen varustekenkä. Kameran ominaisuuksia voidaan laajentaa yhteensopivien lisävarusteiden avulla, mikä tekee kamerasta mahdollisimman joustavan kenttäkäytössä.

XF605

Monipuoliset äänitysmahdollisuudet

XF605-kameran kahvassa on kaksi XLR-tuloa, joiden kautta ammattitason mikrofonit voi liittää suoraan laitteeseen. Itsenäiset äänisäädöt mahdollistavat äänitasojen tarkan valvonnan, joten saat tuotantoihin aina parhaan mahdollisen äänen. Nelikanavainen äänen tallennus on käytettävissä myös XLR-liitännän, 3,5 mm:n liitännän tai sisäisen stereomikrofoniliitännän kanssa.

XF605

Joustavuutta samanaikaisilla liitännöillä

Samanaikaisten EVF-, LCD-, SDI- ja HDMI-liitäntävaihtoehtojen ansiosta XF605-kameran kuvaa on helppo mukauttaa ja sitä voidaan katsella monella eri laitteella tai tallentaa ulkoisesti eri laitteille. Sekä EVF että LCD tukevat katselun aputyökaluja, joiden avulla käyttäjät voivat hienosäätää valotusta HDR-sisältöä varten.

REKISTERÖIDY NYT

Rekisteröidy, jos olet kiinnostunut Canon XF605 -kamerasta

Saat ensimmäisten joukossa uusimmat Canon XF605 -päivitykset, Canonin tarjouksia, vinkkejä ja oppaita, tuoreimpia uutisia ja kutsuja paikallisiin tapahtumiin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

  1. Näissä kuvissa ja videoissa näkyvä Canon XF605 -kamera saattaa ulkonäöltään poiketa kaupallisesta tuotteesta.