Ylläpito ja puhdistus

Oletko valmis varaamaan huollon?
Kuluttaja Yritys
Canon Camera

Mitä huoltopalvelut ovat?

Tarjoamme erilaisia huoltopalveluita, kuten kennon tarkistuksen ja puhdistuksen, EOS-tuotteiden palveluita, objektiivipalveluita ja Cinema EOS -palveluita. Nämä palvelut pitävät tuotteesi erinomaisessa kunnossa, jotta saat aina täydellisen kuvan.

Säännöllinen huolto voi ratkaista tai estää nämä ongelmat ja pitää tuotteen täysin toimintakuntoisena, jotta saat aina täydellisen kuvan.

 • Tuotteen käytön aikana ilmenee väistämätöntä kulumista. Ajan myötä mekaaniset osat voivat pettää, pölyä voi päästä laitteeseen tai muita vikoja voi ilmetä. Tämä voi vaikuttaa valokuvien laatuun, koska kuvissa voi olla kohinaa tai sumeutta tai joissakin tapauksissa tuote saattaa lakata toimimasta.

  Säännöllinen huolto voi ratkaista tai estää nämä ongelmat ja pitää tuotteen täysin toimintakuntoisena, jotta saat aina täydellisen kuvan. Laitteen huoltaminen valmistajalla ennen myyntiä varmistaa, että tuote on huippukunnossa, mikä lisää uuden omistajan luottamusta. Tämä takaa optimaalisen toiminnan ja luotettavuuden, parantaa tuotteen yleistä arvoa ja lisää varmuutta sen suorituskykyyn.

 • Suosittelemme, että huollatat tuotteesi ammattitasolla, jotta se ei vaurioidu. 
   
  PSC-keskuksissa ja Canon Factory Service Centressä on erikoislaitteita ja -työkaluja, joita tehtaamme käyttävät tuotannossa. Koulutetut teknikkomme varmistavat, että huoltotyöt tehdään valmistajan ohjeiden mukaisesti. Jos teknikkomme tunnistavat muita ongelmia, voimme suositella sinulle lisätoimia (eli korjauksia).
   
  Canonin valtuutetuilla huoltokumppaneilla on myös käytössään Canonin erikoistyökaluja, teknisiä tietoja ja koulutusta. Koska ne ovat itsenäisiä organisaatioita, ne voivat tarjota Canonille erilaisia huoltopalveluja ja niitä koskevat omat ehtonsa.

 • Kuvat saattavat näyttää epäselviltä tai niissä voi olla kohinaa, tai painikkeet eivät toimi oikein. Jos näin on, laite on ehkä huollettava, jotta sen toimintakyky voidaan palauttaa optimaaliseksi.

  Uskomme myös, että huoltopalveluitamme kannattaa käyttää säännöllisesti, jotta vikoja voidaan ehkäistä. Suosittelemme huoltoa kahden vuoden välein, mutta tiheämpi huoltoväli voi olla tarpeen, kuinka runsaasti tuotetta käytetään.

Puhdistaminen

Pitkäaikaisen käytön jälkeen, tai kun kameraa käytetään ääriolosuhteissa, kameran mekanismien synnyttämä pöly voi siirtyä CMOS-kennon tai ND-suotimien pintaan. Pölyä tai likaa voi kertyä kameraan myös objektiivien vaihdon yhteydessä. Tämä voi aiheuttaa kuviin mustia pisteitä.

Kennojen puhtaus ja toimivuus ovat elintärkeitä kameran käytön kannalta. Canonin huoltopalvelut tarkistavat ja puhdistavat CMOS-kennon, ND-suotimet ja kiinnityksen lasipinnat. Voit pienentää tätä riskiä hyödyntämällä seuraavia Canon-palveluita:

Tarkennuksen säätö

AF-kennoon voi kertyä pölyä, se voi vaurioitua erilaisten iskujen takia tai objektiivi voi heikentää USM-moottorin suorituskykyä. Nämä tekijät voivat vaikuttaa tarkennuksen laatuun ja ottamiesi kuvien kuvanlaatuun.

EOS- ja objektiivipalvelut tarjoavat asennus- ja tarkistusprosessin, joka sisältää kattavat toiminta- ja kuva-analyysit. Näin varmistetaan, että kamerat ja objektiivit ovat valmistajan määritysten mukaisia. Suorituskykytesteillä varmistetaan optimaalinen kuvanlaatu ja toimivuus. Voit myös kohdistaa kamerasi ja objektiivisi uudelleen parhaaseen mahdolliseen kokoonpanoon käyttämällä tarkennuksen säätöä.

Huomaa, että jos haluat sisällyttää tarkennuksen säädön EOS- ja objektiivipalveluihin, sinun on lähetettävä kamera ja objektiivi, jotta ne voidaan säätää yhdessä.

Pikselivirheet

Tietyissä kuvaustilanteissa, kuten erittäin kuumissa tai kirkkaissa olosuhteissa, voi ilmetä pikselivirheitä.

Palvelut tarjoavat asennus- ja tarkistusprosessin, joka sisältää kattavat toiminta- ja kuva-analyysit. Näin varmistetaan, että kamerat ja objektiivit ovat valmistajan määritysten mukaisia. Suorituskykytesteillä varmistetaan optimaalinen kuvanlaatu ja toimivuus.

Varaa nyt

Tarvitset ehkä myös

 • Ota yhteyttä

  Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse

 • Huolto ja korjaus

  Etsi lähin Canon-huolto ja lue lisätietoja huoltokäytännöistämme.

 • Kierrätys

  Lue lisää Canonin värikasettien kierrätysohjelmasta

 • Canon-tili

  Rekisteröi tuotteesi ja hallitse Canon-käyttäjätiliäsi