Cinema EOS Maintenance Packages

Cinema EOS -huoltopalvelu

Canonin huoltopaketti

Cinema EOS -huoltopalveluun kuuluu Cinema EOS -tuotteen perushuolto Canonin huoltokeskuksissa.

Canonin Cinema EOS -huoltopalveluun kuuluu mm. kennon puhdistus, tuulettimen sisäisten osien puhdistus, kaikkien toimintojen tarkistus ja kuluvien osien vaihto*.

Canonin Cinema EOS -kameroihin erikoistuneet huoltoteknikot varmistavat, että tuote toimii tarkoitetulla tavalla ja voit käyttää sitä huoletta korkealaatuisten kuvien ja videoiden ottamiseen.

*Cinema EOS -huolto – kuluvat osat (kuten etukiinnityksen lasi, kiinnityksen kierteet, kiinnityksen levyt ja portin kannet) tarkistetaan ja vaihdetaan huoltoteknikon harkinnan mukaan.

Cinema EOS Service – Basic

Tärkeitä tietoja

Jos tuotteessa havaitaan vika huoltopalvelun aikana, Canonin huoltokeskus ottaa yhteyden asiakkaaseen ja pyytää kopion ostotositteesta Canon-takuun todentamiseksi. Jos tuotteen Canon-takuu ei ole enää voimassa, huoltokeskus antaa lisätietoja korjausvaihtoehdoista (mm. korjauksen vakiohinta, korjausaikataulu ja/tai kustannusarvio).

Huollon aikana korjatuille vioille ei anneta korjaustakuuta.

Important information

Hinnoitteluopas

Hinta Malli
EOS C100/C100 Mark II EOS C200 EOS C300/C500 EOS C300 Mark II EOS C300 Mark III / EOS C500 Mark II EOS C700 Series
3250 SEK 3625 SEK 3625 SEK 3625 SEK 4625 SEK 4625 SEK

 

* Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hinnat eivät sisällä toimitusta huoltoon tai palautustoimitusta asiakkaalle. Hintatietoja voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta. CPS-jäsenet saavat maksutta normaalin palautustoimituksen ja voivat hyödyntää jäsenyystasonsa mukaisia nopeita toimitusaikoja.

 

Toimitushinta

Toimitustyyppi Hinta
Normaali* 50 SEK

 

* Palautus asiakkaalle - hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintatietoja voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta. Saat lisätietoja muista toimitustavoista ottamalla meihin yhteyttä.

Canonin huoltokeskuksissa tarjottavia palveluita voi tiedustella osoitteesta cps.support@canon.se. Paikalliset valtuutetut CPS-huoltokumppanit voivat tarjota vastaavia palveluja.
Tutustu korjauspalveluun ja etsi lähin Canon-huoltokeskus napsauttamalla tätä.

Muuta kiinnostavaa

Canon Professional Services

Jäsenet saavat käyttöönsä CPS Priority Support -tukipalvelut paikallisesti ja suurimmissa tapahtumissa, priorisoidun Fast Track -korjauspalvelun ja – jäsenyystasosta riippuen – alennuksia, varalaitteita lainaan ja palautuksen huollosta maksutta. Lisäksi tarjolla on vain jäsenille tarkoitettuja tarjouksia.

Liity

Lue lisää

Canon Professional Services