Sensor Clean & Check

Kennon puhdistus ja tarkistus

Helppo palvelu säästää aikaa ja vähentää stressiä

Kenno on kameran sydän ja yksi kuvanlaadun avaintekijöistä. Kenno kerää pölyä ja likaa, kun objektiivi vaihdetaan. Siksi on tärkeää varmistaa, että kenno on puhdas ja toimii kunnolla.

Kennot ovat erittäin herkkiä, joten niiden turvallinen ja tehokas puhdistus edellyttää huomattavaa kokemusta ja asiantuntemusta. Kennon pitäminen hyvässä kunnossa vähentää kuvankäsittelyyn kuluvaa aikaa, kun kuvista ei tarvitse poistaa pölyn aiheuttamia laikkuja. Canonin koulutetut asiantuntijat hoitavat kennon puhdistuksen toimialan standardien mukaisesti edullisella kertamaksulla.

Mitä palvelu sisältää?

Kennon puhdistus- ja tarkistuspalvelu sisältää kuvakennon, peilin (tarvittaessa), tarkennuselementtien (tarvittaessa), ulkoisen LCD-näytön ja kameran rungon puhdistuksen.

Sensor clean and check

Tärkeitä tietoja

Canon ei anna takuuta kennon puhdistuspalvelulle. Varmista, että runkotulppa on kiinnitetty, kun kamera lähetetään puhdistusta varten. Tarkista kuvanlaatu heti, kun kamera palautetaan.

Jos tuotteessa havaitaan vika huoltopalvelun aikana, Canonin huoltokeskus ottaa yhteyden asiakkaaseen ja pyytää kopion ostotositteesta Canon-takuun todentamiseksi. Jos tuotteen Canon-takuu ei ole enää voimassa, huoltokeskus antaa lisätietoja korjausvaihtoehdoista (mm. korjauksen vakiohinta, korjausaikataulu ja/tai kustannusarvio).

Important information

Hinnoitteluopas

Tämä palvelu on tarjolla Canonin huoltokeskuksissa.

Palveluhinnasto

Voimassa 1.12.2022 alkaen.
Kameran tyyppi Hinta
Täyden koon EOS-kenno 658,00 SEK
EOS APS-C -kenno 526,00 SEK
Täyden koon EOS R -kenno 658,00 SEK
EOS R APS-C -kenno
EOS M
526,00 SEK

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron ja palautustoimituksen. Hinnat eivät sisällä toimitusta huoltoon.

Hintatietoja voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta.

CPS-jäsenet voivat hyödyntää tasonsa mukaisia Fast Track -toimitusaikoja.

Nämä palvelut ovat saatavilla Canonin huoltokeskuksissa. Saat lisätietoja huolto- ja korjausprosessista valitsemalla LISÄTIETOJA. Varaa huolto napsauttamalla tätä.

Muuta kiinnostavaa

Canon Professional Services

Jäsenet saavat käyttöönsä CPS Priority Support -tukipalvelut paikallisesti ja suurimmissa tapahtumissa, priorisoidun Fast Track -korjauspalvelun ja – jäsenyystasosta riippuen – alennuksia, varalaitteita lainaan ja palautuksen huollosta maksutta. Lisäksi tarjolla on vain jäsenille tarkoitettuja tarjouksia.

Liity

Lue lisää

Canon Professional Services