PIXMA-valokuvapaperit

Canonin mustesuihkupaperivalikoimasta löytyy vaihtoehtoja kaikkiin tarpeisiin. Voit yhtä lailla tulostaa studiolaatuisia näyttelykuvia kuin piristää lasten askarteluhetkiäkin.

Gallerialaatua

Ammattilaisille ja harrastajille suunnitellut ensiluokkaiset paperit takaavat aina esittelykelpoisen tuloksen. Kiiltävistä, hohtavista ja mattapintaisista vaihtoehdoista löydät oikean paperin kaikille luoville ideoillesi.

Premium Fine Art Smooth FA-SM1

Premium Fine Art Smooth FA-SM1

Erittäin laadukas taidepaperi Canonin ammattitason mustesuihkutulostimiin. Takaa tulosteisiin erittäin syvän mustan värin, tummien alueiden tarkat sävyt ja upeat värit.

Pro Premium Matte PM-101

Pro Premium Matte PM-101

Sileä pinta ja lämmin valkoinen sävy, joka ei aiheuta heijastuksia. Sopii hyvin värillisille ja mustavalkoisille valokuville sekä taidekuville, joissa lämpimät värit ja harmaan sävyt tulevat kauniisti esille.

Pro Platinum PT-101

Pro Platinum PT-101

Studiolaatuinen valokuvapaperi, jolle tulostetut valokuvat kestävät haalistumatta pitkään. Laajan värintoistoalueensa ansiosta tämä kiiltävä ja paksu paperi antaa valokuvaajalle uusia luovia mahdollisuuksia.

Pro Luster LU-101

Pro Luster LU-101

Photo Paper Pro Luster -paperille voit tulostaa niin kirkkaita värikuvia kuin upeita mustavalkokuviakin. Tässä ammattilaistason valokuvapaperissa on samankaltainen hohtava pinta kuin valokuvalaboratorioiden kehittämissä kuvissa.

Museum Etching FA-ME1

Museum Etching FA-ME1

Hahnemühlen valmistama luonnonvalkoinen taidepaperi, jonka valmistuksessa on käytetty 100-prosenttista puuvillaa. Paperi tuntuu perinteiseltä taidepaperilta, ja se sopii erinomaisesti vaativille taiteilijoille sekä gallerioiden ja museoiden käyttöön.

Valokuvia kotona

Tutustu PIXMA-tulostimesi mahdollisuuksiin ja tulosta studiolaatuisia valokuvia nopeasti kotonasi. Valitse kiiltävä, puolikiiltävä tai matta paperi värikkäiden loma- ja perhekuvien tulostamiseen.

PP-201

PP-201

Canonin Photo Paper Plus Glossy II -valokuvapaperin ansiosta saat aina laadukkaita ja kiiltäväpintaisia tulosteita. Se on omiaan kaikkiin valokuvatulostustarpeisiin.

GP-501

GP-501

Kiiltävä valokuvapaperi jokapäiväiseen studiolaatuisten valokuvien tulostukseen. Everyday Use -valokuvapaperin avulla tulostat kiiltäväpintaiset lomakuvat edullisesti kotona.

SG-201

SG-201

Canonin Photo Paper Plus Semi-gloss on satiinipintainen paperi, joka tuntuu oikealta valokuvapaperilta. Tällä laadukkaalla paperilla valokuvat näyttävät kauniilta.

MP-101

MP-101

Matte Photo Paper -paperille voit tulostaa laadukkaita mattapintaisia valokuva- ja tekstitulosteita. Paperi soveltuu myös onnittelukortteihin ja muihin luoviin tarkoituksiin.

Luovat projektit

Canonin luovat materiaalit – valokuvatarrat, kangassiirtomateriaalit, yritysesityspaperit, kortit, kalenterit ja kolmiulotteisiin paperitöihin sopivat mattapaperit – antavat sinulle uudenlaisen luomisen vapauden.

MP-101

MP-101

Matte Photo Paper -paperille voit tulostaa laadukkaita mattapintaisia valokuva- ja tekstitulosteita. Paperi soveltuu myös onnittelukortteihin ja muihin luoviin tarkoituksiin.

HR-101N

HR-101N

Päällystetty korkearesoluutiopaperi, jolle kuvat tulostuvat värikkäinä, terävinä ja kirkkaina. Sopii erityisesti laadukkaiden valokuvia ja grafiikkaa sisältävien asiakirjojen, taulukoiden ja esitysten tulostamiseen.