Canon PRO photo papers

Canonin valokuvapaperit

Canonin mustesuihkupaperivalikoimassa on vaihtoehtoja kaikkiin tarpeisiin. Voit yhtä lailla tulostaa studiolaatuisia näyttelykuvia kuin piristää lasten askarteluhetkiäkin. Paperivalikoima on yhteensopiva PIXMA PRO -sarjan ja imagePROGRAF PRO -sarjan kanssa.

Gallerialaatua

Ammattilaisille ja harrastajille suunnitellut ensiluokkaiset paperit takaavat aina esittelykelpoisen tuloksen. Oikean paperin valinta luoviin projekteihin on helppoa: saatavilla on kiiltävä-, hohtava- ja mattapintaista paperia.

ICC-profiilit

Asenna lisää ICC-profiileja ja laajenna Canonin ammattivalokuvatulostimen tukemaa paperivalikoimaa. Täydellinen ratkaisu ammattitason viimeistelyyn.

Lue lisää tästä

Valokuvia kotona

Tutustu PIXMA-tulostimesi mahdollisuuksiin ja tulosta studiolaatuisia valokuvia nopeasti kotonasi. Voit valita värikkäiden loma- ja perhekuvien tulostamiseen kiiltävän, puolikiiltävän tai mattapintaisen paperin.

Luovat projektit

Canonin materiaalit – valokuvatarrat, kangassiirtomateriaalit, yritysesityspaperit sekä kortteihin, kalentereihin ja kolmiulotteisiin paperitöihin sopivat mattapaperit – antavat sinulle uudenlaisen luomisen vapauden.

Pro-valikoiman oheistarjonta

Muuta kiinnostavaa