Canon Deals and Promotions

Canon Deals and Promotions

Ajankohtaiset kampanjat

Tutustu ajankohtaisiin kampanjaetuihin

 • Game Faces

  KAMPANJA

  Game Faces

  Pelit herättävät erilaisia tunteita - voitonriemua, turhautumista ja kaikkea siltä väliltä. Nämä hetket ovat niin erityisiä, että ne tulee jakaa. Siksi teimme yhteistyötä neljän pohjoismaisen striimaajan kanssa ja kuvasimme heidän reaktioitaan kameroillamme pelien aikana. Yhdessä heidän ja heidän yhteisönsä kanssa juhlimme jokaista tunnetta. Tule mukaan juhlimaan ja voit voittaa Canonin striimauspaketin.

 • KAMPANJA

  BREAK THE BIAS

  Luokittelemme ihmisiä usein näkyvien ominaisuuksien, kuten ihonvärin, sukupuolen ja iän perusteella. Kuvilla, joita jaamme, on suuri vaikutus tämän kokonaiskuvan kannalta. Naisten, miesten ja pariskuntien kuvaaminen samalla tavalla kerta toisensa jälkeen luo ennakkoluuloja, ja jos näitä ennakkoluuloja toistetaan usein, ne johtavat haitallisten stereotypioiden jatkumiseen ja pysyviin seurauksiin.

 • Simelius-image_16x9

  HYVITYSKAMPANJA

  Create with a purpose

  Luo merkityksellisiä tarinoita valituilla Canonin tuotteilla - osta nyt ja säästä ostoksessasi jopa 300€. Kampanja päättyy 31. joulukuuta.

 • Beyond the crop Asa.jpg

  KAMPANJA

  CREATE RESPONSIBLY

  Sisällöntuottajilla on merkittävä voima inspiroida ja vaikuttaa mielipiteisiin. He luovat ja jakavat miljoonia tunteja sisältöä, jolla on suuri vaikutus maailmaamme. Canon haluaa kannustaa sisällöntuottajia käyttämään tätä vaikutusvaltaa oikein ja auttaa heitä pohtimaan, miten luoda sisältöä vastuullisesti.

 • KAMPANJA EOS R

  LÖYDÄ OMA FLOW

  Canon EOS R -järjestelmä onkin suunniteltu niin, että pääset sen avulla flow-tilaan. "

Muut kampanjat

Parhaat kampanjat, tarjoukset ja edut löytyvät täältä! Tutustu tarjouksiin, hyödynnä edut ja säästä rahaa!

Sarjanumerotarkistin

Tarkista sarjanumero

Päättyneet kampanjat

Näiden kampanjoiden voimassaolo on jo päättynyt.