BREAK THE BIAS

KUVIEN VOIMA

Luokittelemme ihmisiä usein näkyvien ominaisuuksien, kuten ihonvärin, sukupuolen ja iän perusteella. Kuvilla, joita jaamme, on suuri vaikutus tämän kokonaiskuvan kannalta. Naisten, miesten ja pariskuntien kuvaaminen samalla tavalla kerta toisensa jälkeen luo ennakkoluuloja, ja jos näitä ennakkoluuloja toistetaan usein, ne johtavat haitallisten stereotypioiden jatkumiseen ja pysyviin seurauksiin.

TAPAA VALOKUVAAJAT

Viidellä valokuvaajallamme, jotka ovat eri puolilla Pohjoismaita ja eri taustoista, on oma ainutlaatuinen näkemyksensä maailmasta. Sen mukana tulee viisi erilaista ennakkoluuloa, joilla on heille erityinen merkitys - ja joita he haluavat rikkoa.

BREAK THE BIAS

Katso, kuinka viisi valokuvaajaamme rikkoo ennakkoluulon, jolla on heille erityinen merkitys. Seuraa heidän matkaansa, kun he kukin näyttävät tietyn ennakkoluulon ja lähtevät murtamaan sitä näyttämällä meille uusia näkökulmia.

KULISSIEN TAKANA

Pääset kurkistamaan kulissien taakse ja seuraamaan, miten valokuvaajat käyttävät taitojaan kameran kanssa ennakkoluulojen rikkomiseen.

SEURAA MATKAA

Seuraa valokuvaajia heidän koko matkallaan ennakkoluulojen rikkomiseen.

Luo vastuullisesti Canon EOS R-järjestelmällä

Vie sisältösi uudelle tasolle peilittömän CANON EOS R-järjestelmän ja RF-objektiivien avulla. Nyt hyvitys jopa 300 €. Kampanja on voimassa 31.01.2024 asti.

 • 300 € hyvitystä

  CANON EOS R8

 • 250 € hyvitystä

  CANON EOS R6 Mark II

 • 250 € hyvitystä

  RF 24-70mm F2.8L IS USM

 • 300 € hyvitystä

  RF 70-200mm F2.8L IS USM

EOS-R5-r-system-pack.jpg

CANON EOS R-JÄRJESTELMÄ

Vie sisältösi uudelle tasolle

Peilitön Canon EOS R-järjestelmä ja RF-objektiivit auttavat sinua viemään sisältösi uudelle tasolle. Keskity huippuluokan kuvauskokemukseen sekä video- että still-kuvauksessa.