Game Faces

GAME FACES

Mikä on erityinen pelihetkesi?

Onko se helpotus, kun loppuvastuksen HP putoaa nollaan pitkän raidin jälkeen? Tyytyväisyys ottelun voittomaalista jatkoajalla? Ehkä se on jännitystä, kun vihdoin saat käsiisi superharvinaisen ryöstösaaliin? Vai voisiko se olla se sydäntä sykähdyttävä tunne, kun zombi ilmestyy tyhjästä? Nämä hetket ovat niin erityisiä, että ne tulee jakaa. Siksi teimme yhteistyötä neljän pohjoismaisen striimaajan kanssa ja kuvasimme heidän reaktioitaan kameroillamme pelien aikana. Yhdessä heidän ja heidän yhteisönsä kanssa juhlimme jokaista tunnetta.

NÄYTÄ GAME FACE -ILMEESI

Jaa paras Game Face -ilmeesi ja voit voittaa Canonin striimaussetin. Lähetä valokuva tai kuvakaappaus webbikamerastasi/kamerasta, kun pelaat, ja kerro kuvaus siitä, mitä ruudulla tapahtuu.

Pohjoismaiset striimaajamme näkevät parhaat Game Faces -pelikasvot Twitch-striimissä, jossa he juhlistavat kaikkia pelaamisen tunteita ja valitsevat kukin voittajan.

PALKINNOT

Täydellinen striimaussetti.

 • CANON EOS R50

  Sopii täydellisesti kunnianhimoisille striimaajille. Suuri APS-C-kenno toimii loistavasti myös hämärässä, kun taas Dual Pixel CMOS AF II varmistaa, että pysyt tarkennettuna.

 • STRIIMAUSTARVIKKEET

  Palkintoon sisältyy kaksi erilaista objektiivia, jotka antavat sinulle enemmän vaihtoehtoja ja laajemman näkymän. Canon RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM ja Canon RF 16mm F2.8 STM. Jotta saat täydellisen sarjan, mukana on myös AC-E6N-verkkoadapteri, DR-E18 DC-pari ja HG-100-jalusta, jatkuvaa kuvaamista varten ja voit mukauttaa kamerasi oman tyylisi mukaan.

NÄE GAME FACE -ILMEET

New Game Faces video

TAPAA STRIIMAAJAT

Teimme yhteistyötä neljän striimaajan kanssa heidän Game Faces -ilmeidensä kuvaamiseksi.

Annoimme heille upouudet Canonin striimaussetit ja annoimme heidän tehdä sitä, mitä he parhaiten osaavat: Pelata.

 • JEWANDERZ

  Tapaa Johan alias Jewanderz.
  Jalkapallo, jalkapallo, jalkapallo, Jewanderz rakastaa jalkapalloa ja jakaa tämän intohimon katsojiensa kanssa sekä Twitchissä että Youtubessa. Hän on luonut jalkapallopelisisältöä jo lähes 10 vuoden ajan, ja se on tehnyt hänestä Ruotsin suosituimman jalkapallopelikanavan. Liity Jewanderzin seuraan virtuaalikentällä jalkapallon parissa!

 • MINNA MUMI

  Tapaa Melina, joka tunnetaan netissä nimellä MinnaMumi. Hän on pelannut pienestä pitäen, ja muuttanut intohimonsa työksi Twitch-striimaajana. Yhteisö on tärkeä osa hänen työtään, ja monet hänen ystävistään hän on tavannut striimauksen kautta. MinnaMumi innostuu helposti, eikä pelkää päästää huutoa tai naurua pelatessaan.

 • THOMAS PASTE

  Tapaa Thomas Paste, entinen toimittaja ja radio-DJ, josta tuli livestriimaaja. Hänen pitkä kokemuksensa viihdealalta näkyy hänen striimeissään, joissa hänen karismansa ja nokkeluutensa ovat viihdyttäneet katsojia jo yli kuuden vuoden ajan. Thomas pelaa ensisijaisesti FPS-pelejä, ja hän rakastaa erityisesti Battle Royale -pelejä. Thomas on luontainen viihdyttäjä, joten liity hänen striimiinsä, jossa hän tekee jokaisesta hetkestä tarinan.

 • IIPSULI

  Iipsuli on kotoisin Suomesta, ja pimeästä talvesta huolimatta hän on kuin kirkas auringonsäde. Hänen seurassaan ei ole koskaan tylsää, olipa hän vain juttelemassa, pelaamassa kauhupelejä tai yhteisöpeliä katsojiensa kanssa, hän on täynnä positiivista energiaa.

KAIKKI MITÄ TARVITSET STRIIMAUKSEEN

Paranna livestriimiäsi Canonin striimausratkaisuilla.

THE CANON EOS R50

Vie sisältösi seuraavalle tasolle

Monipuolinen Canon EOS R50 on täydellinen työkalu kunnianhimoisille tekijöille.
Äärimmäisen nopean tarkennuksen, loistavan hämäräsuorituskyvyn ja 4K-video-ominaisuuksien ansiosta Canon EOS R50 on enemmän kuin pätevä sekä striimaukseen, vloggaukseen että kaikkeen siltä väliltä.

EOS R50

THE CANON EOS RF-S 10-18MM

Tallenna jokainen hetki

Superlaajakulmainen Canon RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM varmistaa, että kaikki tarvittava on näkyvissä. Tämä superlaajakulmaobjektiivi on pienikokoinen ja siinä on nopea ja hiljainen STM-moottorilla varustettu automaattitarkennus, joka pitää hetket näkyvissä ja tarkennettuna.

Canon Camera

ALOITA STRIIMAUS

Striimauksen aloittaminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Kun käytät Canon EOS R50:tä tai Canon Powershot V10:tä, tarvitset vain USB-C-kaapelin, ja saat 30 kuvalla sekunnissa toimivan livestreamauksen käyttöön plug and play -periaatteella. Jos haluat striimata kuin ammattilaiset, tarvitset kaappauskortin, ja silloin EOS R50 pystyy tuottamaan 60 kuvaa sekunnissa HDMI:n kautta.

LöYDA ITSELLESI SOPIVAT VARUSTEET

Tutustu Canonin striimausratkaisuihin ja löydä sisällöllesi sopiva laite.