CREATE RESPONSIBLY

Sisällöntuottajilla on merkittävä voima inspiroida ja vaikuttaa mielipiteisiin. He luovat ja jakavat miljoonia tunteja sisältöä, jolla on suuri vaikutus maailmaamme. Canon haluaa kannustaa sisällöntuottajia käyttämään tätä vaikutusvaltaa oikein ja auttaa heitä pohtimaan, miten luoda sisältöä vastuullisesti.
01 Hero intro NO TEXT HUB.jpg

MIKÄ ON SISÄLTÖSI TARKOITUS?

Tarkoituksen avulla ymmärrät, että sisällölläsi on vaikutus muihinkin kuin itseesi. Sen ansiosta et menetä omaa suuntaasi vain tykkäysten ja näyttökertojen tavoittelussa. Tarkoitus määrittää arvosi ja uskomuksesi, ja auttaa pysymään uskollisena itsellesi luomisprosessin aikana - se on kuin johtotähti.

Tarkoitus merkitsee myös vastuun ottamista seuraajistasi. Tuota sisältöä hyvin aikein ja huomioi sisältösi vaikutus seuraajiisi.

Pyrimme edistämään vastuullista luomista ja kannustamaan sisällöntuottajia määrittelemään oman tarkoituksensa. Jokainen sisällöntuottaja on ainutlaatuinen, joten anna itsesi inspiroitua, mutta muista silti pysyä uskollisena itsellesi.
Create-reponsibly-mountain_1920x1080.jpg

LUO VASTUULLISIA PROJEKTEJA

Sisällöntuottajat ovat vuoden aikana tutkineet erilaisia tapoja käyttää sisältöään hyödyllisiin tarkoituksiin – etsien samalla omaa tarkoitustaan. Tutustu alla oleviin projekteihin ja yritä löytää oma tarkoituksesi.

Beyond_the_crop_KV_no-text.jpg

BEYOND THE CROP

Näe, mitä rajausten takana tapahtuu. Neljä sisällöntuottajaa haastettiin teeskentelemään lomaa ja tutkimaan, mitä aitous heille merkitsee. Hanki uusi näkökulma syötteesi sisältöön ja inspiroidu oivalluksista, joita sisällöntuottajat oppivat väärentäessään sisältöään.
LUE LISÄÄ

BREAK THE BIAS

Mitä kuvittelet, kun ajattelet rakastavaa vanhempaa? Entä pariskuntaa? Tai kaunista ihmistä? Media on vaikuttanut siihen, että alitajuisesti keksimme samoja vastauksia näihin kysymyksiin. Normin rikkomiseksi viisi sisällöntuottajaa sai tehtäväkseen näyttää erilaisen näkökulman ja inspiroida sinua tekemään samoin.

Luo vastuullisesti Canon EOS R-järjestelmällä

Vie sisältösi uudelle tasolle peilittömän CANON EOS R-järjestelmän ja RF-objektiivien avulla. Nyt hyvitys jopa 300 €. Kampanja on voimassa 31.01.2024 asti.

MIKSI VASTUULLINEN LUOMINEN ON TÄRKEÄÄ

Katso, kuinka Canon Ambassadorimme jakaa ajatuksiaan vastuullisesta luomisesta.
Canon-icc-Interview-006.mp4

CANON EOS R-JÄRJESTELMÄ

Vie sisältösi uudelle tasolle

Peilitön Canon EOS R-järjestelmä ja RF-objektiivit auttavat sinua viemään sisältösi uudelle tasolle.. Keskity huippuluokan kuvauskokemukseen sekä video- että still-kuvauksessa.

EOS-R5-r-system-pack.jpg