BEYOND THE CROP

Katso kuinka neljä yhteisen tarkoituksen omaavaa sisällöntuottajaa väärensi lomakuvansa näyttääkseen, mitä tapahtuu rajauksen ulkopuolella. Vastuullisuus tarkoittaa sitä, että olet rehellinen seuraajillesi. Et voi uskoa kaikkea, mitä näet verkossa, ja vaikka asiat näyttävät aidoilta, ne voidaan lavastaa.
01 Hero intro NO TEXT BTC

MITEN PALJON SISÄLLÖSTÄSI ON TOTTA?

Vastuullinen luominen on avointa luomista. Tässä projektissa tutkimme, miten helppoa on luoda väärennettyä sisältöä. Neljä pohjoismaista sisällöntuottajaa haastetaan väärentämään sisältöä, jolla lisätään tietoisuutta vastuullisesta luomisesta ja herätetään keskustelua.

Asa Behind the scenes video.MOV

VALELOMA

Katso, miten neljä sisällöntuottajaa teeskenteli olevansa lomalla kertoakseen mitä tapahtuu kuvan rajauksen ulkopuolella. Päämääränä avoimuus, he kertovat tarinan siitä, miten todelliselta näyttävät asiat voivat oikeasti olla lavastettuja.

Beyond_the_crop_KV_no-text.jpg

BEYOND THE CROP ÁSA STEINARSIN KANSSA

Islantilainen valokuvaaja Ása on tunnettu siitä, että hän matkustaa ympäri Islantia pakettiautollaan ikuistaen kauniita maisemia. Hän vaihtoi maisemaa lavastetulla matkalla Grönlantiin Canonin kanssa.

BEYOND THE CROP KENNETH NGUYENIN KANSSA

Kenneth on kööpenhaminalainen matkailun ja retkeilyn sisällöntuottaja. Netin identiteettivarkauksen uhrina Kenneth tietää, miten väärennetty verkkosisältö vaikuttaa tosielämään. Tutustu hänen lavastettuun Japanin-matkaansa ja kuule hänen ajatuksiaan aitoudesta verkossa.

Beyond_the_crop_Kenneth_KV.jpg
Beyond_the_crop_Maja_KV.jpg

BEYOND THE CROP MAJA MOANIN KANSSA

Norjalainen valokuvaaja Maja vangitsee musiikin energiaa ja tunnelmia ympäri maailmaa. Canonin kanssa lavastetulla lomallaan hän päättää suunnata Australiaan poistumatta Oslosta.

BEYOND THE CROP JOONAS LINKOLAN KANSSA

Katso, miten suomalainen sisällöntuottaja Joonas vaihtoi Suomen maisemat Kreikan Zakynthoksen lämpöön poistumatta koskaan Suomesta.

Beyond the crop Joonas KV.jpg

KULISSIEN TAKANA

Miten saat studion näyttämään Pariisin vilkkailta kaduilta? Inspiroidu tekijöiden mielikuvituksellisista ratkaisuista ja opi valaistustemppuja, lavastusta ja kameravarusteista, joita on käytetty valelomien luomiseen.
AsasReveal.mov

SISÄLLÖNTUOTTAJIEN HAASTATTELU

Tapaa tekijöitä ja kuule heidän ajatuksiaan vastuullisesta luomisesta.
Asa Interview.mp4

Luo vastuullisesti Canon EOS R-järjestelmällä

Vie sisältösi uudelle tasolle peilittömän CANON EOS R-järjestelmän ja RF-objektiivien avulla. Nyt hyvitys jopa 700 €. Kampanja on voimassa 31.7.2023 asti.

 • 700 € hyvitystä

  CANON EOS R5

 • 250 € hyvitystä

  CANON EOS R6 Mark II

 • 300 € hyvitystä

  RF 24-70mm F2.8L IS USM

 • 350 € hyvitystä

  RF 70-200mm F2.8L IS USM

CANON EOS R-JÄRJESTELMÄ

Vie sisältösi uudelle tasolle

Peilitön Canon EOS R-järjestelmä ja RF-objektiivit nostavat sisältösi uudelle tasolle. Keskity huippuluokan kuvauskokemukseen sekä video- että still-kuvauksessa.

EOS-R5-r-system-pack.jpg