EOS R Adapters

EOS R-sovittimet

Yhdistä EOS R-järjestelmä EF- ja EF-S-objektiivien laajaan valikoimaan.

Yhdistä ja laajenna

EOS R -järjestelmän kiinnityssovittimet takaavat yhteensopivuuden kaikkien Canon EF- ja EF-S -objektiivien kanssa. Niiden ansiosta Canon EOS R -käyttäjät, joilla on myös EOS-kamera, voivat käyttää vanhoja objektiivejaan saumattomasti uuden kameransa kanssa1.

Canon Adapters for EOS R
EOS R Compatibility with EF-S Lenses

Yhdistä EF-S-objektiivit EOS R -järjestelmään

EF-S-objektiivit on suunniteltu APS-C-kennolla varustettuihin EOS-järjestelmäkameroihin, mutta niitä voi käyttää sovittimen avulla myös EOS R -kameroissa. Kamera tuottaa automaattisesti rajattuja kuvia, jotka sopivat EF-S-objektiivien pienempään kuvaympyrään.

EOS R-kameran kanssa yhteensopivat objektiivit

Tutustu objektiiveihin, joita voit käyttää EOS R-sovittimien avulla.

EOS R Compatible Lenses - EF Prime, EF-S, EF Zoom

Kestävää laatua

EOS R-sovittimet on suunniteltu kestämään ammattikäytössä, ja niissä on metallikiinnikkeet edessä ja takana. Sovittimet on myös suojattu pölyltä ja kosteudelta, joten kuvaaminen onnistuu jopa haastavissa olosuhteissa.

Canon EOS R Adapters - Professional build and quality

Suunniteltu suoriutumaan

Voit luottaa objektiiviesi toimivan samalla tavoin kuin EOS-järjestelmäkameroissa: ne takaavat saman erinomaisen suorituskyvyn ja saman huipputason laadun.

Canon EOS R Adapters - Great Performance, High Quality.

Suunnittelutaidon huipentuma

Canonin insinöörit kehittivät EOS R-järjestelmän sovittimet takaamaan yhteensopivuuden, laadun ja suorituskyvyn silloin, kun EOS R-kameraan yhdistetään EF- tai EF-S-objektiiveja.

Canon EOS R Adapters - Compatible with EF and EF-S Lenses

EF-EOS R-Kiinnityssovitin

EOS R-vakiosovitin EF-EOS R-Kiinnityssovitin mahdollistaa EF-S- ja EF-objektiivien saumattoman käytön EOS R-kameroissa. Valokuvaajat, jotka omistavat jo EF-S- tai EF-objektiiveja, voivat huoletta sijoittaa EOS R-järjestelmään tietäessään, että heidän nykyiset objektiivinsa toimivat sen kanssa ongelmitta.

Canon EOS R Mount Adapter EF-EOS R Adapter - EF-S and EF Compatible

Säätörengas Kiinnityssovitin EF-EOS R

Säätörengas Kiinnityssovitin EF-EOS R tarjoaa saman objektiivin kiinnitysmuunnoksen kuin Kiinnityssovitin EF-EOS R, minkä lisäksi siinä on mukana objektiivin säätörengas. Rengasta voi mukauttaa ja se on helppo löytää tarvitsematta ottaa kameraa silmiltä, ja eri asetusten säätö onnistuu manuaalisesti.

Canon EOS R Control Ring Mount Adapter EF-EOS R Adapter Customisable and Manual Controls

Mukautettavat toiminnot

Objektiivin säätörengas voidaan ohjelmoida kameran valikon kautta niin, että sillä voi säätää useita eri asetuksia, kuten aukkoa, valotusaikaa, ISO-herkkyyttä ja valotuksen korjausta.

Canon EOS R Lens Control Ring

Helppo ja intuitiivinen käsittely

Objektiivin säätörengas on helppo löytää ottamatta kameraa silmiltä. Vaimeat naksahdukset antavat kosketuspalautteen kolmasosassa tai puolivälissä pysäytyskohtaa (naksahdukset voidaan poistaa Canon-huollossa, mikäli elokuvantekijät kaipaavat mahdollisuutta täysin portaattomaan käyttöön).

Canon EOS R Adapter Tacticle Feedback

Drop-in-suodin-kiinnityssovitin EF-EOS R

Drop-in-suodin-kiinnityssovitin EF-EOS R toimii samoin kuin tavallinen EF-EOS R -kiinnityssovitin, mutta antaa lisäksi mahdollisuuden käyttää drop-in-suotimia. Näin suotimia ei tarvitse kiinnittää objektiivin eteen, mikä on erityisen kätevää kuvattaessa laajakulmakuvaa suurella objektiivilla. Sovitin on saatavana joko muuttuvalla harmaasuotimella (V-ND)2 tai pyöreällä polarisaatiosuotimella (C-PL), minkä lisäksi tarjolla on kirkas suodin (CL) kuvaamiseen ilman suodatustehosteita.

Canon EOS R Drop-In Mount Adapter

V-ND-sovitin: muuttuva harmaasuodin

Harmaasuotimet auttavat säätelemään kameraan pääsevän valon määrää, mikä on hyödyllinen ominaisuus esimerkiksi elokuvantekijöille, jotka haluavat kuvata suuren valovoiman ja pitkän valotusajan yhdistelmillä kirkkaassa valossa. Näillä suotimilla myös maisemakuvaajat voivat käyttää pidempää valotusaikaa pehmentämään taivaalla ja vedessä näkyvää liikettä2.

Canon EOS R Adapteer Variable-ND Filter Drop-In

C-PL-sovitin: pyöreä polarisaatiosuodin

Polarisaatiosuotimet vähentävät häiritseviä heijastuksia, sumua ja lasipinnoilta heijastuvan valon määrää. Suotimet parantavat myös värikylläisyyttä ja auttavat lisäämään vaikuttavuutta värikkäisiin otoksiin.

Canon EOS R Adapteer Circular Polarising Filter Drop-In

Sovitintarvikkeet

Tutustu EOS R -järjestelmään

EOS R -järjestelmä on syntynyt yli kolmen vuosikymmenen EOS-innovaatioiden pohjalta. Se perustuu uraauurtavaan objektiivin kiinnitykseen, joka laajentaa luovia mahdollisuuksia ja tuo uusia intuitiivisia tapoja hetkien taltiointiin.

LUE LISÄÄ

Discover Canon EOS R

Ammattimaista kuvaamista

EOS R on noussut hetkessä ammattikuvaajien ja elokuvantekijöiden suosikiksi. Katso miten he tallensivat sillä kuvia ja videoita, joita eivät uskoneet mahdollisiksi.

Näytä kaikki artikkelit

Muuta kiinnostavaa...

1) Katso lisätietoja teknisistä tiedoista.
2) Kun säädön valintakiekossa ei näy tasaista valkoista viivaa (vähintään ND250), kuvassa voi näkyä sinisyyttä tai sävyjen epätasaisuutta.