LUOVAA TULOSTUSTA

Ilmaise itseäsi Canon Zoemini S2 -kameratulostimella

Katso, miten tanssijat Max Kion ja Dottz Brown juhlistavat elämän suuria hetkiä ja ikuistavat sykkeen Canonin minivalokuvatulostimella.
Nuori mies ja nainen katsovat iloisena seinää, jolla on kokoelma pieniä valokuvia. Nainen pitelee Canon Zoemini S2 -kameratulostinta.

Minne elämäsi rytmi vie sinut? Olitpa tanssimassa kadulla tai kävelemässä kaupungilla, kuvaa ja tulosta ainutlaatuiset tarinasi, kun tutkit maailmaa Canon Zoemini S2 -kameratulostimen kanssa. Tämä taskukokoinen kameratulostin on suunniteltu käytettäväksi Canon Mini Print -sovelluksen kanssa, ja sen avulla sisällöntuottajat voivat kuvata ja tulostaa samalla laitteella.

Canon Zoemini S2 -kameratulostimessa on helppokäyttöinen 8 megapikselin kamera, ZINK™-tekniikkaa ja mahdollisuus tallentaa valokuvat Micro SD -kortille, joten se sopii täydellisesti luovan työn tekijöille, jotka haluavat ilmaista itseään hetkessä, kuten Max Kion ja Dottz Brown havaitsivat, kun he ottivat kameratulostimen mukaansa harjoitellessaan varastorakennuksessa.

Tanssia kadulla

Pitkähiuksinen nuori mies ottaa selfien itsestään ja naispuolisesta ystävästään Canon Zoemini S2 -kameratulostimella.

Tanssijat Max Kion ja Dottz Brown lähtivät innoissaan energisiin kuvauksiin Canon Zoemini S2 -kameratulostin mukanaan. He pääsivät ensimmäisten joukossa testaamaan laitetta, ja huomasivat sen olevan täydellinen väline luovaan työskentelyyn tien päällä.

Amsterdamissa syntynyt, Barcelonassa kasvanut ja nyt Lontoossa asuva DJ ja elämäntapavalmentaja Max Kion käyttää tanssia luovuutensa välineenä. Hän alkoi suhtautua siihen vakavasti koronaviruksen Isossa-Britanniassa aiheuttaman sulkutilan aikana.

”Olen aina rakastanut musiikkia ja tanssia, mutta en ollut koskaan suhtautunut tanssiin vakavasti ennen Ison-Britannian juuri päättynyttä sulkutilaa”, sanoo Max. "Silloin aloin todella keskittyä, harjoitella ja opetella asioita, ja huomasin, miten paljon rakastin sitä. Sillä pystyin ilmaisemaan luovuuttani, erityisesti housemusiikkiin yhdistettynä – sen tahtiin tanssiessa ei voi olla onneton. Sen ansiosta pysyn järjissäni.”

Sen lisäksi, että Max esiintyy housemusiikin tuottajien videoilla, hän kuuluu myös shuffletanssijoiden ryhmään, joka kokoontuu eri puolilla Lontoota kaiuttimet ja DJ mukanaan.

”Tunnelma on niin innostava, että se luo suuren yhteisön, jonka kanssa käyn lataamassa akkuni joka viikko”, sanoo Max sunnuntaipäivien shuffleryhmästään.

Kaakkois-Lontoossa asuva tanssija ja arkkitehti Dottz Brown kuuluu samaan ryhmään ja aloitti tanssimisen 13 vuotta sitten ystäviensä kanssa.

”Aloitin tanssimisen ollessani 15-vuotias, ja YouTube syntyi samaan aikaan”, selittää Dottz. ”Kun täytin 18 ja pääsin koulusta, sisareni antoi minulle valmistumislahjaksi Canon-kameran. Aloin tehdä omia videoita YouTubeen, koska halusin kokeilla jotakin uutta. Aina puolen vuoden välein tapasin ystäviäni Lontoossa Trafalgar Squarella, ja näytimme toisillemme liikkeitä, harjoittelimme ja kuvasimme videoita. Innostuin tästä siis jo nuorena, enkä koskaan lopettanut.”

Kolme tilaa hetkien ikuistamiseen

Kolme eriväristä Canon Zoemini S2 -kameratulostinta puisella työpöydällä ja tulostinten ympärillä pieniä kuvia kahdesta hauskaa pitävästä nuoresta.

Canon Zoemini S2 -kameratulostimessa on oma peili ja rengasvalo selfieiden ottamista helpottamaan, ja saatavana on kolme värivaihtoehtoa: valkoinen, ruusukulta ja sinivihreä. ”Pidin eri väreistä, ja laitetta oli erittäin helppo käyttää”, sanoo Max. Jos haluat tulostaa jo ottamiasi kuvia, kannattaa kokeilla muita kameratulostimia, kuten Canon Zoeminia.

Beigenvärisiin housuihin ja värikkääseen paitaan pukeutunut mies sujauttaa Canon Zoemini S2 -valokuvatulostimen taskuunsa.

”Se on sileä ja pyöreäreunainen, joten se on helppo sujauttaa taskuun”, Dottz sanoo Canon Zoemini S2 -kameratulostimesta, jossa voi myös käyttää kätevästi Micro SD -korttia kuvien tallentamiseen myöhempää käyttöä varten, jos paperi loppuu tai haluat jakaa kuvat yhteisöpalveluissa.

Dottz ja Max halusivat tallentaa muistoja ja ottivat Canon Zoemini S2 -kameratulostimen mukaansa tyhjään varastorakennukseen. Koska laite on ohut ja kevyt, kaksikko huomasi pystyvänsä ikuistamaan luovat ideansa saman tien.

”Se oli melkein kuin taideprojekti”, sanoo Dottz. ”Pidimme hauskaa ja juoksentelimme ympäri rakennusta ottamassa hassuja kuvia ja kokeilemassa kaikenlaista. Otimme sarjan selfieitä ja kokosimme niistä seinälle kollaasin, jossa teimme yksittäisistä tulosteista isomman kuvan.”

Selfietilan lisäksi Canon Zoemini S2 -kameratulostimessa on kaksi muutakin kameratilaa eli ulkotila ja muotokuvatila sekä mahdollisuus muokata ja lisätä suotimia ja reunuksia suoraan kamerassa painikkeiden avulla ennen tulostusta. Käyttäjät voivat myös tarkistaa tarkennuksen ennen kuvan ottamista Canon Mini Print -sovelluksen Live View -näkymässä. Ulkotila toimii ilman salamaa, muotokuvatila toimii automaattisalaman kanssa ja selfietila rengasvalon kanssa.

Canon Zoemini S2 ja leikekirja työpöydällä, ja kummassakin näkyy kuvia nuorista ihmisistä ilmehtimässä ja pitämässä hauskaa.

"Suurin unelmani on aina ollut tanssia festivaalilavalla yleisön energian mukana”, sanoo Max, joka muutti kaksi vuotta sitten Lontooseen pyrkiäkseen elokuvanäyttelijäksi, mutta huomasi, ettei ala sopinut hänelle.

Henkilö kuvaamassa Canon Zoemini S2 -kameratulostimella seinää, jolla on paljon pieniä valokuvia kahdesta nuoresta pitämässä hauskaa.

"Kokopäivätyöni liittyy arkkitehtuuriin, ja valmistuin viime kesänä”, sanoo Dottz. "Vapaa-ajallani harrastan tanssia ja hiukan myös meditointia.”

Dottz on käyttänyt kameratulostimia aiemminkin ja hänelle ne ovat välineitä, joilla luovan työn tekijät voivat pysyä hetkessä. ”Kameratulostin muuttaa ajattelua niin, että jokaisesta otoksesta tulee tärkeä. En halua hukata filmiä, eli tässä tapauksessa paperia, ja se tekee jokaisesta hetkestä entistä arvokkaamman”, hän sanoo. "Silloin on pakko keskittyä, ja samalla muistosta tulee tärkeämpi, koska hetkessä oli oltava läsnä. Et voi vain painaa suljinta, jotta saat kerralla 60 kuvaa, ja valita sitten parasta. Paras kuva on ainoa kuva. Tee siitä hyvä.”

Tee kuvista itsesi näköisiä

Pitkähiuksinen nuori mies istuu tuolilla ja käyttää matkapuhelintaan kuvan tulostamiseen Canon Zoemini S2 -kameratulostimella.

”Kun ihmiset pysähtyvät katsomaan katutanssiani, he alkavat heti hymyillä riippumatta siitä, mitä muuta päivän aikana on tapahtunut”, sanoo Dottz, joka tulostaa kuvassa Canon Zoemini S2 -kameratulostimella. ”Siinä näkyy positiivinen energia.”

Useista pienistä kuvista muodostuva kuva hymyilevästä nuoresta miehestä ja naisesta siniharmaalla seinällä.

Dottz ja Max tulostivat kuvia, joista voi koota kuvion seinälle. Tämä on yksi tapa käyttää tulosteita luovasti.

Yhdistämällä Canon Zoemini S2 -kameratulostimen puhelimeensa Max pystyi muokkaamaan suosikkikuviaan ennen tulostusta maksutta ladattavalla Canon Mini Print -sovelluksella ja huomasi, että digitaalisuuden ja tulostuksen yhdistäminen todella inspiroi häntä. Kuvia voi muokata myös kamerassa ja räätälöidä niistä oman tyylin mukaisia.

Canon Zoemini S2 oli erittäin helppokäyttöinen ja sovellus on todella kätevä. Ne ovat yksinkertaisen tyylikkäitä”, sanoo Max. "Minusta oli hienoa lisätä erilaisia tehosteita, ja kuvat voi todella räätälöidä ja niistä voi jopa tehdä leikekirjan lisäämällä tekstiä, tarroja ja suotimia, mikä oli mielestäni todella mahtavaa.

”Ihmiset ottavat usein kuvia pikatulosteista ja lisäävät ne sitten Instagramiin. Mielestäni on erittäin hyvä idea, että Canon Zoemini S2 -kameratulostinta voi käyttää sekä digitaalisesti että fyysiseen tulostamiseen. Pidän sen monipuolisuudesta.”

Uudista luova prosessi

Työpöytä, jolla on mustia sivuja sisältävä leikekirja, vaaleansininen muistikirja ja valkoinen Canon Zoemini S2 -valokuvatulostin sen päällä.

" Canon Zoemini S2 vastaa sitä, että voisit tulostaa ja jakaa Instagramin kuvat suoraan kopioina ystäviesi kanssa, mikä on mahtavaa”, sanoo Dottz innostuneena.

Maxin kaltaisille leikekirjaharrastajille Canon Zoemini S2 on myös loistava väline oman tyylin lisäämiseen kirjan sivuille.

”Se sopii erityisen hyvin leikekirjojen kokoamiseen”, sanoo Max. ”Pidän leikekirjojen tekemisestä, koska se on minulle meditaation muoto. Joskus käytän teemana värejä ja joskus päivän mittaan keräämiäni esineitä. Toisinaan lisään vain joukon tarroja ja piirrän. Voin todellakin kuvitella käyttäväni tätä leikekirjan täyttämiseen tai sellaisten muistojen tallentamiseen, jotka haluan ripustaa seinälle.”

Dottzille Canon Zoemini S2 antoi uusia ja erilaisia ideoita, joita hän aikoo käyttää videoissa ja tarroissa, koska laitteeseen voi ladata 10 arkkia tarrapintaista ZINK™-valokuvapaperia.

”Se tuo erilaisen näkökulman luovuuteen”, sanoo Dottz, jolla on myös Instagram-tili, jota hän käyttää digitaalisena leikekirjana. ”Alan heti miettiä joitakin visuaalisia tehokeinoja, joita aion kokeilla videoissani. Voin esimerkiksi ottaa valokuvan, tulostaa sen ja näyttää sen kameralle, jotta tästä stillkuvasta tulee seuraavan videon ensimmäinen kuva. Se näyttää hauskalta välineeltä.

”Tarrapaperista voi tehdä ympyrän muotoisen omakuvan, johon voi lisätä sarjakuvamaisen tehosteen"; hän jatkaa. ”Siihen voi lisätä valkoisen tai mustan reunuksen, tulostaa pyöreän tarran ja liimata sen lakkiin, tennareihin tai puhelimen kuoreen.”

Miten tahansa haluatkin muokata kuvia, voit tallentaa muistot, jakaa ne ystäviesi kanssa Canon Zoemini S2 -kameratulostimen avulla – ja ikuistaa elämän rytmin.

Teksti: Lorna Dockerill

Vastaavat tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit