Nopeampi

Ikuista sekunnin murto-osat

Elämässä kaikki liikkuu melko nopeasti, joten tarvitset nopean kameran, jolla voit ikuistaa ainutkertaiset hetket.
Kaksi flamencotanssijaa perinteisissä puvuissa poseeraa sisäpihalla käsivarret kohotettuina.

EOS R10 -kamera on suunniteltu kuvaamaan 15 kuvaa sekunnissa mekaanisella sulkimella ja jopa 23 kuvaa sekunnissa1 hiljaisella elektronisella sulkimella2 sekä automaattitarkennuksen seurannalla että automaattivalotuksella. Siksi EOS R10 on erinomainen valinta toiminnan kuvaamiseen, olipa kyseessä lentonäytös, regatta tai teatteri.

Kun vaihdat RAW-sarjakuvaustilaan, voit kuvata jopa 30 kuvaa sekunnissa 75 prosentin rajauksella3. Tulokset tallennetaan yhdeksi videotiedostoksi, jotta tiedot pysyvät järjestyksessä. Yksittäisiä kuvia voi poimia ja tallentaa RAW-, JPEG- tai HEIF-tiedostona. Kun esikuvaus on käytössä, kamera tallentaa myös 0,5 sekuntia ennen kuvauksen aloittamista, joten voit luottaa siihen, että tavoitat ratkaisevan hetken.

Canon EOS R10 – RAW-sarjakuvaustila

Nopea reagointi

EOS R10 -kameran ytimessä on DIGIC X -prosessori, joka takaa suorituskyvyn. Kamera käynnistyy sekunnin murto-osassa ja on valmiina hetken koittaessa. Säätimet reagoivat nopeasti ja ne on helppo löytää, kun silmä on etsimellä. Etsimessä puolestaan on minimaalinen viive ja se pimenee vain hetkeksi kuvasarjan aikana.

Canon EOS R10 – Digic X -prosessori

Digic X -prosessori

 1. Jatkuvan kuvauksen nopeus voi vaihdella eri syistä. Katso lisätietoja teknisistä tiedoista.
 2. Muita ääniä voi kuulua (kuten aukon elektronisen säädön ääni tai objektiivin tarkennusmoottorin ääni).
 3. UHS-II-kortteja suositellaan, ja on huomioitava seuraavat asiat:
  * Käytä SD-nopeusluokkaa 10 tai nopeampaa korttia, kun kuvaat RAW-sarjakuvastilassa.
  * Jos käytät korttia, jonka kirjoitusnopeus on hidas, ja akun varaustaso on alhainen, otettuja kuvia ei ehkä tallenneta oikein.
  * Mahdollisten otosten määrä vaihtelee kuvasta riippuen.
  * Valojuovia saattaa näkyä ja valokuviin voi tulla vaaleita ja tummia raitoja, kun kuvataan RAW-sarjakuvaustilassa muiden kameroiden salamakuvauksen aikana, tai kun kuvataan loisteputkivalaistuksessa tai muiden välkkyvien valonlähteiden valossa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • HYÖDYT

  Tutustu täysin uudenlaiseen automaattitarkennukseen

  Olemme opettaneet Canon EOS R10 -kameran tunnistamaan kuvaan tulevat ihmiset, eläimet ja ajoneuvot tarkasti ja luotettavasti käyttämällä syväoppimiseen perustuvaa tekoälyä ja tuhansia aitoja valokuvia.

 • HYÖDYT

  Kerro tarinasi omalla tavallasi

  Kuvaa uskomattomia videoita samalla kameralla, jota käytät valokuvaukseen. EOS R10 on erittäin tehokas sisällöntuottaja, jonka avulla voit kertoa tarinasi liikkuvilla tai stillkuvilla.

 • HYÖDYT

  Katso. Kuvaa.

  Olitpa käyttänyt aiemmin älypuhelinta tai järjestelmäkameraa, Canon EOS R10 -kameralla pääset nopeasti alkuun ja voit kuvata täysin uusilla tavoilla.

 • HYÖDYT

  Kamera monipuolisilla liitännöillä

  EOS-kameroiden laatu ja älypuhelimen kätevyys tarjoavat täydellisen yhdistelmän niille, jotka haluavat kuvata sisältöä sosiaaliseen mediaan, tehdä muokkauksia tien päällä tai etäohjata kameraa. Olitpa sitten bloggaaja tai vaikuttaja, tai haluat vain jakaa kuvia ystäville ja perheelle, luovuuden vieminen verkkoon ei ole koskaan ollut helpompaa.

 • UUTISKIRJE

  Inspiroidu – rekisteröidy nyt

  Saat kaikki Canonin uusimmat tarjoukset, vinkkejä ja opastusohjelmia, uutisia sekä kutsuja paikallisiin tapahtumiin.