JOUSTAVAMPI

Kerro tarinasi omalla tavallasi

Kuvaa uskomattomia videoita samalla kameralla, jota käytät valokuvaukseen. EOS R10 on erittäin tehokas sisällöntuottaja, jonka avulla voit kertoa tarinasi liikkuvilla tai stillkuvilla.
Canon EOS R10 – etu – joustavampi käyttö

Uskomaton 4K, joka ylittää odotukset

Ikuista vauhdikkaat seikkailut upeina 4K/30p-videoina. EOS R10 -kameran 24,2 megapikselin kenno tuottaa ylinäytteistetyn 6K-kuvanlaadun. Tulokset ovat yksinkertaisesti loistavia: huikea tarkkuus ja selkeys sekä rohkeat ja luonnolliset värit. Materiaali näyttää upealta 4K-televisiossa, ja sitä voi myös rajata editoinnin aikana ilman laadun heikkenemistä, jos aiot käyttää Full HD -tarkkuutta.

Saatavilla on myös 4K/60p-tallennus1, jolla saa tasaista kuvaa liikkuvista kohteista ja materiaalia, jota voi hidastaa käsittelyssä, jotta saadaan vaikuttavia hidastustehosteita. Full HD -tarkkuudella kuvattaessa voidaan käyttää jopa 120p-kuvanopeutta, jotta saadaan liikkeen yksityiskohdat esiin. Se on erinomainen valinta, kun kuvataan nopeaa toimintaa, kuten koulun urheilupäivää tai joukkueesi jalkapallo-ottelua.

Hitaasti liikkuvia kohteita ja vähitellen muuttuvia näkymiä varten EOS R10 -kamerassa on 4K- ja Full HD -tarkkuudella toimivat nopeutetun videon tilat, joilla saa vaikuttavia tuloksia. Lisäksi HDR PQ -yhteensopivuus tuo joustavuutta jälkikäsittelyyn.

Canon EOS R10 – joustavuus

Ota ohjat käsiisi

Kun tallennat tutkimusmatkojasi videolle, EOS R10 voi olla juuri niin automaattinen tai manuaalinen kuin haluat. Ne, jotka haluavat ottaa käsiinsä, pitävät tarkennuksen korostuksesta, joka tunnistaa terävyyden, ja niin kutsutuista seeprakuvioista, joilla merkitään ylivalottuneet alueet.

EOS R10 -kameralla voi tallentaa pidempään kuin muilla hybridikameroilla eli jopa kaksi tuntia2. Sillä voi kuvata tapahtumia, kuten keikkoja tai teatteriesityksiä, tai haastatteluja, joissa kamera on jätettävä kuvaamaan kysymysten esittämisen ajaksi.

Täydellinen tasapaino

Yksi ominaisuus, joka tekee EOS R10 -kamerasta huipputehokkaan monitoimilaitteen, on nopeuden, tarkkuuden ja hämäräkuvauksen ihanteellinen suhde. Tämä kamera sopii kaikkeen aavemaisista kultaisessa valossa kylpevistä maisemista spontaaneihin iltahämärässä kadulla kuvattuihin muotokuviin.

24,2 megapikselin kennon ja DIGIC X -prosessorin ansiosta kamera toimii loistavasti kaikissa valaistusolosuhteissa ISO-herkkyysalueella 100–32 000 (laajennettavissa arvoon ISO 52 100). Laitteessa on myös sisäinen salama, josta saa tarvittaessa lisäapua.

Canon EOS R10 – täydellinen tasapaino

Stillkuvia kuvattaessa käyttäjät voivat tallentaa kuvat JPEG- tai HEIF-tiedostoina. Lisäksi voit tallentaa huippulaatuisia RAW-tiedostoja, mikä tuo paljon mahdollisuuksia luovaan jälkikäsittelyyn.

 • Tavallinen RAW on 14-bittinen tiedosto, joka sisältää kaikki kennon tallentamat tiedot eli kaiken, mitä tarvitset upeiden taideteosten luomiseen editoinnissa.
 • CRAW (Compact RAW) vie vähemmän tilaa kameran muistikortilta, mutta kuvanlaatu heikkenee vain vähän.
 • RAW-kuvasarja mahdollistaa jatkuvan kuvauksen 30 kuvan sekuntinopeudella ja 75 prosentin rajauksella, ja tulokset tallennetaan yhteen tiedostoon. Yksittäiset kuvat voi poimia myöhemmin Digital Photo Professional (DPP) -ohjelmiston avulla.
 • Dual Pixel RAW -tekniikan avulla voit säätää kuvan tiettyjä ominaisuuksia kuvaamisen jälkeen, kuten bokeh-tehosteita, haamukuvia ja terävintä kohtaa.

EOS R10 -kameran RAW-tiedostoja voi muokata ja käsitellä tietokoneohjelmistoilla, kuten DPP-ohjelmistolla, kamerassa DIGIC X -prosessorin avulla tai image.canon-pilvipalvelussa3, 4, jonka neuroverkkotekniikka takaa erinomaisen kuvanlaadun.

Canon Digital Photo Professional

Digital Photo Professional

 1. 4K 60p -kuvaustila rajataan 64 prosenttiin vaakasuuntaisesta alueesta.
 2. Videon jatkuva tallennusaika enintään: normaalisti 2 tuntia Suuren kuvataajuuden video (Full HD 120/100 kuvaa/s): 30 min. Jos kameran sisäinen lämpötila nousee liian korkeaksi, enimmäistallennusaika voi olla lyhyempi. 4K/30p HQ: noin 50 min, jos lämpötila alussa +23°C.
 3. Palvelu käynnistyy heinäkuun lopulla 2022, ja kameran laiteohjelmisto on päivitettävä.
 4. RAW-sarjakuvaustilassa otettuja RAW-kuvia ei voi kehittää. RAW-kuvien käsittely pilvipalvelussa on maksullinen palvelu. Palvelu on ostettava Canon Imaging App Service Plans -sivustosta. Lisätietoja on osoitteessa https://sas.image.canon

Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • HYÖDYT

  Tutustu täysin uudenlaiseen automaattitarkennukseen

  Olemme opettaneet Canon EOS R10 -kameran tunnistamaan kuvaan tulevat ihmiset, eläimet ja ajoneuvot tarkasti ja luotettavasti käyttämällä syväoppimiseen perustuvaa tekoälyä ja tuhansia aitoja valokuvia.

 • HYÖDYT

  Ikuista sekunnin murto-osat

  Elämässä kaikki liikkuu melko nopeasti, joten tarvitset nopean kameran, jolla voit ikuistaa ainutkertaiset hetket

 • HYÖDYT

  Katso. Kuvaa.

  Olitpa käyttänyt aiemmin älypuhelinta tai järjestelmäkameraa, Canon EOS R10 -kameralla pääset nopeasti alkuun ja voit kuvata täysin uusilla tavoilla.

 • HYÖDYT

  Kamera monipuolisilla liitännöillä

  EOS-kameroiden laatu ja älypuhelimen kätevyys tarjoavat täydellisen yhdistelmän niille, jotka haluavat kuvata sisältöä sosiaaliseen mediaan, tehdä muokkauksia tien päällä tai etäohjata kameraa. Olitpa sitten bloggaaja tai vaikuttaja, tai haluat vain jakaa kuvia ystäville ja perheelle, luovuuden vieminen verkkoon ei ole koskaan ollut helpompaa.

 • UUTISKIRJE

  Inspiroidu – rekisteröidy nyt

  Saat kaikki Canonin uusimmat tarjoukset, vinkkejä ja opastusohjelmia, uutisia sekä kutsuja paikallisiin tapahtumiin.