AINA YHTEYDESSÄ

Kamera monipuolisilla liitännöillä

EOS-kameroiden laatu ja älypuhelimen kätevyys tarjoavat täydellisen yhdistelmän niille, jotka haluavat kuvata sisältöä sosiaaliseen mediaan, tehdä muokkauksia tien päällä tai etäohjata kameraa. Olitpa sitten bloggaaja tai vaikuttaja, tai haluat vain jakaa kuvia ystäville ja perheelle, luovuuden vieminen verkkoon ei ole koskaan ollut helpompaa.
Canon EOS R10 – etu – paremmat yhteydet

Helppoa kuvien jakamista

Canon Camera Connect -sovellus on nopea ja helppokäyttöinen, joten voit keskittyä luovuuteen. Kun yhteys on muodostettu, älylaite ja EOS R10 pitävät yllä aina käytössä olevaa Bluetooth® Low Energy -yhteyttä, jotta 2,4 GHz:n Wi-Fi®-yhteyden voi aktivoida nopeasti ja saumattomasti, kun kuvia on siirrettävä. Tämä voi tapahtua automaattisesti, kun kuvaat1, tai kuvaamisen jälkeen, kun selaat kameran muistikorttia puhelimella ja valitset kuvia liikkeellä ollessasi.

Kun kuvat on siirretty puhelimeen, niitä voi muokata sovelluksilla (kuten Canon DPP Express for iOS2), ladata sosiaaliseen mediaan ja lähettää ystäville ja sukulaisille viestisovelluksella. Tämä on erinomainen vaihtoehto, kun matkustat ja haluat kertoa seikkailuistasi ystäville ja sukulaisille kotona tai seuraajille verkossa.

Jos kuvaat sosiaalisen median alustoille, EOS R10 -kamerassa on pystysuuntaisten videoiden tuki, jotta voit tallentaa pystysuoraa kuvamateriaalia tarinoita, keloja ja älypuhelimien näyttöjä varten.

Canonin yhteydet – Camera Connect -sovellus

Oma sisältö, oma pilvipalvelu

image.canon-yhdyskäytävän avulla voit ladata valokuvia ja videoita pilvipalveluun suoraan kamerasta sen sisäisellä Wi-Fi®-yhteydellä tai yhdistetyn älypuhelimen avulla ilman tietokonetta. Sieltä sisällön voi siirtää pitkäaikaiseen tallennustilaan (saat oletuksena 10 Gt) tai toiselle pilvitallennusalustalle, kuten Adobe Creative Cloudiin tai Google Driveen3. Tiedostot voi myös ladata automaattisesti kotisi PC- tai Mac-tietokoneeseen, joten kun pääset työpöytäsi ääreen, sisältö on jo valmis muokattavaksi.

Oma sisältö, oma pilvipalvelu

Lähetys alkaa: 3, 2, 1…

Vloggaajat ja sisällöntuottajat voivat käyttää EOS R10 -kameraa ammattitasoisten videoiden striimaamiseen suoraan seuraajilleen YouTubessa4. Kuvan- ja äänenlaatu ovat erinomaiset – juuri niillä voit viedä kanavasi uudelle tasolle kasvattamalla yleisöä.

Canon EOS R10 – vloggaus

Liitä kamera Wi-Fi®-verkkoon5, ja voit striimata sisältöä suoraan YouTube-kanavalle ilman tietokonetta. Kääntyvä näyttö kääntyy poispäin kameran rungosta, ja voit kiertää sen itseäsi kohti, kun haluat kuvata itseäsi.

 1. Automaattista kuvansiirtoa kameran käynnistyksen yhteydessä on tuetaan, kun automaattinen lähetys on käytössä. Automaattista latausta ei tapahdu jokaisen yksittäisen kuvan jälkeen, vaan kameran virran katkaisun ja uudelleenkytkemisen yhteydessä.
 2. Apple, Apple TV, Apple Watch, iPad, iPad Air, iPad Pro, iPhone ja Lightning ovat Apple Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. tvOS on Apple Inc:n tavaramerkki.
 3. Google Drive, Google Photos, Google One ja YouTube ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.
  Adobe ja Creative Cloud ovat Adoben tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.
 4. Kameran suoratoistopalvelu tukee striimausta vain YouTubeen. Ennen suoratoistopalvelun käyttämistä on rekisteröidyttävä image.canon-palveluun. Katso uusimmat vaatimukset YouTubesta. YouTube-striimaus voi muuttua, pysähtyä tai päättyä ilman erillistä ilmoitusta. Canon ei vastaa kolmansien osapuolten tarjoamista palveluista, mukaan lukien niiden suorasta jakelusta YouTubessa.
 5. Wi-Fi®-yhteyden käyttöön voi kohdistua rajoitteita joissakin maissa tai joillakin alueilla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • HYÖDYT

  Tutustu täysin uudenlaiseen automaattitarkennukseen

  Olemme opettaneet Canon EOS R10 -kameran tunnistamaan kuvaan tulevat ihmiset, eläimet ja ajoneuvot tarkasti ja luotettavasti käyttämällä syväoppimiseen perustuvaa tekoälyä ja tuhansia aitoja valokuvia.

 • HYÖDYT

  Ikuista sekunnin murto-osat

  Elämässä kaikki liikkuu melko nopeasti, joten tarvitset nopean kameran, jolla voit ikuistaa ainutkertaiset hetket

 • HYÖDYT

  Katso. Kuvaa.

  Olitpa käyttänyt aiemmin älypuhelinta tai järjestelmäkameraa, Canon EOS R10 -kameralla pääset nopeasti alkuun ja voit kuvata täysin uusilla tavoilla.

 • HYÖDYT

  Kerro tarinasi omalla tavallasi

  Kuvaa uskomattomia videoita samalla kameralla, jota käytät valokuvaukseen. EOS R10 on erittäin tehokas sisällöntuottaja, jonka avulla voit kertoa tarinasi liikkuvilla tai stillkuvilla.

 • UUTISKIRJE

  Inspiroidu – rekisteröidy nyt

  Saat kaikki Canonin uusimmat tarjoukset, vinkkejä ja opastusohjelmia, uutisia sekä kutsuja paikallisiin tapahtumiin.