INTUITIIVISEMPI

Katso. Kuvaa.

Olitpa käyttänyt aiemmin älypuhelinta tai järjestelmäkameraa, EOS R10 -kameralla pääset nopeasti alkuun ja voit kuvata täysin uusilla tavoilla.

Katso. Kuvaa.

Canon EOS R10 – etu – intuitiivisempi

Uuden sukupolven EOS R -tekniikka ja helppokäyttöisyys – voittava yhdistelmä, joka auttaa sinua tutustumaan ympäristöösi.

Valokuvausta aloittaville tai Canon EOS -kameroihin tutustuville on saatavilla käyttöliittymäopasteita. Kun toiminto on käytössä, se opettaa kameran käytön lisäksi myös valokuvauksen periaatteita. Kun olet valmis sulkemaan käyttöliittymäopasteet, kameran vakionäytöt ja -valikot ovat nopeita ja intuitiivisia käyttää Kun suunnittelu on hyvää, sitä ei edes huomaa.

Ikkunasi maailmaan

EOS R10 -kameran 2,36 miljoonan kuvapisteen elektroninen etsin näyttää maailman kirkkaana ja todenmukaisena. Se näyttää, miltä otettava kuva tai video näyttää, 100 prosentin peitolla. Sen avulla voit esikatsella esimerkiksi valotusta, terävyysaluetta, valkotasapainoa ja kuva-asetuksia.

Canon EOS R10 – elektroninen etsin

Kameraa on myös mukava käyttää koko päivän, sillä sen virkistystaajuus on 120 kuvaa/s1, siinä on 0,95-kertainen suurennus ja 22 mm:n pintaväli, joka on etäällä kameran rungosta. Käytettävissä on myös virransäästötila 60 kuvan sekuntinopeudella. Näytettäviä tietoja voi mukauttaa, jotta ne eivät häiritse kuvaamista. Etsimen voi myös säätää näkökyvyn mukaan (-3 - +1 m-1 diopteria).

Canon EOS R10 – optisen etsimen opastustilan vertailu

Optisen etsimen opastustila auttaa niitä, jotka ovat tottuneet optisia etsimiä käyttäviin kameroihin, kuten digitaalisiin järjestelmäkameroihin. Se jäljittelee optisen etsimen käyttökokemusta, ja sen HDR-tekniikan avulla näet tummien varjojen ja kirkkaiden alueiden yksityiskohdat kuvatehosteiden esikatselun sijaan.

Elektronista etsintä täydentää suuri 7,5 cm:n ja 1,04 miljoonan kuvapisteen kääntyvä kosketusnäyttö, jonka avulla voit sommitella ja kuvata sekä ylhäältä että alhaalta, jotta voit tarkastella kohdetta eri näkökulmista. Se sopii hyvin myös videoiden kuvaamiseen.

Canon EOS R10 – kääntyvä kosketusnäyttö

APS-C ja EOS R

Rakensimme EOS R10 -kameraan APS-C-kennon, jonka mitat ovat noin 22,3 x 14,9 mm. Sen ansiosta teleobjektiivien ulottuvuus on 1,6-kertainen samaan polttoväliin ja täyden kennokoon kameraan verrattuna, ja EOS R10 on myös pienempi ja kevyempi, eli ihanteellinen matkakumppani. Tuo esiin kaukaisten maisemien yksityiskohdat ja mene puistossa lähelle eläimiä, jotta saat vaikuttavia kuvia.

Canon EOS R10 – APS-C-kennon ja täysikokoisen kennon vertailu

Mukautettavat ohjaimet tekevät työt puolestasi

Järjestelmäkamerat tuntevilta ei vie kauaa tottua EOS R10 -kameraan. Säätimet ovat samoilla paikoilla suoraan sormien ja peukaloiden alla, ja valikot tuntuvat tutuilta, mutta entistä paremmilta.

Canon EOS R10 – mukautettavat säätimet

Kamerassa on mukautettavia kuvaustiloja, joiden avulla voit käyttää kameran esiohjelmoituja asetuksia välittömästi, sekä mukautettava oma valikko, johon voit lisätä useimmin käyttämäsi valikkovaihtoehdot. Käytettävissä on myös mukautettavia toimintopainikkeita, joiden avulla voit säätää asetuksia kuvaamisen aikana ilman, että siirrät katsetta kohteesta.

  1. Suurin kuvataajuus automaattitarkennuksen, laukaisimen puoliväliin painamisen tai jatkuvan kuvauksen aikana on 59,94 kuvaa sekunnissa. Huomaa, että näytön kuvataajuus voi olla pienempi käytössä olevan objektiivin ja kuvausolosuhteiden mukaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

UUTISKIRJE

Inspiroidu – rekisteröidy nyt

Saat kaikki Canonin uusimmat tarjoukset, vinkkejä ja opastusohjelmia, uutisia sekä kutsuja paikallisiin tapahtumiin.