PIXMA-tulostinohjelmistot

Canon tarjoaa asiakkailleen useita lisäohjelmistoja, jotka täydentävät PIXMA-tulostinten perustoimintoja. Ohjelmistojen tarkat tiedot ja latauslinkit on annettu tällä sivulla.

Kaikki alla luetellut ohjelmistot ovat valinnaisia ohjelmistoja, joiden asennus voidaan tarvittaessa poistaa. Lisäohjelmistojen asennus tai poisto ei vaikuta PIXMA-tulostimen perustoimintoihin.

Nykyiset ohjelmistot

Katso saatavana olevien Canon-ohjelmistojen kuvaukset alla olevista linkeistä.

My Image Garden

My Image Garden -sovelluksella voit järjestää ja tulostaa kuvia helposti. My Image Garden on lisäsovellus, mutta se kannattaa asentaa täydentämään PIXMA-tulostimen toimintoja.

Sovellus järjestää valokuvat automaattisesti kalenteriin kuvauspäivämäärän mukaan. Jos kasvojentunnistus on käytössä, My Image Garden hakee automaattisesti valokuvat tietokoneesta ja järjestää ne kuvissa olevien ihmisten mukaan. My Image Garden -sovelluksen mukana tulleiden mallien avulla voit helposti koota ja tulostaa valokuvakollaaseja, kortteja ja kalentereita.

My Image Garden -sovelluksen Full HD Movie Print -toiminnolla voit tehdä videoista stillkuvia. Toista teräväpiirtovideo ja valitse yksittäisiä ruutuja tulostettavaksi, yhdistä useita kuvia yhdeksi tai luo leikkeiden kuvista tarina.
CD- ja DVD-levyille tarkoitetulla Direct Disc Print -toiminnolla voit tulostaa suoraan tulostusta tukeviin levyihin. Mukana toimitettujen mallien avulla voit suunnitella suosikkikuvistasi etikettejä ja lisätä niihin tekstiä. Voit myös lisätä kuviin erikoissuodattimia, kuten kalansilmätehosteen, sumennetun taustan tai pehmeäpiirron.

Voit ladata My Image Garden -laajennuksen uusimman version valitsemalla tulostimesi PIXMA-malliston sivulta. Saatavana on myös My Image Garden -sovelluksen ladattava käyttöopas.
My Image Garden on PIXMA-tulostimeen valmiiksi asennettu ohjelmisto.

Näytä My Image Gardenin esittely

Takaisin alkuun

My Image Garden_Logo

Quick Menu_1

Quick Menu

Quick Menu -apuohjelmalla voit avata helposti tulostimen mukana toimitettuja sovelluksia ja käyttöoppaita sekä verkossa olevia tuotetietoja. Quick Menu on lisäsovellus, mutta se kannattaa asentaa täydentämään PIXMA-tulostimen toimintoja.

Jos asennettuna on myös My Image Garden -sovellus, voit tehdä kuvistasi diaesityksiä ja näyttää ne näytössä.

Huomautus: Quick Menu -sovellus korvaa Solution Menu EX -sovelluksen.

Voit ladata Quick Menu -sovelluksen uusimman version valitsemalla tulostimesi PIXMA-malliston sivulta. Saatavana on myös ladattava Quick Menu -käyttöopas.
Quick Menu on PIXMA-tulostimeen valmiiksi asennettu ohjelmisto.

Takaisin alkuun

My Printer

My Printer -apuohjelmalla voit helposti käyttää ja muuttaa tulostimen asetuksia, kuten paperilähdettä. My Printer on lisäsovellus, mutta se kannattaa asentaa täydentämään PIXMA-tulostimen toimintoja.

Sovelluksella voidaan myös määrittää ohjaimen asetusten mahdolliset ongelmat ja korjata löytyneet viat.
Sovelluksen kautta saatavien vianmääritystietojen avulla voit selvittää esimerkiksi mustetahroja aiheuttavat ongelmat.

Voit ladata My Printer -sovelluksen uusimman version valitsemalla tulostimesi PIXMA-malliston sivulta. My Printer on PIXMA-tulostimeen valmiiksi asennettu ohjelmisto.

Takaisin alkuun

My Printer

Easy-WebPrint EX

Easy-WebPrint EX

Easy-WebPrint EX on Windowsin Internet Explorer -laajennus, jonka avulla voit helposti koota verkkosivuilta haluamasi sisällön yhteen asiakirjaan tulostusta varten. Laajennus sisältää tulostuksen esikatselun, rajaustoiminnon ja asettelun muokkaustoiminnon.

Voit ladata Easy-WebPrint EX -sovelluksen uusimman version valitsemalla tulostimesi PIXMA-malliston sivulta. Easy-Web Print EX on PIXMA-tulostimeen valmiiksi asennettu ohjelmisto.

Takaisin alkuun

Easy PhotoPrint Pro

Easy PhotoPrint Pro on Adobe Photoshop- ja Digital Photo Professional -ohjelmistojen laajennus. Voit tulostaa Easy-PhotoPrint Pro -laajennuksella esimerkiksi reunattomia, koko sivun kokoisia valokuvia sekä luettelo-, mustavalko- ja Adobe RGB -kuvia.

Voit ladata Easy-PhotoPrint Pro -laajennuksen uusimman version valitsemalla tulostimesi PIXMA-malliston sivulta.

Takaisin alkuun

Easy PhotoPrint_Pro

IJ_Network_Tool

Canon IJ Network Tool

Canon IJ Network Tool -työkalun avulla voi asentaa, näyttää tai määrittää verkkoon liitetyn tulostimen verkkoasetuksia.

Voit ladata Canon IJ Network Tool -työkalun uusimman version valitsemalla tulostimesi PIXMA-malliston sivulta.

Takaisin alkuun

Creative Park

Creative Park on kaikille avoin verkkopalvelu, jossa voit luoda omia kortteja, kalentereita ja paljon muuta hauskaa valokuvista ja paperista.

Tutustu Creative Park -palveluun nyt!

Takaisin alkuun

Creative Park

Print Studio Pro

Print Studio Pro

Print Studio Pro on ammattikäyttöön tarkoitettujen PIXMA-tulostimien laajennus. Lisätietoja saat Print Studio Pro -sivulta.

Takaisin alkuun

Vanhat ohjelmistot

Katso vanhojen Canon-ohjelmistojen kuvaukset alla olevista linkeistä. Vanhat ohjelmistot on korvattu uusilla valikoimaan tulleilla ohjelmistoilla.

Easy PhotoPrint EX

Huomautus: My Image Garden -sovellus korvaa Easy-PhotoPrint EX -sovelluksen.

Canon Easy-PhotoPrint Ex -ohjelmistolla voit tulostaa upeita valokuvia helposti, nopeasti ja hauskasti.
Easy-PhotoPrint EX -sovelluksen monipuolisten luovien toimintojen ansiosta PIXMA-tulostimilla voi tulostaa reunattomia valokuvia, albumeja, kalentereita ja jopa valokuvatarroja.

Kaikki Easy-PhotoPrint EX -sovelluksen toiminnot sisältyvät nyt My Image Garden -sovellukseen. Voit ladata sovelluksen valitsemalla tulostimesi PIXMA-malliston sivulta.

Takaisin alkuun

Easy PhotoPrint EX

MP_Navigator

MP Navigator EX

Huomautus: My Image Garden -sovellus korvaa MP Navigator EX -sovelluksen.

Tämän sovelluksen avulla voit skannata, tallentaa ja tulostaa valokuvia ja asiakirjoja. Voit myös muokata kuvia tai liittää niitä sähköpostiviesteihin.

MP Navigator EX -sovelluksella voit skannata useita asiakirjoja kerralla tai skannata valotustasoa suurempia kuvia. Skannatut kuvat voi tallentaa, liittää sähköpostiin tai tulostaa tai niitä voi muokata.

Kaikki MP Navigator EX -sovelluksen toiminnot sisältyvät nyt My Image Garden -sovellukseen. Voit ladata sovelluksen valitsemalla tulostimesi PIXMA-malliston sivulta.

Takaisin alkuun

CD-LabelPrint

Huomautus: My Image Garden -sovellus korvaa CD-LabelPrint -sovelluksen.

Helppokäyttöisellä CD-LabelPrint -sovelluksella voit luoda omista kuvistasi CD- ja DVD-levyihin persoonallisia tarroja ja lisätä niihin tekstiä.

Voit ladata My Image Garden -laajennuksen uusimman version valitsemalla tulostimesi PIXMA-malliston sivulta.

Takaisin alkuun

CD_LabelPrint_Logo

Solution_Menu

Solution Menu EX

Huomautus: Quick Menu -sovellus korvaa Solution Menu EX -sovelluksen.

Solution Menu EX -sovelluksella voit käyttää PIXMA-tuotteiden ja -valokuvatulostusohjelmistojen käyttöoppaita helposti.

Kaikki Solution Menu EX -sovelluksen toiminnot sisältyvät nyt Quick Menu -sovellukseen. Voit ladata sovelluksen valitsemalla tulostimesi PIXMA-malliston sivulta.

Takaisin alkuun