Hero

PIXMA-tulostinohjelmistot

Canon tarjoaa asiakkailleen useita lisäohjelmistoja, jotka täydentävät PIXMA-tulostinten perustoimintoja. Ohjelmistojen tarkat tiedot ja latauslinkit on annettu tällä sivulla.
Kaikki alla luetellut ohjelmistot ovat valinnaisia ohjelmistoja, joiden asennus voidaan tarvittaessa poistaa. Lisäohjelmistojen asennus tai poisto ei vaikuta PIXMA-tulostimen perustoimintoihin.

Nykyiset ohjelmistot

Tutustu Canon-ohjelmistoihin alla olevien linkkien avulla.

MP Navigator EX

Tämän sovelluksen avulla voit skannata, tallentaa ja tulostaa valokuvia ja asiakirjoja. Voit myös muokata kuvia tai liittää niitä sähköpostiviesteihin.

MP Navigator EX -sovelluksella voit skannata useita asiakirjoja kerralla tai skannata valotustasoa suurempia kuvia. Skannatut kuvat voi tallentaa, liittää sähköpostiin tai tulostaa tai niitä voi muokata.

TUTUSTU LADATTAVIIN OHJELMIIN

Takaisin ylös

MP Navigator EX
My Image Garden

My Image Garden -ohjelma

My Image Garden -sovelluksella voit järjestää ja tulostaa kuvia helposti. My Image Garden on lisäsovellus, mutta se kannattaa asentaa täydentämään PIXMA-tulostimen toimintoja.

Sovellus järjestää valokuvat automaattisesti kalenteriin kuvauspäivämäärän mukaan. Jos kasvojentunnistus on käytössä, My Image Garden hakee automaattisesti valokuvat tietokoneesta ja järjestää ne kuvissa olevien ihmisten mukaan. My Image Garden -sovelluksen mukana tulleiden mallien avulla voit helposti koota ja tulostaa valokuvakollaaseja, kortteja ja kalentereita. Voit myös tulostaa suoraan levyille Direct Disc Print -toiminnon avulla.

TUTUSTU LADATTAVIIN OHJELMIIN

Takaisin ylös

Pikavalikko

Pikavalikko on tulostinohjelmiston asennukseen kuuluva apuohjelma, jonka avulla voit helposti käynnistää tulostimen mukana toimitetut sovellukset, avata käyttöoppaita ja tarkastella verkossa olevia tuotetietoja. Pikavalikon käyttö on valinnaista, mutta suosittelemme sitä, jotta saat tulostimestasi kaiken irti.

Jos asennettuna on myös My Image Garden -sovellus, voit tehdä kuvistasi diaesityksiä ja näyttää ne näytössä.

Huomautus: Pikavalikkosovellus korvaa Solution Menu EX -sovelluksen.

Saatavana on myös ladattava Quick Menu -käyttöopas.

TUTUSTU LADATTAVIIN OHJELMIIN

Takaisin ylös

Quick Menu
Easy-WebPrint EX

Easy-WebPrint EX

Easy-WebPrint EX on Windowsin Internet Explorer -laajennus, jonka avulla voit helposti koota verkkosivuilta haluamasi sisällön yhteen asiakirjaan tulostusta varten. Laajennus sisältää tulostuksen esikatselun, rajaustoiminnon ja asettelun muokkaustoiminnon.

TUTUSTU LADATTAVIIN OHJELMIIN

Takaisin ylös

My Printer

My Printer -apuohjelmalla voit helposti käyttää ja muuttaa tulostimen asetuksia, kuten paperilähdettä. My Printer -ohjelman käyttö on valinnaista, mutta suosittelemme sitä, jotta saat tulostimestasi kaiken irti.

My Printer -sovelluksella voidaan myös määrittää ohjaimen asetusten mahdolliset ongelmat ja korjata löytyneet viat.

Sovelluksen kautta saatavien vianmääritystietojen avulla voit selvittää esimerkiksi mustetahroja aiheuttavat ongelmat.

My Printer on tulostimeen valmiiksi asennettu ohjelmisto.

TUTUSTU LADATTAVIIN OHJELMIIN

Takaisin ylös

MyPrinter
Canon IJ Network Tool

Easy-PhotoPrint Editor

Easy PhotoPrint Editor on ohjelmisto tietokoneeseen tai pilvipalveluun tallennettujen kuvien tulostamiseen.

Tällä ohjelmistolla voit muokata ja tulostaa erilaisia töitä, kuten kortteja ja kalentereita.

TUTUSTU LADATTAVIIN OHJELMIIN

Takaisin ylös

IJ Scan Utility

Tällä sovelluksella voit skannata valokuvia ja asiakirjoja nopeasti ja helposti yhdellä napsautuksella.

TUTUSTU LADATTAVIIN OHJELMIIN

Takaisin ylös

Canon IJ Network Tool
Print Studio Pro

Print Studio Pro

Print Studio Pro on erityisesti PIXMA-ammattitulostimille suunniteltu laajennus, jolla voit säätää tiettyjä asetuksia ja tulostaa laadukkaita kuvia.

TUTUSTU LADATTAVIIN OHJELMIIN

Takaisin ylös

PosterArtist Lite

Tämä sovellus on PosterArtist Lite -ohjelman rajoitettu versio. Seuraavat toiminnot eivät ole käytettävissä PosterArtist Lite -ohjelmassa:

• Auto Design (Automaattinen suunnittelu)
  • Ohjain, ruudukko ja viivain
  • QR-koodien luominen
  • Vaihteleva tulostus
  • Kuvankäsittely (osittainen)
  • Suojausasetukset (käyttö- ja muokkausrajoitukset)
  • Ympäröivän valon korjaus
  • Design Check (Suunnittelutarkistus)
  • Suunnitteluavustaja (Design Assist)
  • Pikavaihto (Quick Exchange)
  • Otosten tallennus ja päivitys
PosterArtist Lite -versiossa on vähemmän valmiita kuvia kuin PosterArtist-täysversiossa.

TUTUSTU LADATTAVIIN OHJELMIIN

Takaisin ylös

Canon IJ Network Tool
Canon IJ Network Tool

PosterArtist-ohjelma

PosterArtistilla luot ammattitasoisia julisteita helposti ja nopeasti. Ohjelman mukana saat käyttöösi 200 valmiiksi suunniteltua mallipohjaa, yli 1 000 tekijänoikeusvapaata kuvaa ja leikekuvaa, yli 150 taustaa, yli 150 kehystä, lukuisia erilaisia tekstigrafiikoita ja paljon muuta.

TUTUSTU LADATTAVIIN OHJELMIIN

Takaisin ylös

Canon IJ Network Tool

Tällä ohjelmistolla voit asentaa, näyttää tai määrittää verkkoon liitetyn tulostimen verkkoasetuksia.

TUTUSTU LADATTAVIIN OHJELMIIN

Takaisin ylös

Canon IJ Network Tool
Easy PhotoPrint Pro

Easy PhotoPrint Pro

Easy PhotoPrint Pro on Adobe Photoshop- ja Digital Photo Professional -ohjelmistojen laajennus. Voit tulostaa Easy-PhotoPrint Pro -laajennuksella esimerkiksi reunattomia, koko sivun kokoisia valokuvia sekä luettelo-, mustavalko- ja Adobe RGB -kuvia.

TUTUSTU LADATTAVIIN OHJELMIIN

Takaisin ylös

Creative Park

Creative Park on kaikille avoin verkkopalvelu, jossa voit luoda omia kortteja, kalentereita ja paljon muuta hauskaa valokuvista ja paperista.

Tutustu Creative Park -palveluun

Takaisin ylös

Creative Park

Vanhat ohjelmistot

Katso vanhojen Canon-ohjelmistojen kuvaukset alla olevista linkeistä. Vanhat ohjelmistot on korvattu uusilla valikoimaan tulleilla ohjelmistoilla.

Easy PhotoPrint EX

Huomautus: My Image Garden -sovellus korvaa Easy-PhotoPrint EX -sovelluksen. Kaikki Easy-PhotoPrint EX -ohjelmiston toiminnot ovat nyt käytettävissä My Image Garden -sovelluksessa.

Canon Easy-PhotoPrint Ex -ohjelmistolla voit tulostaa upeita valokuvia helposti, nopeasti ja hauskasti.

Easy-PhotoPrint EX -sovelluksen monipuolisten luovien toimintojen ansiosta PIXMA-tulostimilla voi tulostaa reunattomia valokuvia, albumeja, kalentereita ja jopa valokuvatarroja.

TUTUSTU LADATTAVIIN OHJELMIIN

Takaisin ylös

Easy PhotoPrint EX
CD-LabelPrint

CD-LabelPrint

Huomautus: My Image Garden korvaa CD-LabelPrint-sovelluksen.

CD-LabelPrint-sovelluksella voit luoda helposti persoonallisia kansilehtiä CD- ja DVD-levyille käyttämällä ottamiasi kuvia ja tekstiä.

Voit ladata My Image Garden -laajennuksen uusimman version valitsemalla tulostimesi PIXMA-malliston sivulta.

Takaisin ylös

Solution Menu EX

Huomautus: Solution Menu EX on korvannut Quick Menu -ohjelmiston. Kaikki Solution Menu EX -ohjelmiston toiminnot ovat nyt käytettävissä My Image Garden -sovelluksessa.

Solution Menu EX -ohjelmistolla voit käyttää PIXMA-tuotteiden käyttöoppaita ja kuvien tulostusohjelmistoja.

TUTUSTU LADATTAVIIN OHJELMIIN

Takaisin ylös

Solution Menu EX