My Printer

My Printer -apuohjelmalla voit helposti käyttää ja muuttaa tulostimen asetuksia, kuten paperilähdettä. My Printer -ohjelman käyttö on valinnaista, mutta suosittelemme sitä, jotta saat tulostimestasi kaiken irti.

My Printer -sovelluksella voidaan myös määrittää ohjaimen asetusten mahdolliset ongelmat ja korjata löytyneet viat.

Sovelluksen kautta saatavien vianmääritystietojen avulla voit selvittää esimerkiksi mustetahroja aiheuttavat ongelmat.

My Printer on tulostimeen valmiiksi asennettu ohjelmisto.

Tarvitset ehkä myös

Contact Us

Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse

Register your product

Rekisteröi tuotteesi ja hallitse Canon ID -käyttäjätiliäsi

Locate A Repair Centre