MP Navigator EX

Tämän sovelluksen avulla voit skannata, tallentaa ja tulostaa valokuvia ja asiakirjoja. Voit myös muokata kuvia tai liittää niitä sähköpostiviesteihin.

MP Navigator EX -sovelluksella voit skannata useita asiakirjoja kerralla tai skannata valotustasoa suurempia kuvia. Skannatut kuvat voi tallentaa, liittää sähköpostiin tai tulostaa tai niitä voi muokata.

Tarvitset ehkä myös

Contact Us

Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse

Register your product

Rekisteröi tuotteesi ja hallitse Canon ID -käyttäjätiliäsi

Locate A Repair Centre