Ohjelmistot

Pikavalikko

Pikavalikko on tulostinohjelmiston asennukseen kuuluva apuohjelma, jonka avulla voit helposti käynnistää tulostimen mukana toimitetut sovellukset, avata käyttöoppaita ja tarkastella verkossa olevia tuotetietoja. Pikavalikon käyttö on valinnaista, mutta suosittelemme sitä, jotta saat tulostimestasi kaiken irti.

Jos asennettuna on myös My Image Garden -sovellus, voit tehdä kuvistasi diaesityksiä ja näyttää ne näytössä.

Huomautus: Pikavalikkosovellus korvaa Solution Menu EX -sovelluksen.

Saatavana on myös ladattava Quick Menu -käyttöopas.

Käyttöjärjestelmä havaittu

Tarvitset ehkä myös

• Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse

• Huolto ja korjaus

Etsi lähin Canon-huolto ja lue lisätietoja huoltokäytännöistämme.

• Kierrätys

Lue lisää Canonin värikasettien kierrätysohjelmasta

• Canon-tili

Rekisteröi tuotteesi ja hallitse Canon-käyttäjätiliäsi