Pikavalikko

Pikavalikko on tulostinohjelmiston asennukseen kuuluva apuohjelma, jonka avulla voit helposti käynnistää tulostimen mukana toimitetut sovellukset, avata käyttöoppaita ja tarkastella verkossa olevia tuotetietoja. Pikavalikon käyttö on valinnaista, mutta suosittelemme sitä, jotta saat tulostimestasi kaiken irti.

Jos asennettuna on myös My Image Garden -sovellus, voit tehdä kuvistasi diaesityksiä ja näyttää ne näytössä.

Huomautus: Pikavalikkosovellus korvaa Solution Menu EX -sovelluksen.

Saatavana on myös ladattava Quick Menu -käyttöopas.

Tarvitset ehkä myös

Contact Us

Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse

Register your product

Rekisteröi tuotteesi ja hallitse Canon ID -käyttäjätiliäsi

Locate A Repair Centre