A Canon EOS 850D camera.

CANON EOS 850D

Ota seuraava askel: kehitä valokuvaustaitojasi uudella Canon EOS 850D -kameralla

Tutustu järjestelmäkameraan, joka nostaa luovuutesi uudelle tasolle: Canon EOS 850D. On tavoitteenasi sitten laadukkaat matkavalokuvat tai kauniit ja ilmeikkäät muotokuvat, Canon EOS 850D tukee kehittymistäsi valokuvaajana.

Vie valokuvauksesi uudelle tasolle Canon EOS 850D -kameralla, joka on täynnä huippuominaisuuksia – muun muassa Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus, älylaiteyhteys ja 4K-videokuvaus. Myös edullinen hinta on harrastelijakuvaajien mieleen.

Huippuluokan automaattitarkennus

EOS 850D -kameran automaattitarkennus on huippuluokkaa, joten voit ikuistaa kauniin yksityiskohtaisia kuvia, kuten tällaisen uusiseelantilaisen maorimiehen muotokuvan.
Luonnon helmassa kaipaa kameraa, jota on mukava kantaa – kevyt EOS 850D painaa vain 515 grammaa.

Canon EOS 850D on valmis kuvaamaan niin kauniita maisemia, yksityiskohtaisia lähikuvia kuin nopeatempoisia toimintakuviakin. 24,1 megapikselin APS‑C‑kennon ansiosta voit nauttia hämmästyttävästä selkeydestä ja suorituskyvystä – myös hämärässä. Myös kameran automaattitarkennusjärjestelmä on nopea ja luotettava. EOS 850D -kamerassa on Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus, 45 ristikkäistyyppistä tarkennuspistettä ja iTR-automaattitarkennus tarkkaa seurantaa varten. Haluamasi kaltaisten kuvien ikuistaminen on helpompaa kuin koskaan.

Kevyt runko

Aiheeseen liittyvät artikkelit
A landscape shot of a tree on the side of a hill, in front of a purple sky.

MAISEMAKUVAUS

Parhaat vinkit maisemakuvaukseen

Tutustu kuvaustekniikoihin, jotka auttavat sinua viemään maisemakuvauksesi uudelle tasolle.

A woman in a summer dress and sunhat holds the Canon EOS R10 up to her face to look through the viewfinder, as she stands in front of detailed Spanish architecture.

MATKAKUVAUS

Sevillassa EOS R10 -kameran kanssa

Bloggaaja Diana Millos saa selville, kuinka kätevästi tämä kamera kulkee mukana.

Photographer Tom Bing takes a picture of a dirt bike rider.

VALOTUSAIKA

Hallitse valotusaika

Näiden viiden perusvinkin avulla osaat säätää valotusajan liikkuvien kohteiden kuvaamiseen sopivaksi ja parantaa toimintakuvausta.

Canon EOS 850D -kameralla voi kuvata jopa seitsemän kuvaa sekunnissa, joten se sopii mainiosti toiminnan ikuistamiseen.

Kuvaatpa sitten ikimuistoista matkaa tai toiminnantäyteistä maaseuturetkeä, haluat varmasti kevyen kameran, jonka kantaminen ei käy työstä. Canon EOS 850D on tehty kestävästä alumiiniseoksesta ja polykarbonaattihartsista ja se painaa vain 515 grammaa. Se on myös nopea. Seitsemän kuvan sekuntinopeudella saa ikuistettua vaikuttavia kuvia villieläimistä, urheilusta ja toiminnasta.

Canon EOS 850D -kameran loogiset säätimet ja valintakiekko ovat helppokäyttöisiä. Optisen etsimen kautta pääset suoraan yhteyteen kuvauskohteesi kanssa.

Edullista 4K-videokuvausta

Tee ystäviisi vaikutus esittelemällä matkoilla kohtaamiasi maisemia – EOS 850D -kameran voi yhdistää älylaitteeseen Bluetooth- tai Wi-Fi-yhteydellä.

Monet valokuvaajat laajentavat nyt osaamistaan videokuvauksen maailmaan. Yksi Canon EOS 850D -kameran vaikuttavimmista ominaisuuksista on tarkka 4K-videokuvaus. Canon EOS 850D sopii niin lomamuistojen tallentamiseen, töihin kuin videokuvaamisen kokeilemiseenkin. Ehkäpä olet uutta kameraa miettivä vloggaaja? Kääntyvältä kosketusnäytöltä kuvattaessa käytössä on kohteen silmiä jopa liikkeessä seuraava automaattitarkennus. DIGIC 8 takaa nopean ja tehokkaan suorituskyvyn ja viisisuuntainen digitaalinen videokuvanvakain vähentää kameran tärähtelyä. Canon EOS 850D -kamera tarjoaa ammattimaista kuvanlaatua edulliseen hintaan.

Yhdistä helposti

Voit yhdistää Canon EOS 850D -kameran älylaitteeseen Bluetooth®- tai Wi-Fi-yhteydellä, joten voit jakaa otokset sosiaalisessa mediassa tai viedä ne suoraan tietokoneelle. Yhteyksien ansiosta voit myös käyttää älypuhelinta etäkuvaamiseen Canon Camera Connect -sovelluksen avulla.

Jos haluat tietää lisää kamerastasi – perusteiden ymmärtämisestä uusien kuvaustekniikoiden kehittämiseen – käytä Canon-valokuvausopas-sovellusta. Kun on aika tulostaa, lähetä kuvat suoraan Canon Compact Photo- ja PIXMA-tulostimiin käyttämällä langatonta tekniikkaa.

Canon EOS 850D päivittää luovat mahdollisuutesi tähän päivään. Vie valokuvaus uudelle tasolle edistyksellisellä järjestelmäkameralla, jonka avulla saat aina hyviä kuvia.

Teksti: Will Salmon

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Inspirointiosiostamme löydät parhaat kuvausvinkit, osto-oppaat ja haastattelut – eli kaiken mitä tarvitset löytääksesi juuri sinulle sopivan kameran tai tulostimen ja herättääksesi seuraavan ideasi henkiin.

Takaisin tarinoihin