Canon Macro Twin Lite MT-24EX

Macro Twin Lite MT-24EX

Hallitse makrokuvauksen valaistusta MT-24EX-lähikuvaussalamalla. Tämä makrokuvaukseen suunniteltu salama tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia valotuksen suunnan ja tehon valintaan.

Edut

  • E-TTL II -valonmittaus
  • Ohjeluku 24
  • Voidaan käyttää langattomana isäntäsalamana
  • Kaksi välähdyspäätä voidaan laukaista yhdessä tai erikseen
  • Voidaan käyttää muotoilusalamana
  • Kiinnitetään makro-objektiivin etuosaan tai välähdyspäät voidaan sijoittaa erilleen

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon Macro Twin Lite MT-24EX

Automaattinen salamavalotuksen mittaus


MT-24EX-lähikuvaussalama on yhteensopiva kaikkien digitaalisten EOS-järjestelmäkameroiden kanssa. Täysautomaattinen E-TTL II -valonmittaus takaa tarkan salamavalotuksen kaikissa tilanteissa. Kummankin välähdyspään ohjeluku on 12, joten ne tuottavat yhdessä ohjeluvun 24. Tämä tarjoaa riittävän salamatehon myös suurilla suurennuskertoimilla.

Salamasuhteen ohjaus


Kuvaa luovasti ohjaamalla kahta välähdyspäätä yhdessä tai erikseen. Säädä välähdyspäiden välistä salamasuhdetta kuuden askelen asetuksella ja luo monitasoisia valaistustehosteita.
Pyöreän objektiivin kiinnityksen* ansiosta lähikuvaussalamaa voi kiertää objektiivin ympärillä, jolloin kohdetta voi valaista jommaltakummalta sivulta, ylhäältä tai alhaalta. Voit myös irrottaa välähdyspäät kiinnityksestä ja sijoittaa ne erilleen. Näin voit hallita valaistuksen suuntaa paremmin tai luoda monitasoisen valaistuksen.

Langaton pääsalama


Käytä lähikuvaussalamaa langattomana pääsalamana EX-sarjan Speedlite-etäsalamalaitteiden laukaisemiseen. Voit myös ohjata kolmatta valaistusryhmää, joka koostuu yhdestä tai useasta Speedlite-apusalamasta, ja valaista esimerkiksi kohteen taustan tehokkaasti.

Tarkennusvalot


Suuren suurennuskertoimen käyttäminen voi vaikeuttaa tarkennusta. Molemmissa välähdyspäissä on tarkennusvalo, joka helpottaa käsintarkennusta valaisemalla kohteen.
Kaksi eri muotoilusalaman asetusta mahdollistaa stroboskooppiesisalaman laukaisemisen terävyysalueen tarkistuspainikkeella. Oletusasetuksella molemmat salamaputket välähtävät sopivalla teholla varjokohtien arvioimiseksi.

Virtalähde


Pienikokoinen ja helposti mukana kulkeva MT-24EX käyttää neljää AA-paristoa tai ulkoista akkua, kuten CP-E4:ää. AA-paristojen ansiosta varautumisaika on lyhyt, joten voit jatkaa kuvaamista joutumatta odottamaan otosten välillä.

Valinnaiset toiminnot


Yhdeksän valinnaisen toiminnon avulla MT-24EX:n voi mukauttaa omiin tarpeisiin sopivaksi.

* EF 180 mm f/3,5L Macro USM -objektiivi vaatii lähikuvaussalaman sovittimen 72C ja EF 100 mm f/2,8L Macro IS USM -objektiivi lähikuvaussalaman sovittimen 67C

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon Macro Twin Lite MT-24EX ominaisuuksista ja toiminnoista.