Canon Speedlite 270EX II

Speedlite 270EX II

Järjestä luova valaistus Canon Speedlite 270EX II -salamalaitteella. Pienikokokoista salamalaitetta voidaan käyttää ulkoisena salamana tai se voidaan kiinnittää kameran varusteluistiin.

Edut

  • Pienikokoinen ja kevyt
  • Ohjeluku 27 (m, ISO 100)
  • Kääntyvä välähdyspää
  • Langaton apusalamatoiminto ulkoiselle salamalle
  • Laukaise EOS-kamera kaukolaukaisimella
  • Säädettävä valaisukulma
  • Nopea ja hiljainen varautuminen

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon Speedlite 270EX II

Pienikokoinen ja kevyt


Canon Speedlite 270EX II painaa vain 155 g (ilman paristoja), ja pienen kokonsa ansiosta se mahtuu pieneenkin tarvikelaukkuun.

Laaja peittoalue


Pienestä koostaan huolimatta Speedlite 270EX II on tehokas. Sen ohjeluku on 27 (m, ISO 100), joten sen käyttöetäisyys on pitkä. E-TTL II -valonmittaus yhteensopivilla kameroilla takaa tarkan salamavalotuksen kaikissa tilanteissa – myös silloin, kun salama heijastetaan seinästä tai katosta.

Kääntyvä välähdyspää


Kääntyvällä välähdyspäällä voidaan luoda pehmeä ja varjoton valaistus heijastamalla Speedlite 270EX II:n valo katosta.

Helppokäyttöinen ulkoinen salamalaite


Speedlite 270EX II voidaan laukaista etäyhteydellä yhteensopivasta kamerasta tai Speedlite-salamalaitteesta. Sitä voidaan käyttää yhtä helposti ulkoisena salamana kuin kiinteänä salamana kameran varusteluistissa, mikä tarjoaa loputtomasti luovia valaistusmahdollisuuksia.

Etäkuvaus


Erilaisia valaistusasetelmia on helppo ja nopea kokeilla, sillä kamera voidaan laukaista kaukolaukaisimella jopa 5 metrin etäisyydeltä valaistusta säädettäessä.

Zoomaava välähdyspää


Speedlite 270EX II:n valaisukulmaa voidaan vaihtaa objektiivin kuvakulman mukaan zoomaavan välähdyspään 28 mm:n tai 50 mm:n asetuksen avulla.

Nopea ja hiljainen varautuminen


Speedlite 270EX II käyttää kahta AA/LR6-paristoa, joiden avulla kokonaan purkautunut salama varautuu äänettömästi 3,9 sekunnissa.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon Speedlite 270EX II ominaisuuksista ja toiminnoista.