Canon Speedlite 430EX II

Speedlite 430EX II

Speedlite 430EX II on tehokas ja monipuolinen salamalaite, jonka ohjeluku on 43. Langaton apusalamatoiminto, yhdeksän valinnaista toimintoa ja 24–105 mm:n zoomaava välähdyspää lisäävät kuvausmahdollisuuksiasi.

Edut

  • E-TTL II -valonmittaus
  • Ohjeluku 43*
  • Langaton apusalamatoiminto
  • 24–105 mm:n zoomaava välähdyspää ja 14 mm:n heijastin
  • Nopea ja hiljainen varautuminen
  • Metallinen salamakenkä
  • 180 astetta kääntyvä välähdyspää
  • Tarkennuksen apuvalo

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon Speedlite 430EX II

E-TTL II -salamamittaus


Pienikokoisen ja helposti mukana kulkevan Speedlite 430EX II -salamalaitteen ohjeluku on 43, joka sopii hyvin heijastetulla salamalla tai teleobjektiivilla kuvaamiseen. E-TTL II -valonmittaus yhteensopivilla kameroilla takaa tarkan salamavalotuksen kaikissa tilanteissa – myös silloin, kun epäsuora salama heijastetaan seinästä tai katosta.
Salaman tehoa voi lisäksi säätää käsin 1/3 arvon askelin välillä 1/1-1/64.

24–105 mm:n automaattisesti zoomaava välähdyspää


Kun Speedlite 430EX II -salamalaitetta käytetään yhteensopivan EOS-järjestelmäkameran kanssa, se tunnistaa automaattisesti kameran kuvakennon koon ja zoomaa välähdyspään optimaalisella tavalla. Tämä vähentää hukkavaloa, lisää akun käyttöikää ja lyhentää varautumisaikoja.
24–105 mm:n automaattisesti zoomaava välähdyspää ja 14 mm:n laajakulmainen heijastinlevy takaavat salaman peiton eri kuvaustilanteissa.
Kääntyvän ja kallistuvan välähdyspään ansiosta salamavaloa voi pehmentää heijastettavalla salamalla käytettäessä yhtä kiinteää salamaa kamerassa.

Langaton apusalama


Speedlite 430EX II -salamalaitetta voi käyttää langattomana apusalamayksikkönä, joka laukaistaan pääsalamalla. Pienen kokonsa ja suuren tehonsa ansiosta salamalaite on erinomainen apusalama, jolla voi luoda useista salamalaitteista koostuvan kannettavan studion.

Virtalähde


Kompakti Speedlite 430EX II käyttää neljää AA-paristoa, joten se on kevyt kantaa mukana. Varautuminen tapahtuu nopeasti ja lähes äänettömästi, joten laite sopii myös villieläinten kuvaamiseen.

Kestävyys


Metallisen salamakengän ja pikalukitsimen ansiosta Speedlite-salamalaite kiinnittyy kameraan helposti ja turvallisesti.

Salamaohjaus


Kun salamalaitetta käytetään yhteensopivan kameran kanssa, salamaohjaus, salaman tehoasetukset sekä yhdeksän valinnaista toimintoa ovat käytettävissä kameran valikossa**.

Tarkennuksen apuvalo


1–9 AF-pistettä kattava Speedlite 430EX II heijastaa infrapunavaloa, mikä helpottaa objektiivin tarkennusta heikossa valaistuksessa.

* metriä, asetuksella 105 mm, ISO 100
** vain yhteensopivilla EOS-kameroilla

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon Speedlite 430EX II ominaisuuksista ja toiminnoista.