Canon Speedlite 320EX

Speedlite 320EX

Langattoman apusalamatekniikan, kääntyvän välähdyspään ja jatkuvan LED-videovalon ansiosta Canon Speedlite 320EX antaa uusia luovia mahdollisuuksia EOS-järjestelmäkameroiden käyttäjille.

Edut

  • Ohjeluku 32 (m, ISO 100)
  • Pienikokoinen ja kevyt
  • Kääntyvä välähdyspää, 24 mm:n ja 50 mm:n zoom-asetukset
  • Integroitu LED-videovalo
  • Langaton apusalama ulkoiseen TTL-salamakäyttöön
  • Kaukolaukaisin
  • Nopea ja hiljainen varautuminen

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon Speedlite 320EX

Tehokas ja pienikokoinen


Kevyen ja helposti mukana kulkevan Speedlite 320EX -salamalaitteen ohjeluku on 32 (m, ISO 100), joten sillä voi valaista laajoja alueita ja etäällä olevia kohteita.

Kääntyvä ja zoomaava välähdyspää


Speedlite 320EX:n välähdyspäätä voi nostaa 90 astetta ja kiertää vasemmalle ja oikealle, joten pehmeitä ja varjottomia valaistuksia voidaan luoda heijastamalla salama seinistä ja katosta. Valaistuskulmaa voi zoomata siten, että se vastaa 24 mm:n tai 50 mm:n objektiivin kuvakulmaa.

Integroitu LED-videovalo


Sisäisen jatkuvan LED-valon ansiosta Speedlite 320EX sopii heikossa valaistuksessa yhtä hyvin sekä videokuvaukseen että valokuvaukseen.

Helppokäyttöinen ulkoinen salamalaite


Canonin langaton apusalamatoiminto takaa, että Speedlite 320EX -salamalaitetta voidaan käyttää yhtä helposti niin ulkoisena salamana kuin kameran varusteluistiin kiinnitettynä, mikä tarjoaa loputtomasti luovia valaistusmahdollisuuksia.

Etäkuvaus


Erilaisia valaistusasetelmia on helppo ja nopea kokeilla, sillä kamera voidaan laukaista kaukolaukaisimella jopa 5 metrin etäisyydeltä valaistusta säädettäessä.

Nopea ja hiljainen toiminta


Speedlite 320EX käyttää neljää AA/LR6-paristoa, joiden avulla kokonaan purkautunut salama varautuu äänettömästi vain 2,3 sekunnissa.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon Speedlite 320EX ominaisuuksista ja toiminnoista.