Canon Camera
Uusi

Digitaaliset kompaktikamerat

Canon PowerShot PX

Kuvaa elämäsi tärkeät hetket automaattisesti. Älykäs kompaktikamera tallentaa valokuvia ja videoita puolestasi, joten voit nauttia elämäsi tärkeistä hetkistä.

Tutustu PowerShot PX -kameran toimintaan

Eimear on käyttänyt PowerShot PX -kameraa yhdessä perheensä kanssa. Katso, miten kamera ottaa kuvia ja videoita ja antaa Eimearinkin osallistua toimintaan.
Canon Camera

TEKNOLOGIA

Esittelyssä oma valokuvaajakaverisi

PowerShot PX sommittelee ja rajaa valokuvat ja videot automaattisesti panorointi- ja kallistusobjektiivinsa avulla, joten voit itse nauttia elämäsi tärkeistä hetkistä.

Canon Camera

Kaikki kuvassa – myös sinä

Pienikokoinen kamera kulkee helposti mukana

Pienikokoinen PowerShot PX kulkee kätevästi mukana. USB-C-latauksen ansiosta virta ei lopu kesken ja kiinteän Wi-Fi-yhteyden avulla voit yhdistää sen älylaitteeseesi. Entäpä kameran hallinta? Kokeile näppärää ääniohjausta! Sano vain "Hello Pixie, take a picture", niin kamera ottaa kuvan ilman, että sinun tarvitsee koskea sitä! Neljä äänikomentoa kattaa hyödylliset toiminnot, kuten videon kuvaamisen ja kuvattavien henkilöiden etsimisen.****

Canon PowerShot PX

Hymyt. Naurut. Kaikkien läheistesi ilmeet.

Parhaat valokuvat eivät aina ole poseerauksia, vaikka ne ovatkin aina suosittuja. PowerShot PX tallentaa paljon erilaisia ilmeitä ja reaktioita, joita et ehkä itse huomaisi kuvata.
Canon PowerShot PX

SOVELLUS

Toimii saumattomasti älypuhelinsovelluksen kanssa.

Anna Mini PTZ Cam -kameran Connect-sovelluksen suositella parhaita kuvia ja videoita. Se tekee raskaan työn puolestasi ja lajittelee jyvät akanoista, jotta sinun ei tarvitse.
Canon PowerShot PX
Canon Camera

OSTA NYT

Kun olet valmis

PowerShot PX on saatavana verkkokaupastamme. Jos haluat tutustua tarkemmin Canoniin, tee tilaus ja seuraamalla alla olevaa linkkiä.

ESITTELYSSÄ

Käytä sitä langattomana web-kamerana

Mini PTZ Cam -kameran Wireless Webcam Utility -ohjelmiston ansiosta PowerShot PX toimii myös web-kamerana, mikä lisää kameran helppokäyttöisyyttä ja hyödyllisyyttä.


*käytettävissä vain Windows 10 -tietokoneissa

Canon Camera

Tekniset tiedot

 • Panorointi- ja kallistustoiminnolla varustettu zoom-objektiivi

  Kameran 19-57 mm:n zoom-objektiivia voi panoroida 340 astetta ja kallistaa 110 astetta, joten liikkeen ja kuvauskohteiden sommittelu ja rajaaminen onnistuu helposti ja nopeasti.

 • Voit ottaa 11,7 megapikselin kuvia 60p Full HD -tarkkuudella.

  Ikuista elämäsi tärkeät hetket upeiksi valokuviksi ja videoiksi

 • Wi-Fi-liitäntä

  Kamera voidaan yhdistää kodin Wi-Fi-verkkoon ja älylaitteisiin

 • USB-C-lataus

  Lataaminen onnistuu kätevästi lähes missä tahansa

 • Kuvauskohteen tunnistus

  Kamera tunnistaa tietyt kasvot ihmisjoukosta.

 • Ääniohjaus

  Ääniohjaus on kätevä ominaisuus, kun haluat ottaa kuvan juuri oikealla hetkellä – tai vaikkapa olla itse mukana ryhmäkuvassa

 • Mukana digitaalisen elämäsi tapahtumissa

  Wi-Fi- Bluetooth®-yhteyksien ansiosta kamera on helppo yhdistää älypuhelimiin ja tabletlaitteisiin. Älypuhelinsovellus luokittelee valokuvat ja videot automaattisesti.

Notification Imagee
Canon PowerShot PX

Pakkauksen sisältö

Tutustu PowerShot PX -kameraasi. Jos sinulla on jo yhteensopiva laturi***, sen käyttäminen on ympäristöystävällinen teko.

 • PowerShot PX

 • Liitäntäkaapeli

 • Käyttöopas

  *mukana Essentials-pakkauksessa (ei saatavilla kaikilla alueilla): laturi virrantuottoon ja lataukseen sekä 16 Gt:n Micro-SD-kortti.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Lue, miten PowerShot PX auttaa ottamaan paljon kuvia ja videoita ja antaa perheen nauttia yhdessäolosta.

 • Canon PowerShot PX

  ARTIKKELI

  Päivä Eimearin kanssa

  Katso, miten Eimear pääsee kuvaamaan upeita yllättäviä hetkiä suloisella PowerShot-kamerallaan.

 • Vastaavat tuotteet

  1. *Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä, ja Canon Inc. käyttää niitä lisenssin nojalla. Muut tuotemerkit ja -nimet ovat omistajiensa tavaramerkkejä.
  2. ** Älylaitteessa on oltava vähintään Bluetooth-versio 4.0. Älylaitteen käyttöjärjestelmäversion on oltava vähintään iOS 8.4 tai Android 5.0.
  3. ***Virransyöttöön kuvauksen aikana tarvitaan USB-C-kaapeli (vähintään 5 V / 1,5A lataukseen, 9 V / 2 A jatkuvaan virransyöttöön).
  4. ***Puheohjaus ei ole käytettävissä kaikilla kielillä. Neljä äänikomentoa liittyy tiettyihin sanamuotoihin.