EOS 5D Mark IV

Yksityiskohdat ratkaisevat

Ikuista yksityiskohdat.
Ikuista kaikki

30,4 megapikselin CMOS-kenno takaa yksityiskohtaiset, vain vähän kohinaa sisältävät kuvat niin kirkkaista kohteista kuin tummista varjoistakin. Terävämmän tarkkuuden ansiosta mitään ei katoa. Voit rajata kuvia vapaasti täydellisen tuloksen saamiseksi laadusta tinkimättä.

Kehitä ja hienosäädä

Kaikki EOS 5D Mark IV -kameran 30 miljoonaa pikseliä muodostuvat kahdesta fotodiodista, joita voi käyttää yhdessä tai erikseen. Tämän tekniikan avulla voidaan luoda Dual Pixel RAW (DPRAW) -tiedostoja, jotka sisältävät kaksi hieman eri kuvakulmasta otettua kuvaa. Valokuvaajat voivat tehdä Digital Photo Professional -ohjelmistolla DPRAW-tiedostoihin kuvasäätöjä, joiden avulla tarkennus säilyy halutussa kohdassa.

Lue lisää

Erinomainen suorituskyky
heikossa valaistuksessa

Suorituskykyä heikossa valaistuksessa on parannettu koko ISO-herkkyysalueella ja digitaalista kohinaa on vähennetty. Suurin käytettävissä oleva ISO-arvo on 32000 (laajennettavissa arvoon ISO 102400). Voit kuvata upeita kuvia luottavaisin mielin myös heikossa valaistuksessa.

Uudenlainen
kuvankäsittely

Kiinteä objektiivin vääristymien korjaus parantaa objektiivin suorituskykyä korjaamalla muun muassa diffraktioita, vääristymiä ja väriaberraatioita, ja tuottaa korkealaatuisia kuvia.

Menu options for lens corrections on EOS 5D Mark IV

Digitaalinen objektiivin optimointi

Digitaalinen objektiivin optimointi ehkäisee lisäksi alipäästösuotimen vaikutusta ja muita vastaavia optisia ilmiöitä. Tuloksena on erinomainen suorituskyky ja uskomaton kuvanlaatu.

Kirkkaus, kontrasti ja väri

5D Mark IV -kamerassa voi valita erilaisia automaattisia valkotasapainoasetuksia (AWB), jotka käsittelevät keinovaloa eri tavoin. Tunnelma ensisijainen -asetus pyrkii säilyttämään osan keinovalon lämpimistä värisävyistä tunnelman luomiseksi. Valkoinen ensisijainen -asetus puolestaan poistaa suurimman osan hehkuvalon lämmöstä ja pyrkii tuottamaan värineutraalit kuvat, jos mahdollista.

Tallenna jokainen
yksityiskohta tarkasti

5D Mark IV -kamerassa on Yksityiskohdat-kuva-asetus, jolla voi maksimoida kameran 30,4 megapikselin kuvakennon vangitsemien yksityiskohtien määrän. Asetus korostaa värisävyjen siirtymiä ja hienoja yksityiskohtia. 

Yksityiskohdat-kuva-asetuksessa on kolme säädettävää tarkkuusparametria, jotka vastaavat Adobe Photoshopin ja Canonin DPP-ohjelmiston Unsharp Mask -suodattimen parametreja.

Fine Detail picture style with EOS 5D Mark IV

Tutustu muihin etuihin