Vanuatu volcano lava captured on EOS 5D Mark IV

Huippuluokan suorituskyky

Nopeampi
prosessori

EOS 5D Mark IV -kameran nopea DIGIC 6+ -kuvaprosessori ohjaa kaikkea kameran toimintaa. Se esimerkiksi muuntaa kennon raakatiedot korkealaatuisiksi, yksityiskohtaisiksi kuvatiedostoiksi, joissa värit ovat tarkkoja, ihon värisävyt luonnollisia ja kohinaa on vain vähän.

DIGIC 6+ processor found on Canon EOS 5D Mark IV

Tallenna jokainen
hetki kuva
kuvalta

Suorituskykyisen EOS 5D Mark IV -kameran kuvausnopeus jatkuvalla kuvauksella on 7 kuvaa sekunnissa1, kun käytössä on täysi automaattitarkennus ja automaattivalotus. Yhtenä kuvasarjana voi tallentaa jopa 21 RAW-kuvaa tai rajattomasti JPEG-kuvia2. Nopeinkaan ohikiitävä hetki ei mene sinulta ohi. Näytöllä kuvattaessa jatkuvan kuvauksen suurin nopeus on 4,3 kuvaa sekunnissa, kun käytössä on jatkuva automaattitarkennus. Nopeinkaan ohikiitävä hetki ei mene sinulta ohi.

Gannet caught in mid flight with EOS 5D Mark IV

Tarkka ja terävä
LCD-kosketusnäyttö

Huipputarkan 3,2 tuuman LCD-näytön ja intuitiivisen kosketusnäyttötoiminnon ansiosta EOS 5D Mark IV -kameralla kuvaaminen on entistäkin miellyttävämpää. Valikkotoiminnot voi valita napauttamalla ja kuvia selata pyyhkäisemällä. Neljän värisävyvaihtoehdon ansiosta pystyt käyttämään näyttöä niin yöllä kuin päivälläkin.

LCD touchscreen with EOS 5D Mark IV

Äänetön kuvaus
kohdetta häiritsemättä

EOS 5D Mark IV -kameran äänettömän kuvauksen avulla sulkimen ääni pysyy vaimeana. Erityisen vaimennuksen ansiosta kameraa voi käyttää äänettömästi jopa hiljaisissa ympäristöissä.

EOS 5D Mark IV

Mirror Vibration Control System -järjestelmä

Kameran tärähtely ja peilin värähtely voivat aiheuttaa epätarkkuutta. Canon kehitti Mirror Vibration Control System -järjestelmän vähentämään epätarkkuutta ja tuottamaan tarkkoja kuvia vähäisellä käyttöäänellä, joten voit kuvata kohdetta häiritsemättä.

Mirror vibration control system in EOS 5D Mark IV

Mirror Vibration Control System -järjestelmä

Katso video

Katsele, sommittele
ja kuvaa selkeästi

Kuvaustiedot, kuten kaksisuuntaisen elektronisen vesivaa’an, näyttävä älykäs etsin II tarjoaa selkeämmän ja kirkkaamman, lähes 100 prosentin näkymän objektiivin läpi. Kuvaustiedot auttavat sommittelemaan helposti ja tarkasti, ja näyttöä voi mukauttaa valokuvaajan tarpeiden mukaan.

Viewfinder of the Canon EOS 5D Mark IV

Mukautettava
pikavalintanäyttö

Jokainen valokuvaaja on erilainen ja työskentelee eri tavalla. Tämän takia kameran mukautetussa pikavalintanäytössä olevien kuvakkeiden tyyppiä, kokoa ja paikkaa voi muuttaa helposti. Näin useimmin käytetyt asetukset löytyvät vaivattomasti.

Custom Quick control screen on EOS 5D Mark IV

Kestävä ja
luotettava

EOS 5D Mark IV -kamera on säänkestävä3, ja siinä on kestävä magnesiumseosrunko, joten voit jatkaa kuvaamista, vaikka sääolosuhteet huononevat. EOS 5D Mark IV on kevyempi kuin EOS 5D Mark III, ja se on suunniteltu luotettavaan, pitkäaikaiseen kuvaamiseen.

EOS 5D Mark IV magnesium alloy body

Kehitä
kuvaustaitojasi

Akkukahvan BG-E20 ansiosta EOS 5D Mark IV -kameraa on helpompi käsitellä, ja akkukahva tuplaa akkukapasiteetin, joten voit pidentää kuvausaikaa ja hallita kameraa pystysuuntaisten tarkennuksen ja mittauksen säätimien avulla.

EOS 5D Mark IV Battery Grip BG-E20

Alaviitteet

1. 1/500 sekunnin tai sitä lyhyempi valotusaika, valovoima (objektiivista riippuen), täyteen ladattu akku LP-E6N 23 °C:n lämpötilassa. Nopeus vähenee, jos jokin seuraavista on käytössä: välkynnänpoisto, Dual Pixel RAW, digitaalinen objektiivin optimointi

2. EV-3 yhdessä keskeisessä tarkennuspisteessä arvoilla f/2,8, kertatarkennus, 23 °C, ISO 100

3. Osien kannet, liitäntöjen suojukset ja muut avautuvat osat on suljettava kunnolla, jotta kamera on pölyn- ja roiskeenkestävä. Nämä ominaisuudet eivät kuitenkaan täysin estä pölyä ja vesipisaroita pääsemästä kameran sisään.

Tutustu muihin etuihin