Stay connected

Pysy yhteydessä

Saumaton
integrointi

EOS 5D Mark IV -kameran voi liittää älypuhelimeen, taulutietokoneeseen tai kannettavaan tietokoneeseen tai suoraan haluttuun kuvanjakopalveluun sisäisellä Wi-Fi- tai NFC-yhteydellä. Näin kuvien lähettäminen asiakkaille ja yhteisöpalveluihin onnistuu helposti. Kun tarvitaan tehokkaampaa suojausta, FTP/FTPS-tuesta on hyötyä kuvattaessa tiloissa, joissa on käytettävissä Wi-Fi-verkko.

Wi-Fi GPS and NFC on EOS 5D Mark IV

Kuvaaminen
etäyhteydellä

EOS 5D Mark IV -kameraa voi hallita langattomasti älylaitteelta, johon on asennettu Canon Camera Connect -sovellus (iOS tai Android). Koska kosketustarkennusta ja muita toimintoja voi käyttää etäyhteydellä, voit kuvata helposti myös vaikeapääsyisissä paikoissa. Tämä helpottaa esimerkiksi kamera-assistentin työtä.

Using tablet remote with the EOS 5D Mark IV

Rajaa ja muokkaa kokoa

EOS 5D Mark IV -kameran toiston aikana käytettävä rajaus ja koon muuttaminen mahdollistavat kuvan muokkaamisen kuvauksen jälkeen. Kun kuvien kokoa on muutettu, ne voi jakaa välittömästi sisäisen Wi-Fi-yhteyden kautta. Kuten EOS-1D X Mark II -mallissakin, kuvaa voi rajata mielensä mukaan ja sen voi lähettää saman tien toimittajille tai kuvatoimistoille.

Crop and resize image with EOS 5D Mark IV

Laaja
Wi-Fi-verkon kantavuus

WFT-E7-yksikkö laajentaa kameran käyttömahdollisuuksia langattomassa verkossa, sillä sen avulla valokuvaajat voivat siirtää langattomasti kuvia kamerasta tietokoneeseen aiempaa pidemmän matkan päästä. Se myös tarjoaa tehostettuja etätallennus- ja mediapalvelintoimintoja.

Wi-Fi transmitter WFT-E7 for EOS 5D Mark IV
Connect around the world with 5D Mark IV

Ajan ja paikan tasalla

Sisäinen GPS merkitsee sijainnin jokaiseen kuvaan ja pitää EOS 5D Mark IV -kameran sisäisen kellon ajassa. Sen virrankulutus on entistä alhaisempi, joten voit kuvata pidempään. GPS-tiedot helpottavat kuvien järjestelyä ja tietyn kuvauspaikan löytämistä uudelleen.

Tiedot säilyvät tallessa

Kuvajournalistien työssä on olennaista tallentaa kaikki yksityiskohdat, mikä tarkoittaa myös keskeisten kirjallisten tietojen keräämistä. Voit ladata EOS 5D Mark IV -kameraan metatietomalleja, jotka sisältävät kuvaajan ja kuvaustilanteen tiedot. Nämä tiedot tallennetaan jokaisen otetun kuvan IPTC-metatietokenttiin.

Share date via IPTC with EOS 5D Mark IV

Nopea ja luotettava
tiedonsiirto

USB 3.0 -yhteydellä tiedostojen siirto PC- tai Mac-tietokoneelle on nopeaa, mikä helpottaa kuvausta suoraan tietokoneeseen studio-olosuhteissa.

USB connectivity with EOS 5D Mark IV

Joustavuus
tallennusvalinnat

EOS 5D Mark IV -kameran SD- ja CF-korttipaikoissa voi käyttää nopeita UDMA 7 -kortteja, ja niiden kirjoitusnopeus on jopa 167 Mt/s.

EOS 5D Mark IV dual card slots

Tutustu muihin etuihin