Grizzly bear waiting for fish at waterfall

Aina yhtä tarkka

Silmänräpäyksessä

Laajennettu 61 pisteen automaattitarkennusjärjestelmä seuraa tarkasti epävakaitakin kohteita. EOS 5D Mark IV -kamerassa 61 tarkennuspistettä1 on sijoiteltu laajemmalle alueelle. Keskialue on pystysuunnassa 8 prosenttia laajempi ja reuna-alue 24 prosenttia laajempi. Tämä tuo lisää vapautta kuvauskohteiden sommitteluun.

Viewfinder focus area of Canon EOS 5D Mark IV

Nopeaa, jatkuvaa
tarkennusta jopa
hämärässä

EOS 5D Mark IV -kameran herkkä AF-anturi takaa tarkennuskyvyn jopa silloin, kun valon määrä on niinkin alhainen kuin EV-32. Dual Pixel CMOS -automaattitarkennuksella ja Kuvaus näytöllä -tilassa valon määrä voi olla jopa EV-43.

Erinomainen automaattitarkennus
jopa pitkän polttovälin objektiiveilla

Urheilu- ja luontokuvaajat joutuvat usein käyttämään suuria teleobjektiiveja ja polttovälin muuttajia päästäkseen lähelle kohdetta. Tarkennus on tehty helpommaksi jopa 61 pisteen ja 21 ristikkäistyyppisen tarkennuspisteen1 (f/8) avulla.

Bear in viewfinder captured with EOS 5D Mark IV

150K-tarkkuuden mittausanturi

EOS 5D Mark IV -kameran 150 000 pikselin RGB- ja infrapunamittausanturi mittaa valotuksen erittäin tarkasti. Lisäksi anturi auttaa kameran automaattitarkennusjärjestelmää tunnistamaan ja seuraamaan värikkäitä kohteita ja tunnistamaan kasvoja.

150k pixel metering sensor in EOS 5D Mark IV

Seuraa kohteita
vieläkin tarkemmin

EOS 5D Mark IV -kamerassa on EOS iTR -automaattitarkennusjärjestelmä, joka parantaa kykyä seurata kohteita. Mukauta seurantaa tarpeiden mukaan eri tiloilla esimerkiksi kasvojen ja eri kohteiden seurantaa varten.

Valitse
tarkennuskyky
kohteen mukaan

Canonin AI servo AF III -tarkennus käyttää tarkennusalgoritmia, joka parantaa seurannan herkkyyttä kuvattaessa kohdetta, joka voi liikkua äkillisesti.

Voit valita kohteelle sopivimman vaihtoehdon kuudesta mukautettavasta kuvaustilanteeseen perustuvasta Case-automaattitarkennusasetuksesta, kuten seurantaherkkyys, nopeutuva/hidastuva seuranta ja tarkennuspisteen automaattinen vaihto.

AF case study settings on the Canon EOS 5D Mark IV

Kuvaus onnistuu missä tahansa keinovalossa

EOS 5D Mark IV -kamera tunnistaa valonlähteiden välkyntätaajuuden ja ajoittaa kuvien ottamisen siten, että kuvat otetaan valaistuksen ollessa lähes kirkkaimmillaan, jolloin välkynnän vaikutus kuviin vähenee. Tämä toiminto toimii 100 hertsin ja 120 hertsin välkyntätaajuuksien kanssa, ja sen algoritmia on parannettu siten, ettei kamera tunnista välkyntää virheellisesti.

Tarkennuspisteen valinta

EOS 5D Mark IV -kameran takapuolella oleva uusi tarkennusalueen valintapainike helpottaa tarkennuspisteiden valintaa etsimen läpi katsottaessa.

EOS 5D Mark IV AF selection

Alaviitteet

Tutustu muihin etuihin