Hero 4k Lifestyle Music Promo

Siirry elokuvamaiseen 4K-aikaan

Kristallinkirkkaat videot

Kun kuvaat videosi EOS 5D Mark IV -järjestelmäkameran uskomattoman tehokkaalla kennolla, saat kaikki yksityiskohdat ja vivahteet talteen. Voit kuvata erittäin tarkkoja 4K-videoita1 tai Full HD -videoita ja käyttää jopa 60p-hidastusta. Kuvaaminen järjestelmäkameralla ei ole koskaan ollut parempaa.

Capture the moment

Ikuista hetket

Katso video

Poimi täydellisiä
stillkuvia videoista

Kuten EOS-1D X Mark II- ja EOS 5D Mark IV -kameroillakin, voit nyt kuvata 4K-videoita ja poimia niistä kauniita ja tarkkoja 8,8 megapikselin stillkuvia. Ne tallennetaan JPEG-tiedostoina suoraan muistikortille.

4K Screengrab Music Promo

Suuri kuvataajuus

Aiempaa suuremman kuvataajuuden ansiosta voit tarjota yleisöllesi vaikuttavan katselukokemuksen. Uskomaton 120 kuvan sekuntinopeudella toimiva HD-videotoiminto tallentaa nopeimmatkin kohteet uskomattoman tarkasti.

Shooting high frame rate with EOS 5D Mark IV

Suuren kuvataajuuden video

Katso video

Ammattimainen tarkennus

EOS 5D Mark IV -järjestelmäkameran yksi tärkeimmistä parannuksista verrattuna EOS 5D Mark III -malliin on Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus. Voit vaihtaa tarkennusta sulavasti ja tarkasti niin 4K- kuin Full HD -videoissakin. Kosketa vain nestekidenäytössä kahta eri tarkennuspistettä, ja kamera hoitaa loput.

Shooting movies professionally with EOS 5D Mark IV

Canon Log Gamma

Canon Log ja EOS 5D Mark IV yhdessä tarjoavat laajan dynaamisen alueen, suuren valotusvaran ja paljon vapautta jälkikäsittelyssä.

Lue lisää

EOS 5D Mark IV

Yksityiskohtaiset HDR-videot

HDR-videokuvaustilan avulla voit tiivistää näkymän kirkkaimmat osat ja tallentaa yksityiskohdat kirkkaina käyttämällä vuorotellen tavallisesti valotettuja ja alivalotettuja kuvia. Näin saat videoihisi laajan dynaamisen alueen.

Shooting high dynamic range movies with 5D Mark IV

Mahdollista HDR-tekniikan ansiosta

Katso video

Tallenna uskomattomia videoita ajastuksella

EOS 5D Mark IV -järjestelmäkameran ajastintoimintojen avulla voit kuvata uskomattoman kirkkaita intervallivideoita. Voit tallentaa jopa 3 600 stillkuvaa noin kahden minuutin pituista Full HD -videota varten. Tuloksena on poikkeuksellisen dynaaminen video.

Shooting timelapse on beach with EOS 5D Mark IV

Intervallikuvaus

Katso video

Mikrofoni
ja kuulokkeet,
HDMI-lähtö

Mikrofoni- ja kuulokeliitäntöjen ansiosta voit tallentaa videoon täydellistä ääntä ja valvoa äänenlaatua. HDMI-yhteydellä voit siirtää täydellisen äänen ja pakkaamattoman Full HD -materiaalin ulkoisiin tallentimiin ja videomonitoreihin.

Shooting HDMI out with EOS 5D Mark IV

Suuntaava stereo-
mikrofoni DM-E1

Liitä ulkoinen DM-E1-mikrofoni EOS 5D Mark IV -kameraasi ja tallenna täydellinen ääniraita videoitasi varten. Äänen seuranta takaa täydellisen äänitason. HDMI-yhteydellä voit siirtää täydellisen äänen ja pakkaamattoman Full HD -materiaalin ulkoisiin tallentimiin ja videomonitoreihin.

Lue lisää

EOS 5D Mark IV with DM-E1 microphone

Alaviitteet

Tutustu muihin etuihin