Canon Log for EOS 5D Mark IV
alt text goes here

Canon Log EOS 5D Mark IV -kameralle

Huipputason video, jonka värinmäärittely on tehty helpoksi. Suuri dynaaminen alue ja vähän kohinaa.

Mikä on Canon Log?

Logaritmisten värisävykäyrän ansiosta videokuvassa on laaja dynaaminen alue ja suuri valotusvara, joten värinmäärittely on helppoa.

Lisää joustavuutta laajalla dynaamisella alueella

Vangitse yksityiskohdat niin varjossa kuin kirkkaassa valossakin. Canon Log tarjoaa 12 askeleen dynaamisen alueen ISO 400 -herkkyydellä, ja sen avulla kuvat näyttävät luonnollisilta myös kontrastin ollessa suuri.

Extend dynamic range for maximum flexibility

Videokuvaa, joka herää henkiin jälkikäsittelyssä

Canon Login videokuva tallennetaan niin, että sen värinmäärittely on helppoa. Kohinaa on vähemmän etenkin varjoisissa kohdissa ja kylläisemmissä väreissä. Värit näyttävät luonnollisilta ja ihonväri on todenmukainen.

Footage that comes alive in post-production

Jatkuvuutta kamerasta toiseen

Canon Logilla kuvattu video vastaa EOS C300 Mark II:lla tai muilla Cinema EOS -elokuvakameroilla kuvattuja videoita. Siksi EOS 5D Mark IV sopii loistavasti toiseksi kameraksi. Log-videot voi myös helposti yhdistää muilla kuin Canon-kameroilla kuvattuun materiaaliin.

Continuity between cameras
Make the grade

Onnistu

Käytä Canon Logia usealla kameralla kuvatun materiaalin yhdistämiseen saumattomasti yhteen.

Katso video

Canon Log ja 4K – täydellistä yhteistyötä

EOS 5D Mark IV:n ansiosta Canon Logia voi käyttää muiden luovien videotyökalujen, kuten Dual Pixel CMOS automaattitarkennuksen kanssa. Tuloksena on jopa 120p-kuvataajuus ja 4K-tarkkuus.

Canon Log and 4K – the perfect partnership

Katseluapu

Kuvaa Canon Logilla ja käytä katseluapua lopputuloksen esikatseluun kameran nestekidenäytöllä.

View Assist

Huomioita Canon Login käyttämisestä kuvattaessa EOS 5D Mark IV:llä

Seuraavat toiminnot eivät ole käytettävissä videokuvattaessa Canon Login kanssa: kuva-asetukset, automaattinen valotuksen optimointi, ensisijainen huippuvalotoisto, nopeutetut videot ja HDR-videot. 


Canon Logia käytettäessä automaattitarkennuksen käyttö voi olla tavallista vaikeampaa, kun valaistus tai kontrasti on heikko. 

Canon Login ollessa käytössä videolle saattaa olosuhteista ja kuvauskohteesta riippuen ilmaantua vaakasuuntaista kohinaa. Tämän vuoksi ennen varsinaista kuvausta kannattaa kuvata muutama testivideo. Kohina voi näkyä selvemmin erityisesti, jos kontrasti on vahva värinmäärittelyn aikana. 

Taivaan tai valkoisten seinien värisävyt eivät ehkä toistu oikein Canon Login ollessa käytössä. Kuvissa voi näkyä epäsäännöllisiä värejä, epätasaista valotusta tai kohinaa. 


Tietokoneelle asennetulla EOS Utilityllä voi kuvata videota. EOS Utilityllä ei kuitenkaan voi määrittää Canon Logia. Käytä kameraa Canon Login määrittämiseen.

Oletko valmis päivittämään Canon Logiin?

Canon Log voidaan asentaa EOS 5D Mark IV:n ladattavana päivityksenä lähimmässä Canon-huollossa.

Ohjeet

Muuta samankaltaista sisältöä