Canon & Kunnat ja kaupungit

Canonin ratkaisut mahdollistavat kuntien ja kaupunkien toimintatapojen digitalisoimisen, kehittämisen ja parempien kuntalaispalvelujen tarjoamisen.
Ota yhteyttä
Canon Camera

Canon & Kunnat ja kaupungit

Tehokkuuden avulla parempaa palvelua kuntalaisille

Canonin tiedonhallintaan ja tulostukseen liittyvissä ratkaisuissa yhdistyvät tavat tehostaa kuntien ja kaupunkien tietovirtojen haltuunottoa. Digitalisoimalla kuntatiedon käsittelyä ja tiedon jakamista sekä sisäisesti että kuntalaisille, saadaan kuntatyöntekijöiden arkeen tehokuutta, joka mahdollistaa keskittymisen entistä parempien palvelujen tuottamiseen.

Kunta-alan palveluntarjoajista Canon on toimialansa ainoa, jonka tulostuksen- ja tiedonhallinnan palvelunhallinta on ISO/IEC 20000-1 sertifioitu. Valitsemalla Canonin kumppaniksi, pystyt varmistamaan hankintojen, projektien ja muutoshankkeiden menestyksekkään ja kustannustehokkaan läpiviennin.

Erinomaista palvelua valtakunnallisesti ja paikallisesti tarjoava Canon on valittu Suomessa merkittävien hankintasopimusten puitesopimuskumppaniksi.

Canon Camera

Canon tukee kuntia ja kaupunkeja isossa muutoksessa

Canon tukee kuntia ja kaupunkeja julkisyhteisöjen ja teknologian suurimmassa muutoksessa. Canonin kuntaratkaisujen avulla voidaan sujuvoittaa kunnan kaikkia toimintoja, edistää eri osastojen digitalisaatioastetta sekä tuoda helppokäyttöisiä ja tehokkaita ratkaisuja kuntatyön arkeen. Näin mahdollistetaan sujuva ja turvallinen siirtymä digitaaliseksi kunnaksi.

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko tietää lisää kunnille ja kaupungeille rakennettavista ratkaisuista?

Tutustu tarkemmin ratkaisuihimme kunnille ja kaupungeille.

OTA YHTEYTTÄ

Tarvitsetko apua organisaatiollesi sopivien ratkaisujen valintaan?