Canon & Kuntien hallinto

Canonin ratkaisut tukevat kuntien hallinto-osastojen digitalisoitumista hyödyntäen uusinta teknologiaa ja skaalautuvia ratkaisuja. Näin päätöksentekoon liittyvä tiedonkäsittely ja hallinnointi saadaan automatisoitua uudelle tasolle.
Ota yhteyttä
Canon Camera

Tuemme kuntia digitalisaatiomatkalla

Canon tarjoaa kunnille edistyksellisiä ratkaisuja, joissa koneoppiminen ja automaatio
ohjaavat tiedonhallintaa ja vapauttavat resursseja kokonaisvaltaiseen kuntakehittämiseen. Markkinajohtajana Canon on valittu puitesopimuskumppaniksi Suomen merkittävimpiin tulostusratkaisuiden hankintasopimuksiin. Sähköisissä tiedonhallinnan ja arkistoinnin ratkaisuissa palvelujamme hyödyntävät kunnat, kaupungit ja liikelaitokset suoraan sekä kuntaomisteisten palveluntarjoajien ja hankintayhtiöiden välityksellä. Alansa johtavana toimijana Canon tarjoaa kumppaniasiakkailleen varmuutta, markkinoiden parasta laatua ja kustannustehokkaat ratkaisukokonaisuudet kunnan eri toimintojen hankkeisiin.

Tunnemme tarpeesi

Ratkaisut hallinnolle

Sähköiseen arkistointiin ja toimistoviestintään liittyvät ratkaisumme kuntien yleishallintoon tukevat digitalisaatiomatkaa nopeasti muuttuvassa ympäristössä.

Canon Camera

Joustavat tulostusratkaisut

Markkinoiden laajimman tuoteportfolion joustavat tulostusratkaisut, laitteet ja huoltopalvelut sovitetaan aina yksilöllisiin tarpeisiin.

Asianhallinta

Tiedonhallintalain vaatima järjestelmä helpottaa tiedon löydettävyyttä ja päätöksentekoa kunnassa. Kaikki kuntaan liittyvät asiat aloitteista päätöksiin voidaan hallita yhdessä tietoturvallisessa ratkaisussa.

Canon Camera
Canon Camera

Sopimushallinta ja sähköinen allekirjoitus

Sähköisellä sopimushallinnalla sujuvoitetaan sopimuksen hallintaan liittyviä työvaiheita ja muistutuksilla varmistetaan, että sopimukset eivät eräänny huomaamatta. Sopimuksen voi allekirjoittaa vaivattomasti samassa järjestelmässä, jolloin erillisiä paperiversioita ei tarvita, sopimuksia ei ole tarpeen lähettää järjestelmästä toiseen ja integrointi asianhallintaan nostaa käytettävyyden uudelle tasolle.

Taloushallinnon arkisto

Kuntien taloushallinnossa on useita erilaisia dokumentteja ja niiden arkistointia määrittää esimerkiksi kirjanpitolaki. Arkistoimalla kaikki taloushallinnon tärkeät dokumentit keskitettyyn varastoon, voit olla huoletta esimerkiksi auditointitilanteessa. Keskitetty arkistoratkaisu mahdollistaa automaattisen dokumenttien tallentamisen, korottaa tietoturvaa ja parantaa työntekijäkokemusta.

Canon Camera
Canon Camera

Digitoinnin suunnittelu lähtee siitä, minne digitoidaan

Ei ole lainkaan vieras tilanne, että arkiston hankinnassa ollaan jo yllättävän pitkällä, vaikka arkiston todellinen tarkoitus on vielä epäselvää. Arkisto kuin arkisto ei valitettavasti ole toimiva ajattelumalli, koska vain oikeanlaisella arkistolla saavutetaan halutut hyödyt.

Tutustu tarkemmin ratkaisuihimme kunnille ja kaupungeille.

Aiheeseen liittyvät sisällöt

OTA YHTEYTTÄ

Tarvitsetko apua organisaatiollesi sopivien ratkaisujen valintaan?