Canon & Tekninen toimi

Canonin ratkaisut tukevat kuntien teknisiä osastoja suunnittelemaan toimivia ja tarkoituksenmukaisia yhdyskuntatekniikan ratkaisuja sekä hallinnoimaan kuntainfraan liittyvää tietoa digitaalisessa muodossa.
Ota yhteyttä
Canon Camera

Ratkaisuja laadukkaan ja tehokkaan työn tueksi

Markkinajohtajana Canon toimii kumppanina suurelle osalle Suomen kuntia ja kaupunkeja, edesauttaen teknisten osastojen suunnittelutyötä. Ratkaisuillamme voidaan tuottaa kaavasuunnitteluun liittyviä suurkuvatulosteita, joiden avulla isojen kokonaisuuksien hahmottaminen on tehokasta. Erilaiset käyttö- ja pitkäaikaisarkistoinnin ratkaisumme puolestaan tarjoavat kunnan teknisen dokumentaation sähköiseen säilyttämiseen monia edistyksellisiä mahdollisuuksia. Lisäksi tuemme kunta-asiakkaitamme myös paperiarkistojen digitointiin liittyvissä hankkeissa, joiden avulla esimerkiksi teknisen osaston paikkatiedot saadaan sähköisesti käsiteltävään ja jaettavaan muotoon.

Tunnemme tarpeesi

 • Tiedonhallinnan sähköistäminen

  Operatiivista työskentelyä helpottavien käyttöarkistojen sekä pysyväissäilytystä tukevien sähköisten arkistoratkaisuiden ansiosta kunta voi luopua paperiversioista ja työskennellä sähköisiä kanavia ja työvälineitä hyödyntäen.

 • Kustannustehokkaat laiteratkaisut

  Canonin suurkuvatulostimet sopivat kaikkeen tekniseen tulostukseen, lisäksi niillä on helppo toteuttaa myös isokokoisten aineistojen digitointi.

 • Paperiarkistojen digitointipalvelu

  Canon tarjoaa kunnille asianmukaista ja tietoturvallista skannauspalvelua, jossa paperidokumentit muutetaan sähköiseen muotoon ja tietoa voidaan jatkossa käsitellä sekä jakaa aika- ja paikkariippumattomasti.

Ratkaisut tekniselle toimelle

Sähköiseen arkistointiin ja toimistoviestintään liittyvät ratkaisumme kuntien teknisille osastoille tukevat digitalisaatiomatkaa nopeasti muuttuvassa ympäristössä.

Canon Camera

Tekninen tulostus

Tekniseen tulostukseen tarkoitetuilla laitteilla saadaan helposti ja nopeasti käyttöön suuret tulosteet, joiden avulla tehostetaan kaavasuunnittelua ja helpotetaan kuntaympäristön hahmottamista yhdellä silmäyksellä. Samoilla suurkuvatulostuslaitteilla onnistuu myös tekninen digitointi eli skannaus, jolloin merkintöjen tekemisen jälkeen kuvat saadaan takaisin sähköiseen muotoon taltioitavaksi ja jaettavaksi asianomaisille sidosryhmille.

Digitointi ja arkistointi

Sähköistämällä paperiarkiston teknisen toimen asiantuntijat voivat hyödyntää paikkatietoa aika- ja paikkariippumattomasti, mikä tukee hybridityöskentelyä ja tehostaa tiedon löydettävyyttä ja käsittelyä. Tarjoamme ratkaisuja itse toteutettavaan digitointiprojektiin tai voit ulkoistaa koko projektin meille.

Digitaaliset arkistointiratkaisut puolestaan mahdollistavat päivittäisen dokumentaation hallinnan käyttöarkiston avulla sekä pysyväisarkistoinnin tietoturvallisesti ja SÄHKE2-suositusten mukaisesti Canon Säilö -arkistossa. Canonin sähköisiä arkistoja yhdistää sama alustateknologia, mikä tekee järjestelmien hankinnasta ja ylläpidosta kustannustehokasta ja sujuvaa.

Canon Camera
Canon Camera

Vesilaitosratkaisut

Canonin tiedonhallinnan ratkaisu vesilaitoksille digitalisoi ja tehostaa prosesseja siirtymällä automatisoituun toimintamalliin sähköisten lomakkeiden ja työnkulkujen avulla. Tiedon kerääminen esimerkiksi liitoskohtalausuntoja ja omistajanvaihdoksia varten on helppoa ja modernia Canon-ratkaisulla. Samalla ratkaisulla voit digitalisoida asiakaspalvelua, sopimustenhallintaa sekä monia muita prosesseja.

Jätelaitosratkaisut

Ottamalla käyttöön Canonin jätelaitosten tiedonhallinnan ratkaisun, saat toimintaan lisää automaatiota ja tehokkuutta. Sähköisillä lomakkeilla sujuvoitat tiedonkeruuta jätteen haltijoilta ja myös raportointi jätteen vastaanottajille helpottuu. Yhdistämällä sähköiset ja paperiset sopimukset digitaaliseen arkistoon, varmistat pääsyn tietoon missä ja milloin tahansa.

Canon Camera
Teknisella-osastolla-kuvan-koolla-on-valia.jpg

Teknisellä osastolla kuvan koolla on väliä

Kunnassa suurimmat tulosteet tehdään teknisellä osastolla. Suurkuvia hyödynnetään laajasti asemakaavojen, viheralueiden ja kunnallistekniikan suunnittelussa sekä kuntainfran kehittämisessä – eikä ihme, sillä suurkuvatuloste on loistava työkalu.

Tutustu tarkemmin ratkaisuihimme kunnille ja kaupungeille.

 • Kunnat ja kaupungit

  Canonin ratkaisut mahdollistavat kuntien ja kaupunkien toimintatapojen digitalisoimisen, kehittämisen ja parempien kuntalaispalvelujen tarjoamisen.

 • Hallinto

  Canon auttaa automatisoimaan kuntien hallinto-osastojen päätöksentekoon liittyvän tiedonkäsittelyn uudelle tasolle.

 • Sivistystoimi

  Canonin tulostamisen ja tiedonhallinnan ratkaisuilla voidaan helpottaa kuntalaisten arkea ja kehittää muun muassa omatoimikirjastopalveluja sekä parantaa pedagogista toimintaa.

 • Puitesopimukset

  Canonin puitesopimusten avulla julkisyhteisöt pääsevät osaksi vakioituja ratkaisukokonaisuuksia, ja sertifioidut käyttöönoton palvelut varmistavat tavoitteiden mukaiset toteutukset.

OTA YHTEYTTÄ

Tarvitsetko apua organisaatiollesi sopivien ratkaisujen valintaan?