Canon & Puitesopimukset kunnille ja kaupungeille

Canonin puitesopimusten avulla julkisyhteisöt pääsevät osaksi vakioituja ratkaisukokonaisuuksia. ISO/IEC 20000-1 sertifioitu palvelunhallintamme varmistaa, että tulostuksenhallintaan ja digitaaliseen arkistointiin liittyvien ratkaisujen suunnittelu, käyttöönotto ja ylläpito toteutetaan asiakaskohtaisten tavoitteiden mukaisesti.
Ota yhteyttä
Canon & Puitesopimukset kunnille ja kaupungeille

Tunnemme tarpeesi

Olemme ylpeitä saadessamme tehdä tiivistä yhteistyötä monien julkisen sektorin organisaatioiden kanssa, toimittaen asiakkaillemme innovatiivisia tulostus- ja asiakirjaratkaisuja. Niiden avulla monet organisaatiot ovat saaneet lisättyä prosessitehokkuuttaan ja saavuttaneet säästöjä vastuullisesti, ympäristöasiat huomioiden.

Aiheeseen liittyvät sisällöt

OTA YHTEYTTÄ

Tarvitsetko apua organisaatiollesi sopivien ratkaisujen valintaan?

Tutustu tarkemmin ratkaisuihimme kuntien ja kaupunkien organisaatioille.

 • Kunnat ja kaupungit

  Canonin ratkaisut mahdollistavat kuntien ja kaupunkien toimintatapojen digitalisoimisen, kehittämisen ja parempien kuntalaispalvelujen tarjoamisen.

 • Hallinto

  Hallinto

  Canon auttaa automatisoimaan kuntien hallinto-osastojen päätöksentekoon liittyvän tiedonkäsittelyn uudelle tasolle.

 • Tekninen toimi

  Tekninen toimi

  Canonin ratkaisut tukevat kuntien teknistä suunnittelua ja auttavat hallinnoimaan kuntainfraan liittyvää tietoa digitaalisesti.

 • Sivistystoimi

  Canonin tulostamisen ja tiedonhallinnan ratkaisuilla voidaan helpottaa kuntalaisten arkea ja kehittää muun muassa omatoimikirjastopalveluja sekä parantaa pedagogista toimintaa.