Canon & Puitesopimukset kunnille ja kaupungeille

Canonin puitesopimusten avulla julkisyhteisöt pääsevät osaksi vakioituja ratkaisukokonaisuuksia. ISO/IEC 20000-1 sertifioitu palvelunhallintamme varmistaa, että tulostuksenhallintaan ja digitaaliseen arkistointiin liittyvien ratkaisujen suunnittelu, käyttöönotto ja ylläpito toteutetaan asiakaskohtaisten tavoitteiden mukaisesti.
Ota yhteyttä
Canon & Puitesopimukset kunnille ja kaupungeille

Tunnemme tarpeesi

Olemme ylpeitä saadessamme tehdä tiivistä yhteistyötä monien julkisen sektorin organisaatioiden kanssa, toimittaen asiakkaillemme innovatiivisia tulostus- ja asiakirjaratkaisuja. Niiden avulla monet organisaatiot ovat saaneet lisättyä prosessitehokkuuttaan ja saavuttaneet säästöjä vastuullisesti, ympäristöasiat huomioiden.

 • Tulostuksenhallintasopimukset

  Valmiiksi kilpailutetut tulostuksenhallintasopimukset nopeuttavat hankkeiden läpivientiä ja varmistavat, että saatavillasi on markkinoiden viimeisintä teknologiaa kustannustehokkaasti tuotetulla hankintakonseptilla.

 • Sähköiset pysyväissäilytyksen arkistot

  Canonin arkistointiratkaisuja hyödyntävät monet kunnat ja kaupungit. Asiakirjojen arkistointiin liittyviä hankintoja voi tehdä suoraan Canonilta sekä julkisomisteisten in-house-yhtiöiden ja palveluntarjoajien avulla.

 • Paperiarkistojen digitointi

  Canon tarjoaa asianmukaista ja tietoturvallista skannauspalvelua kunnille, joiden tavoitteena on kasvattaa aika- ja paikkariippumattomasti digitaalisessa muodossa olevan tiedon käsittelyä ja jakamista.

Aiheeseen liittyvät sisällöt

OTA YHTEYTTÄ

Tarvitsetko apua organisaatiollesi sopivien ratkaisujen valintaan?

Tutustu tarkemmin ratkaisuihimme kuntien ja kaupunkien organisaatioille.

 • Kunnat ja kaupungit

  Canonin ratkaisut mahdollistavat kuntien ja kaupunkien toimintatapojen digitalisoimisen, kehittämisen ja parempien kuntalaispalvelujen tarjoamisen.

 • Hallinto

  Canon auttaa automatisoimaan kuntien hallinto-osastojen päätöksentekoon liittyvän tiedonkäsittelyn uudelle tasolle.

 • Tekninen toimi

  Canonin ratkaisut tukevat kuntien teknistä suunnittelua ja auttavat hallinnoimaan kuntainfraan liittyvää tietoa digitaalisesti.

 • Sivistystoimi

  Canonin tulostamisen ja tiedonhallinnan ratkaisuilla voidaan helpottaa kuntalaisten arkea ja kehittää muun muassa omatoimikirjastopalveluja sekä parantaa pedagogista toimintaa.