RATKAISUT

Asiakirjatuotannon automaatio

Nopeuta digitalisaatiota ja tehosta muuttuvia tietoja sisältäviä työnkulkuja automatisoimalla ja keskittämällä eri viestintäkanavissa välitettävien liiketoiminnan kannalta tärkeiden asiakirjojen tuotanto.
A group of people working around a desk

Asiakirjatuotannon automaatio

YLEISKATSAUS

Asiakirjatuotannon automaatio

Ketteryyden suurin este on yleensä tehottomuus. Asiakirjatuotannon automaatio tehostaa liiketoiminnan kannalta tärkeiden asiakirjojen tuotantoa poistamalla toistuvia manuaalisia tehtäviä ja parantamalla prosessien ja työnkulkujen läpinäkyvyyttä. Samalla se edistää digitalisaatiota ja vähentää kustannuksia.

Asiakirjatuotannon automatisoinnin edut

Canonin kustannustehokkaat ratkaisut tekevät asiakirjojen luomisesta joustavampaa, auttavat eliminoimaan inhimillisiä virheitä ja tehostavat asiakirjojen hallintaa.

 • an image of work professionals around a table reviewing documents

  Parempi tuottavuus

  Paranna tuottavuutta automatisoimalla toistuvat manuaaliset tehtävät, tehostamalla työnkulkuja sekä tunnistamalla ja ratkaisemalla tuotantovirheet automaattisesti. Keskitetyn tulostuksenhallinnan ansiosta yrityksen henkilöstö voi keskittyä ydintoimintoihin.

 • ryhmä ihmisiä työskentelee toimistossa

  Nykyiset IT-järjestelmät

  Canonin työnkulkuratkaisut täydentävät yrityksen nykyistä IT-infrastruktuuria, joten vanhoja järjestelmiä ei tarvitse päivittää, mikä säästää kustannuksia ja vähentää häiriöitä. Työnkulut on helppo mukauttaa IT-infrastruktuurin muutoksiin.

 • an image of work professionals looking at documents together around a table

  Paranna käyttökokemusta

  Paranna yhteistyötä sallimalla käyttäjien päivittää ja muokata monikanavaisen viestinnän asiakirjoja ilman IT-osaston apua. Automatisoidut ja suojatut prosessit ovat nopeita ja tehokkaita, joten yritys saa tuotteensa nopeammin markkinoille.

 • a group of professionals working together around a table

  Tehokas vaatimuksenmukaisuuden hallinta

  Varmista, että liiketoiminnan kannalta kriittiset asiakirjat ovat vaatimusten mukaisia. Vähennä ja hallitse asiakirjojen jakamisen, reitityksen, hyväksynnän ja muutoksien seurannan riskejä kirjausketjujen avulla.

 • ASIAKASTARINA

  "Meillä on nyt käytössämme entistä paljon tehokkaampi tuotantoprosessi, joka tuottaa koko ajan huippulaatua. Voimme tarjota kilpailijoitamme paremman asiakaskokemuksen sekä logistiikan että sisällön osalta."

  Kirjoittaja Rob Frencken

  Toimitusjohtaja

  NHA painaa opetusmateriaaleja tarpeen mukaan, mikä vähentää kustannuksia ja lisää joustavuutta.

  NHA:lla asiakirjatuotannon automaation käyttöönotto paransi tuottavuutta automatisoimalla asiakirjakäsittelyn työnkulkuja, lyhentämällä tuotantoaikoja ja luomalla koulutusmateriaalien tarvepainatusratkaisun, jossa automatisoidut työnkulut korjaavat mahdolliset virheet. Nykyisen IT-infrastruktuurin päivittämiseen ei tarvittu investointeja, minkä lisäksi NHA kykeni vähentämään kustannuksia parantamalla tuottavuutta ja vähentämällä koulutusmateriaalien varastointia.

  Canon Camera

  Muut ohjelmistot

  Tutustu muihin Canonin hallintaratkaisuihin, joilla voit parantaa tuottavuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta sekä edistää digitalisaatiota.

  Aiheeseen liittyvät ratkaisut

  Tutustu Canonin tiedonhallinnan palveluihin

  Edistä digitalisaatiota – ja voit työskennellä missä tahansa.
  TUTUSTU MUIHIN PALVELUIHIMME
  An AI image representing digital transformation

  TARVITSETKO APUA?

  Katso miten yrityksesi voi hyötyä asiakirjatuotannon automatisoinnista.