CANON EOS C70

Vakuuttava kuvanlaatu

EOS C70-mallin 4K Super 35mm DGO -kenno sisältää innovatiivista Dual Gain Output -tekniikka, joka oli ensimmäisenä käytössä C300 Mk III -kamerassa. Tekniikka tuottaa huippuluokan kuvanlaatua heikossakin valaistuksessa ja yli 16 askeleen dynaamisen alueen.
EOS C70 -pääyksikkö

Monipuolinen Dual Gain Output -kenno

DGO-kenno lukee kuvan jokaisen pikselin kahdella eri vahvistustasolla (suuri–pieni) ja yhdistää ne yhdeksi kuvaksi. Suurempi vahvistuslukema optimoidaan, jotta kuvan tummat alueet näkyvät tarkkoina. Pienemmän vahvistuslukeman optimointi varmistaa kuvan kirkkaiden alueiden tarkkuuden. Lopullisessa kuvassa eri pikselien vahvistustasot yhdistetään, joten yksityiskohdat ovat tarkkoja ja tummat kohdat selkeitä. Optimoinnin ansiosta kamera voi hyödyntää tehokkaasti jopa yli 16 askeleen dynaamista aluetta.

Toisin kuin Dual ISO:n, DGO:n hyödyistä voi nauttia laajalla ISO-alueella, joten dynaaminen alue ja kuvanlaatu ovat aina parhaita mahdollisia ympäristöstä riippumatta.

Uusi DGO-kenno on yhteensopiva Dual Pixel -automaattitarkennuksen kanssa, mikä entisestään laajentaa kuvausmahdollisuuksia.

DGO-kenno, suuri dynaaminen alue

HDR-tallennuksen tuki

Nauti jopa yli 16 askeleen dynaamisesta alueesta Canon Log 2-toiminnolla kuvatessa – elokuvamaiset ominaisuudet sekä mahdollisimman joustava määrittely ja varjojen yksityiskohdat.

Canon Log 3 tarjoaa erinomaisen dynaamisen alueen, tehokkaamman työvirtojen määrittelyn ja minimaalisen kohinan varjokohdissa.

EOS C70-mallissa on myös Hybrid Lof Gamma (HLG) ja Perceptual Quantization (PQ), joiden ansiosta HDR-materiaalia voi tallentaa sisäisesti ilman määrittelyä.

Luonnollinen ja todenmukainen väritekniikka

Canonin Cinema EOS -järjestelmä on tunnettu väritekniikastaan, joka tuottaa lämpimiä, luonnollisia ihonsävyjä ja luonnonmukaisia värejä. EOS C70-kamerassa on myös erilaisia värimatriisiasetuksia, jotka sopivat yhteen muiden kameratyyppien ja -mallien kanssa.

EOS C70, orgaaninen värintoisto

LUT-tuki

Canonin sisäänrakennettujen Cinema EOS -väritaulukon lisäksi muokattavia 3D LUT-taulukoita voi tuoda tarkasteltavaksi sisäisiin tallennusvälineisiin vielä tehokkaampien värikanavien työvirtojen hoitamiseen.

EOS C70, videokuvaus LCD-näytön avulla, mies järvellä

OTA YHTEYTTÄ TIIMIIMME

Haluatko, että Canon-edustaja ottaa sinuun yhteyttä?

Voit pyytää Canonin tuoteasiantuntijaa ottamaan sinuun yhteyttä täyttämällä oheisen lomakkeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

  • ARTIKKELI

    8K-videokuvaus ja ylinäytteistetty 4K Canon EOS R5 -kameralla

    Ensimmäisissä Canon EOS R5 -videokuvauksissa Martin Bissig ja Ivan D’Antonio selvittivät, miten sen 8K-ominaisuudet lyhentävät kuvausaikaa ja antavat lisää luovia mahdollisuuksia.

  • ARTIKKELI

    Läpimurtoja: naiselokuvantekijöiden tie alalle

    Lue, miten elokuvanteon huipulle murtautuneet naiset käyttivät oman mahdollisuutensa ja mitä neuvoja heillä on muille heidän jalanjäljissään seuraaville.