Canon EOS C70

Ammattitason ja käytännölliset ominaisuudet

EOS C70 -kamerassa on runsaasti ominaisuuksia, kuten automaattinen ISO-herkkyys, pystysuora kuvaus, kosketusohjaus ja elektroninen kuvanvakain. Vie luovuutesi ja videokuvauksesi uuteen aikaan.
EOS C70, videokuvaus LCD-näytön avulla, kosketusohjaus

Kosketusohjaus

EOS C70:ssa on parannettu, intuitiivinen kosketusohjausliitäntä näyttöasetusten nopeaa käyttöä ja hallintaa varten. Kosketa vain muutettavia kohteita ja säädä pyyhkäisemällä.

EOS C70, kosketusohjaus, automaattinen ISO-herkkyys, automaattinen signaalinvahvistus

Automaattinen ISO-herkkyys ja automaattinen herkkyysvahvistus

EOS C70 -kamerassa on automaattinen ISO-herkkyys/herkkyysvahvistus, joka takaa tasaiset siirtymät ja herkkyyden automaattisen säädön siirryttäessä tummien ja vaaleiden alueiden välillä. Aseta raja-arvo valitsemalla ISO-rajoitus, ja kamera huolehtii lopusta: sinulla on yksi huoli vähemmän kuvatessasi ja voit keskittyä hetken ikuistamiseen.

Pystyote

Kameran pohjassa olevien jalustakiinnitysreikien lisäksi kahvassa oleva kiinnitysreikä helpottaa pitkään kestävää pystysuuntaista kuvausta – niin jalustalla kuin gimbaalissakin.

Pystykuvaus tarjoaa joustavuutta kuvattaessa mobiiliälylaitteita tai digitaalisia mainoskylttejä varten. Valitse valikosta kuvaussuunta tai määritä toimintopainike vielä nopeampaa käyttöä varten (kierron metatiedot tuettu ainoastaan MP4-tallenteissa).

Pystysuora kuvaus, EOS C70
pystysuora kuvaus, EOS C70

Tuki kameran sisäiselle elektroniselle kuvanvakaimelle

EOS C70 on ensimmäinen Cinema EOS -järjestelmän kamera, joka tukee yhteistoimista kuvanvakautusjärjestelmää RF-kiinnityksen objektiivien kanssa. Tässä järjestelmässä kamera ja objektiivi toimivat yhdessä parhaan tuloksen saamiseksi. RF-objektiivin ja EOS C70:n elektronisen kuvanvakaimen yhdistelmä takaa optimaalisen kuvanvakauksen. Myös värinäneston toimintaa on parannettu perinteisiin EF-objektiiveihin ja elektroniseen kuvanvakaimeen verrattuna.

RF-objektiivi

Kun RF-objektiivi kiinnitetään suoraan kameraan, objektiivi ja runko toimivat yhdessä parhaalla tavalla.

Kameran sisäinen elektroninen kuvanvakain ja RF-objektiivi

EF-objektiivi

Kun EF-objektiivi kiinnitetään EF-EOS R -sovittimella, objektiivi ja runko vakauttavat erikseen.

Objektiivista riippumaton kuvanvakautus

Anamorfisten objektiivien tuki

EOS C70 -kamera tukee anamorfisia objektiiveja laajentamalla kuvan alkuperäiseen kuvasuhteeseen LCD-näytössä ja HDMI-lähdössä. Kamera tukee 1.3x- ja 2x-kertaisia anamorfisia objektiiveja.

Pystysuora kuvaus, EOS C70

OTA YHTEYTTÄ TIIMIIMME

Haluatko, että Canon-edustaja ottaa sinuun yhteyttä?

Voit pyytää Canonin tuoteasiantuntijaa ottamaan sinuun yhteyttä täyttämällä oheisen lomakkeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • ARTIKKELI

  8K-videokuvaus ja ylinäytteistetty 4K Canon EOS R5 -kameralla

  Ensimmäisissä Canon EOS R5 -videokuvauksissa Martin Bissig ja Ivan D’Antonio selvittivät, miten sen 8K-ominaisuudet lyhentävät kuvausaikaa ja antavat lisää luovia mahdollisuuksia.

 • ARTIKKELI

  Läpimurtoja: naiselokuvantekijöiden tie alalle

  Lue, miten elokuvanteon huipulle murtautuneet naiset käyttivät oman mahdollisuutensa ja mitä neuvoja heillä on muille heidän jalanjäljissään seuraaville.

 • ARTIKKELI

  Ensimmäiset kuvat Canon EOS C70 -kameralla

  Jolade Olusanya kertoo miten hän käytti Canonin RF-kiinnityksellä varustettua Cinema EOS -kameraa kuvatessaan runoilija Sophia Thakuria.

 • ARTIKKELI

  EOS C70: tutustu uuteen RF-kiinnityksellä varustettuun Cinema EOS -kameraan

  Uusi kiinnitys, uusi muotoilu, uusia mahdollisuuksia… Katso miten Canonin kompakti Super 35mm -tehopakkaus antaa lisää luovia mahdollisuuksia.