CANON EOS C70

Mukautettava

Muiden RF-kameroiden innoittama EOS C70 on kompakti ja kevyt kamera, jossa on erilaisia mukautettavia säätöjä, joiden avulla voit mukautua tilanteeseen kuin tilanteeseen.
Mies kuvaa EOS C70 -kameralla, EOS Cinema -kamera

Kompakti, kevyt ja luotettava

EOS C70 -kamerassa on kätevä monitoimikahva, jossa on kolme mukautettavaa valitsinta ja monisuuntainen ohjaussauva. Kameran kevyt hiilikuitu-polykarbonaattirunko tekee siitä kompaktin tehopakkauksen, joka kulkee kätevästi mukanasi pitkilläkin kuvausmatkoilla. Pienikokoinen kamera on helppo kiinnittää droneen, gimbaaliin, kuvaustukeen, kypärään tai ajoneuvoon.

EOS C70, videokuvaus LCD-näytön avulla
Drone-kuvaus, EOS C70, tyttö pellolla
Drone, videokamera ammattikäyttöön, EOS C70
Mies kuvaa EOS C70 -kameralla, EOS Cinema -kamera

Sisäiset ND-suotimet

EOS C70-kamerassa on edistyksellinen, erittäin ohut ND-suodinyksikkö, joka on optimoitu RF-kiinnityksen lyhyempään laipan polttoväliin.

Elektronisesti ohjattu täyden kennokoon ND-suodinjärjestelmä tukee 2,4,6 sekä laajennetun 8 ja 10 askeleen valonsuodatusta. Näin voit luoda myös päiväsaikaan kuvan, jossa on kapea terävyysalue.

Mies pitää kädessään EOS C70 -kameraa, EOS Cinema -kamera, ND-suodinjärjestelmä
ND-suodin, EOS C70

Jykevä kylmä luisti

EOS C70-kamerassa on jykevä kylmä luisti, johon voi kiinnittää kahvan. Se toimii myös varusteluistina, johon voi kiinnittää erilaisia varusteita, kuten ulkoisen mikrofonin.

EOS C70 ylhäältä päin, varusteluisti

Erillinen kammion ilmanvaihtojärjestelmä

EOS C70-kamerassa on vastaava erillinen ilmavirtajärjestelmä kuin huipputason Cinema EOS-kameroissa. Erillinen ilmanvaihtojärjestelmä on suunniteltu erottamaan ilmavirta niin, ettei se osu suoraan elektroniikkakomponentteihin. Muotoilu ehkäisee myös vierasesineitä, kuten vettä ja hiekkaa, pääsemästä sähköjärjestelmiin. EOS C70 onkin joustava työkalu, jolla onnistuu kuvaaminen paikan päällä.

EOS C70 Ventilation system
EOS C70 -ilmanvaihtojärjestelmä
Drone, videokamera ammattikäyttöön, EOS C70

OTA YHTEYTTÄ TIIMIIMME

Haluatko, että Canon-edustaja ottaa sinuun yhteyttä?

Voit pyytää Canonin tuoteasiantuntijaa ottamaan sinuun yhteyttä täyttämällä oheisen lomakkeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

  • ARTIKKELI

    8K-videokuvaus ja ylinäytteistetty 4K Canon EOS R5 -kameralla

    Ensimmäisissä Canon EOS R5 -videokuvauksissa Martin Bissig ja Ivan D’Antonio selvittivät, miten sen 8K-ominaisuudet lyhentävät kuvausaikaa ja antavat lisää luovia mahdollisuuksia.

  • ARTIKKELI

    Läpimurtoja: naiselokuvantekijöiden tie alalle

    Lue, miten elokuvanteon huipulle murtautuneet naiset käyttivät oman mahdollisuutensa ja mitä neuvoja heillä on muille heidän jalanjäljissään seuraaville.