CANON EOS C70

Edistyksellinen automaattitarkennus

EOS C70-kamerassa on edistyksellisen Dual Pixel CMOS -automaattitarkennuksen (DPAF) uusin kehitysversio, joka parantaa kameran suorituskykyä merkittävästi.

Edistyksellinen automaattitarkennus

EOS C70, Duel Pixel -automaattitarkennus

Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus

EOS C70-kameran ytimessä on RF-kiinnitys, joka varmistaa optisten, mekaanisten ja elektronisten komponenttien täydellisen tasapainon. Näin videokuvaajat voivat hyödyntää edistyksellistä optiikkaa ja huippunopeaa automaattitarkennusta sekä tehokasta tiedonsiirtoa kameran ja objektiivin välillä. Edistyksellinen RF-tiedonsiirron ansiosta DPAF-teknologia saavuttaa täysin uuden tason.


EOS C70-kameran automaattitarkennuksen toimintaa voi hienosäätää määrittämällä AF-nopeutta ja -herkkyyttä.


Parannetulla kosketusohjauksella on helppo hallita näyttöasetuksia ja säätää eri parametreja sekä käynnistää ja pysäyttää tallennus. Kaikki tämä yhdellä kosketuksella.

Dual Pixel -tarkennusopas

Dual Pixel CMOS AF -vaihe-erotekniikka toimii innovatiivisena graafisena ohjauksena, joka edustaa etu-/takatarkennuksen poikkeamaa. Suorakulmio muuttuu vihreäksi, kun kohde on tarkennettuna, mikä parantaa käytettävyyttä ja tarkkuutta käytettäessä käsitarkennusta erityisesti 4K-tarkennuksen yhteydessä.

EOS C70, Duel Pixel -automaattitarkennus
Älykäs automaattitarkennuksen seuranta

EOS iTR AF X (älykäs tunnistus ja seuranta)

EOS C70-kameran älykäs seuranta- ja tunnistusjärjestelmä perustuu syväoppimista hyödyntävään algoritmiin, mikä takaa tarkan kasvonseurannan silloinkin, kun kohde on poispäin kamerasta.

Automaattinen kasvojentunnistus / automaattitarkennus kasvoihin

Canonin kasvojentunnistustekniikka ja Dual Pixel CMOS AF -tekniikka tunnistavat kasvot automaattisesti, tarkentavat niihin ja seuraavat niitä liikkeessä.

Kasvojen seuranta, EOS C70
EOS C70, kuvaaminen automaattitarkennuksella

Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • Film making, EOS C70

  ARTIKKELI

  Läpimurtoja: naiselokuvantekijöiden tie alalle

  Lue, miten elokuvanteon huipulle murtautuneet naiset käyttivät oman mahdollisuutensa ja mitä neuvoja heillä on muille heidän jalanjäljissään seuraaville.

 • Maastopyöräilijä tekee ilmahypyn, taustalla näkyy aurinko. Kuva on otettu alhaaltapäin, ja sitä kehystävät rinteessä kasvavat punaiset unikot ja heinäkasvit.

  ARTIKKELI

  8K-videokuvaus ja ylinäytteistetty 4K Canon EOS R5 -kameralla

  Ensimmäisissä Canon EOS R5 -videokuvauksissa Martin Bissig ja Ivan D’Antonio selvittivät, miten sen 8K-ominaisuudet lyhentävät kuvausaikaa ja antavat lisää luovia mahdollisuuksia.