CANON EOS C70

Edistyksellinen automaattitarkennus

EOS C70-kamerassa on edistyksellisen Dual Pixel CMOS -automaattitarkennuksen (DPAF) uusin kehitysversio, joka parantaa kameran suorituskykyä merkittävästi.
EOS C70, Duel Pixel -automaattitarkennus

Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus

EOS C70-kameran ytimessä on RF-kiinnitys, joka varmistaa optisten, mekaanisten ja elektronisten komponenttien täydellisen tasapainon. Näin videokuvaajat voivat hyödyntää edistyksellistä optiikkaa ja huippunopeaa automaattitarkennusta sekä tehokasta tiedonsiirtoa kameran ja objektiivin välillä. Edistyksellinen RF-tiedonsiirron ansiosta DPAF-teknologia saavuttaa täysin uuden tason.


EOS C70-kameran automaattitarkennuksen toimintaa voi hienosäätää määrittämällä AF-nopeutta ja -herkkyyttä.


Parannetulla kosketusohjauksella on helppo hallita näyttöasetuksia ja säätää eri parametreja sekä käynnistää ja pysäyttää tallennus. Kaikki tämä yhdellä kosketuksella.

Dual Pixel -tarkennusopas

Dual Pixel CMOS AF -vaihe-erotekniikka toimii innovatiivisena graafisena ohjauksena, joka edustaa etu-/takatarkennuksen poikkeamaa. Suorakulmio muuttuu vihreäksi, kun kohde on tarkennettuna, mikä parantaa käytettävyyttä ja tarkkuutta käytettäessä käsitarkennusta erityisesti 4K-tarkennuksen yhteydessä.

EOS C70, Duel Pixel -automaattitarkennus
Älykäs automaattitarkennuksen seuranta

EOS iTR AF X (älykäs tunnistus ja seuranta)

EOS C70-kameran älykäs seuranta- ja tunnistusjärjestelmä perustuu syväoppimista hyödyntävään algoritmiin, mikä takaa tarkan kasvonseurannan silloinkin, kun kohde on poispäin kamerasta.

Automaattinen kasvojentunnistus / automaattitarkennus kasvoihin

Canonin kasvojentunnistustekniikka ja Dual Pixel CMOS AF -tekniikka tunnistavat kasvot automaattisesti, tarkentavat niihin ja seuraavat niitä liikkeessä.

Kasvojen seuranta, EOS C70
EOS C70, kuvaaminen automaattitarkennuksella

Tunnistava automaattitarkennus

Canonin Dual Pixel CMOS -automaattitarkennustekniikan avulla kennon jokaista pikseliä voidaan käyttää sekä kuvaukseen että automaattitarkennukseen, minkä ansiosta automaattitarkennus pystyy helposti tunnistamaan ja seuraamaan kohteita, kuten kuvauskohteen silmiä. Edistyksellisen tekniikan ansiosta automaattitarkennus on terävää ja tarkkaa myös kapealla terävyysalueella.

Kasvojen ja silmien tunnistus hitaan ja nopean kuvauksen aikana

Kasvojentunnistuksen automaattitarkennus seuraa kuvattavan henkilön kasvoja ja pitää ne tarkennettuna. Uuden laiteohjelmiston ansiosta kasvojentunnistus ja automaattitarkennus silmiin ovat käytettävissä myös hitaissa ja nopeissa kuvaustiloissa (24P–120P).

OTA YHTEYTTÄ TIIMIIMME

Haluatko, että Canon-edustaja ottaa sinuun yhteyttä?

Voit pyytää Canonin tuoteasiantuntijaa ottamaan sinuun yhteyttä täyttämällä oheisen lomakkeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

  • ARTIKKELI

    Läpimurtoja: naiselokuvantekijöiden tie alalle

    Lue, miten elokuvanteon huipulle murtautuneet naiset käyttivät oman mahdollisuutensa ja mitä neuvoja heillä on muille heidän jalanjäljissään seuraaville.

  • ARTIKKELI

    8K-videokuvaus ja ylinäytteistetty 4K Canon EOS R5 -kameralla

    Ensimmäisissä Canon EOS R5 -videokuvauksissa Martin Bissig ja Ivan D’Antonio selvittivät, miten sen 8K-ominaisuudet lyhentävät kuvausaikaa ja antavat lisää luovia mahdollisuuksia.