SPEEDLITE-LÄHETIN

CANON SPEEDLITE -LÄHETIN
ST-E3-RT(Ver.2)-päivitys

eos-r5-ulla-lohmann-lifestyle_hero.jpg

Ota kaikki irti Speedlite-lähettimestä ST-E3-RT

Canon Europe tarjoaa päivityksen ST-E3-RT-Speedlite-lähettimen omistajille. Tämä päivitys versioon 2 on maksullinen palvelu, joka lisää yhteensopivien Canon Speedlite -salamalaitteiden (yhteensopivien kameroiden kanssa) lisäominaisuuksia ja kokonaisvaltaista hallintaa, mukaan lukien lippulaivamalli Speedlite EL-1:n.

Lisäominaisuudet – ST-E3-RT (versio 2) vs. ST-E3-RT

Salamavalotuksen muisti

Speedlite1-lähetin ST-E3-RT (versio 2) voi tallentaa viimeiset E-TTL-salamakuvausasetukset salamavalotustoiminnon (FE) muistitoiminnon avulla. Näin kuvaaja voi siirtyä manuaaliseen salamatilaan ja tehdä pieniä säätöjä näiden asetusten ympärillä tarpeen mukaan, jolloin asetusten määrittäminen on nopeaa, helppoa ja yhdenmukaista.

el-1_sample_fe-memory.jpg

Mikrosalamavalo

Speedlite-lähetin ST-E3-RT (versio 2) mahdollistaa pienitehoisen valinnan jopa 1/8192 sekuntiin1. Sen avulla kuvaaja voi hallita salaman tehoa 14:llä eri alueella. Tämä on ihanteellista silloin, kun maiseman tai muotokuvan tunnelman säilyttämiseen tarvitaan vain hieman valoa yhdessä himmeän valon valotusajan kanssa.

el-1-lifestyle_micro-flash.jpg

Langaton sulkeutuvan verhon täsmäys

Speedlite-lähetin ST-E3-RT (versio 2) tukee nyt langatonta sulkeutuvan verhon täsmäystä1, kun salama laukaistaan etäyhteydellä. Tämä mahdollistaa monet luovat ja taiteelliset näkemykset, kuten takavalon.

el-1-ambient-wireless-second-curtain-sync.jpg

Hinnoittelu

Speedlite ST-E3-RT -salaman päivittäminen (versio 2) on maksullinen palvelu, jonka voi tehdä vain Canon Professional Service Centerissä.

el-1-ambient_pricing.jpg

Muuta kiinnostavaa

 • Päivitykset

  Voit kertoa entistä kiehtovampia tarinoita, kun parannat Canonin valikoitujen EOS-, Cinema EOS- ja XA/XF-kameroiden kuvaustehoa.

 • Speedlite EL-1

  Luotettava ja huippunopea Speedlite-salama soveltuu erinomaisen sääsuojauksensa ansiosta vaativiinkin kuvausolosuhteisiin.

 • Speedlite 600EX II-RT

  Hallitse vaivatta haastavimmatkin kuvaustilanteet.

 • Speedlite 430EX III-RT

  Tehokas, kannettava salama, joka toimii radiotaajuuslaukaisimella.

  1. Huomaa, että kaikki kamerat ja Speedlite-salamat eivät ole yhteensopivia kaikkien päivitysten kanssa. Lisätietoja on Canon Speedlite -lähettimen ST-E3-RT (versio 2) tuotesivulla.