EOS-lisävaruste

Canon Speedlite 430EX III-RT

Tehokas, kannettava salama, joka toimii radiotaajuuslaukaisimella.

Edut

 • Pieni mutta tehokas salama kulkee kätevästi mukana

 • Helppokäyttöiset säätimet ja looginen käyttöliittymä

 • Luo täydellinen tunnelma ulkoisella salamalla

 • Kuvaa tyylikkäitä muotokuvia valoa heijastamalla

 • Osa EOS-tuoteperhettä, voidaan käyttää yhdessä muiden Speedlite-salamoiden kanssa

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

 • Pieni mutta tehokas salama kulkee kätevästi mukana

  Salaman ohjeluku on 43 (m, ISO 100), joten tehoa on riittävästi useimpiin kuvaustilanteisiin.Speedlite 430EX III-RT painaa vain 295 grammaa ja on vain 113,8 mm pitkä, joten se mahtuu mukaan kaikkialle.Salama käyttää virtalähteenä yleisesti saatavilla olevia AA-paristoja. Kokonaan purkautunut salama latautuu vain 3,2 sekunnissa.

 • Helppokäyttöiset säätimet ja looginen käyttöliittymä

  Speedlite 430EX III-RT -salaman säätimet ovat samanlaiset kuin monissa EOS-kameroissa. Tärkeimpiä ominaisuuksia ohjataan pikavalintapainikkeilla, ja säätöjen tekeminen sujuu nopeasti valintakiekon avulla. Lukituskytkin estää asetusten muuttamisen vahingossa. Asetukset ja kuvaustiedot on helppo tarkistaa nestekidenäytöstä yhdellä silmäyksellä. Valaistu näyttö on selkeä myös hämärässä.

 • Luo täydellinen tunnelma ulkoisella salamalla

  Voit asettaa Speedlite 430EX III-RT -salaman myös irralleen kamerasta, jolloin pystyt jäljittelemään eri suunnista tulevaa valoa.Radiotaajuuskaukolaukaisimen avulla voit hallita Speedlite 430EX III-RT -yksikköä jopa 30 metrin etäisyydeltä, myös ilman näköyhteyttä kameraan. Voit asettaa useita salamoita eri paikkoihin ja leikitellä luovasti valolla.Speedlite 430EX III-RT -salamaa voi ohjata myös optisen kaukolaukaisimen avulla, joten voit käyttää sitä kätevästi yhdessä jo omistamiesi salamoiden kanssa. Salaman voi laukaista jopa 10 metrin päästä joko lisävarusteena saatavan ST-E2-Speedlite-lähettimen tai useisiin EOS-kameroihin integroidun Speedlite-lähettimen avulla.Voit käyttää useita salamoita yhdessä ryhmänä ja hallita kunkin ryhmän tehoa erikseen. Voit muodostaa jopa viisi ryhmää, joissa kussakin on korkeintaan 15 salamaa.

 • Kuvaa tyylikkäitä muotokuvia valoa heijastamalla

  Siirrettävän välähdyspään avulla valoa voi heijastaa laajoilta pinnoilta, kuten seinistä ja katoista. Pehmeä, varjoton valotus sopii erinomaisesti muotokuvaukseen.Sisäinen heijastinpaneeli luo kohteen silmiin säihkyvän valoheijastuksen ja herättää hänen ilmeensä kuvassa eloon.Valo pehmenee entisestään, kun käytät myös mukana toimitettavaa heijastinsovitinta. Salaman mukana tulee myös värisuodatin, jonka avulla salamavalon värin saa vastaamaan paremmin sisätilojen valaistusta.Speedlite 430EX III-RT säätää salaman valaisukulmaa käytettävän objektiivin kuva-alan mukaan.

 • Osa EOS-tuoteperhettä, voidaan käyttää yhdessä muiden Speedlite-salamoiden kanssa

  Speedlite 430EX III-RT -salamaa voi käyttää yhdessä muiden salamoiden (kuten Speedlite 600EX-RT:n) kanssa osana useista salamoista koottua ryhmää.Speedlite 430EX III-RT -yksikköä voi ohjata ulkoisena salamana kaukolaukaisimella (kuten ST-E3-RT-lähettimellä) tai EOS-kameraan integroidulla Speedlite-lähettimellä.

 • Kaksi langatonta laukaisutapaa

  Hyödynnä Speedlite 430EX III-RT -salaman kaikkia mahdollisuuksia: kun salama on irrallaan kamerasta, sen voi laukaista joko radiotaajuuskaukolaukaisimella tai optisella kaukolaukaisimella. Radiotaajuuslaukaisinta käytettäessä salaman voi asettaa jopa 30 metrin päähän kamerasta, myös ilman suoraa näköyhteyttä. Salaman paikan voi siis valita luovuuden ehdoilla – kokeile vaikkapa sijoittaa salama huoneen ulkopuolelle ja ottaa kuva ikkunan läpi. Integroidulla Speedlite-lähettimellä varustetuissa EOS-kameramalleissa (kuten EOS 760D, EOS 70D ja EOS 7D Mark II) Speedlite 430EX III-RT -salaman voi laukaista optisesti jopa 10 metrin päästä ilman ylimääräisiä lisälaitteita.

Canon Speedlite 430EX III-RT
Arvostelut